Şimdi Ara

gaming.gen.tr iyzico yüzde % 20 geri yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gaming.gen.tr
    ENERMAX LIQMAXFLO ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF360T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
    https://www.gaming.gen.tr/urun/432691/enermax-liqmaxflo-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu-elc-lmf360t-argb-2-yil-birebir-degisim-garantili/

bu sogutucuyu aldım 600 küsür lira iyzico hesabıma para yattı bu para mıgrosta kullanılabılıyor max 1000tl para kazanabiliyorsunuz örnek olursa 5000tl anlaşmalı yerlerden alışveriş yaparsanız size 1000tl yatacak iyzico hesabına yatıyor para

ilk başta iyzico

1 mobilden indirip kurdum

2 üye oldum kimlik kart okuma yüz tanıma kısımları es geçtim yani doldurmadan devam ettim

3 uygulamadan keşfet kısmından kampanyaya katıl dedim

4 gaminggentr de ödeme adımında iyzico ödemeyi seçtim

ödemeden sonra hesaba para geçti hemen ayrıca başka kampanyada vardı %20 şeklinde benim şime yaramadıgı için ve buradan deneyip para hesabıma yattıgı için bu site üzerinden paylaştım siz diger sitelere anlaşmalı oldugu yerlere bakabılırsınız

• İstediğin yerde kullanabilirsin uygulama içerisinde sanal kart oluştur var oradan sanal kart oluştur ücretsiz bir şekilde bu sanal kartla da cüzdanındaki bakiyeni görür istediğin yerden alışveriş yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzunnn kullanıcısına yanıt

aynen o şekilde denedim sanal kart oluşturarak ama nerelerde kullanıldıgını bılmıyordum  

• Merak ettim ne kadara kadar iade veriyor diye. Maksimum kazanç tutarı 1.000 TL imiş. Kampanya'nın detayları için;

https://www.gaming.gen.tr/iyzico-ile-indirim-kazan/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.