Şimdi Ara

Gaming Gecesinden 9070XT'li Sistem alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gaming gecesine 9070xt + 7 7800x3d'li sistem gelmiş biraz özelleştirip bu duruma getirdim sizce alınır mı? kasayı araştırdım fakat pek bilgi bulamadım değiştirebileceğim alternatif olarak +1440tl farkla Vento VG12AL FSP 750W 80+ Bronz ve +1600 farkla Bitfenix MH100 750W 80+ Bronz bu kasalar var sizce hangi kasayı tercih etmeliyim yoksa fotoğraftaki gibi okey mi? Ayrıyetten anakarta giriş seviyesi diyecek olan arkadaşlar mutlaka vardır fakat değiştirmek istediğimde tek bir alternatif var o da 3500tl fark koyuyor o yüzden değiştiremem(anakarta oc düşünmüyorum ona göre yorumlarsanız daha iyi olur) şuan fotoğraftaki hali ile indirime girince 7000tl fiyat düşüyor (en azından 2 hafta önce geldiğince fiyatı 7bin kadar düşmüştü) yani 59 küsür bine denk geliyor.

Gaming Gecesinden 9070XT'li Sistem alınır mı

• ekstra olarak buradan technopat forum moderatörlerine sevgilerimi saygılarımı sunuyorum 1.5 ay geçmesine rağmen ayda 1 sistem toplama konusu açabilirsiniz diyerek 1 gün yasakladıkları için Gaming Gecesinden 9070XT'li Sistem alınır mı 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ACER SWIFT 3 SF315-52G Intel i5 8250U 1.8Ghz L3Cache 6MB, 12GB DDR4 2400MHZ, NVIDIA MX150 2GB VRAM

• ahmetisik A kullanıcısına yanıt

Virgül yok uyarı, cümle noktayla bitmemiş banGaming Gecesinden 9070XT'li Sistem alınır mı 

Belki adamın parası çok her hafta sistem toplayacak dimi. Sanane yani, etraftakiler bilgisayar toplanmasını ister vs.

Bu mesajda kesin silinir ve üstüne ceza olurduGaming Gecesinden 9070XT'li Sistem alınır mı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.