Şimdi Ara

gamesultan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar game sultandan silk almayı düşünüyorum acaba silk kaç para mesela 100 silk alacağım bunun için kaç ytl vermem gerkiyor

• Game sultanın sitesinde yazıyor 100 silk içn 17 Ytl diye biliyordum
  • 50 Silk 7,5 YTL

100 Silk 17 YTL

Eğer ödemeyi PTT yoluyla yapacaksanız 17 YTL ve 1 YTL de havale parası vereceksiniz
  • yanlız benim anlamadığım birşey var. 50 silk 7.5 ytl ama 100 silk 17 ytl neden dengesizlik var fiyatta?Ayrı ayrı 2 tane 50 silk alırım 15 ytl eder.... (gerçi 2 milyon çok büyük mevla değil ama herkesden 2 2 toplanırsa mevla büyür
  • anam yeni duydum boole bişesyi ptt den nakit mi yatrıosn silk icin???? bi arastriim ben gamesultanı cok tşk bilgi icin
  • PTT olayı güzelmiş bide fiyatta dengesizlik var gerçekten 2tane 50 alsak 15 ytl ediyor 2 ytlde ptt masrafı 17 öbürüde 18 ediyo masrafla acaba 50 silkde ptt yolu ile alamıyormuyuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonStar06

50 Silk 7,5 YTL

100 Silk 17 YTL

Eğer ödemeyi PTT yoluyla yapacaksanız 17 YTL ve 1 YTL de havale parası vereceksiniz

cunku 50 silk 8.5 ytl ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paypal Chargeback
    14 yıl önce açıldı
    csgo item siteleri csgofast
    10 yıl önce açıldı
    Paypall
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekilah22

quote:

Orjinalden alıntı: MoonStar06

50 Silk 7,5 YTL

100 Silk 17 YTL

cunku 50 silk 8.5 ytl ..

Ewt 50 silk 8.5 YtlYoksa çoğu kişi 50 silk alırdı

• Arkadaşlar..

50 silk de Joymax tarafında ufak bir sıkıntı oldu. 3 gün stoklarda yoktu bu ürün ve parasını ödeyen yine de beklemek zorunda kalan müşterilerilerimiz oldu.

Hem onların gönlünü almak hem de oyuncularımızın mmnuniyetinin bizim için ne kadar onemli olduğunu onlara göstermek için özür mahiyetinde kısa bir süre için fiyatını geri çektik. Olay budur. Normal satış fiyatı 8,5 YTL dir :)

edit sebep: imla

quote:

Orjinalden alıntı: chronics

yanlız benim anlamadığım birşey var. 50 silk 7.5 ytl ama 100 silk 17 ytl neden dengesizlik var fiyatta?Ayrı ayrı 2 tane 50 silk alırım 15 ytl eder.... (gerçi 2 milyon çok büyük mevla değil ama herkesden 2 2 toplanırsa mevla büyür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameSultan -- 27 Nisan 2007; 7:35:55 >

• Vay bee... demek komisyonla satış yapıo gamesultan. 100silk = 10$ = game den alırsan 17mil ben ayda 500silk alıorum 50$ = 70 yetele
    gamden alırsm 85 :) iyi para bol kazançlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.