Şimdi Ara

Gamescom 2011 - NBA 2K12 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
20.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide taraftarların mesela play-off ta maç sonunda serbest atışta her adama mvp demeleri yanlış umarım o taraftar sorunlarını düzeltebilirler çünkü maça taraftarlar çok renk katıyorlar pankartlar açarak umarım o taraftar etkisini gösterebilirler bi de diğer herkesin söylediği gibi nowitzki nin şutu çok güzel olmuş ben tam bir nba taraftarıyım tüm maçları izlerim yüm eski maçları izlemeye çalışıyorum umarım greatest modu güzel olur
  • İste bende bu oyunu bekliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek.Türk

İste bende bu oyunu bekliyordum
    nba 2k11 bazen beni delirtsede iyi oyundu ama top kapma yüzdeleri hiç gerçekçi değil. bilgisayarla oynarken neyse ama başkasıyla oynadığımda iki tarafın toplam 30 top kaybı oluyor
    bide şut yüzdeleri bence düşük. game sliders'dan ayarlamayı denedim ama tam ayarı tutturamadım. simülasyon modunda yüzdeleri çok düşürmüşler gerçekçi olur diye ama gerçekten gerçekçi değil...
  • Pax Prıme fuarından bir bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

O bu değil koskoca oyun dünyasından sadece 1 tane baskebol oyunu var

Sanırım bu senede live çıkmayacak, hiç haberini duymadım, fuarda da yoktular.

Alıntıları Göster
    çok güzel bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Pax Prıme fuarından bir bilgisi olan varmı ?
    Mükemmel olmuş. Diğer oyun firmaları 2K Sports'dan feyzalmalı.

Grafiksel detay, oyuncu hareketleri, sevinçler harika. Spikerler de düzelmiştir umuyorum. Son saniyede atılan basketler ve smaç vururken bayağı bir gaza gelip bağırmaları lazım.

Son olarak 'My Player' modunda gelişme bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peso argentino

çok güzel bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Müzikleri yeter

• Çok daha akıcı hale gelmiş, merakla bekliyorum yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

nba 2k11 bazen beni delirtsede iyi oyundu ama top kapma yüzdeleri hiç gerçekçi değil. bilgisayarla oynarken neyse ama başkasıyla oynadığımda iki tarafın toplam 30 top kaybı oluyor
    bide şut yüzdeleri bence düşük. game sliders'dan ayarlamayı denedim ama tam ayarı tutturamadım. simülasyon modunda yüzdeleri çok düşürmüşler gerçekçi olur diye ama gerçekten gerçekçi değil...

Aksıne slıderlar sımulatıonda bıle sokmak kolay ben dahada dusurmustum sut yuzdelerını vs daha gercekcı oluyor
  • güzel seri animosyonlar iyi olmus ancak bu yıl kadrolar pek iyi olmayacak shag ve bazı iyi oyuncular takımlarını degistirdi ve basketi bıraktı ancak dallas ta enes kanter i denemeyi bekliyorum inceleme icin tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

güzel seri animosyonlar iyi olmus ancak bu yıl kadrolar pek iyi olmayacak shag ve bazı iyi oyuncular takımlarını degistirdi ve basketi bıraktı ancak dallas ta enes kanter i denemeyi bekliyorum inceleme icin tesekkürler

Shaquille O'Neal basketbolu bıraktı, bazı oyuncular derken sanırım şuana kadar 6-7 oyuncu avrupaya geldi. Bu arada Enes Kanter Utah'ta Dallas'ta değil.
  • Ama Oyuncular Avrupa'ya Geldi Diye Koymamazlık Yapmazlar Ne Yani Deron Williams Olmucak mı Oyunda ? Saçma Olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Basketball -- 28 Ağustos 2011; 22:20:47 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    o değilde 2k11 oyunu kasım itibarıyla online destei gidiyor. en azından 1 sezon daha oynansa fena olmazdı... 1 senede tüketilecek oyun olmasaydı... (multi açısından)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Basketball

Ama Oyuncular Avrupa'ya Geldi Diye Koymamazlık Yapmazlar Ne Yani Deron Williams Olmucak mı Oyunda ? Saçma Olur...

Tahminime göre olmayacak, NBA'de değilse, değildir. Ötesi yok.
  • Bence Saçma Olur Olmassa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Basketball

Bence Saçma Olur Olmassa
    free agent olurlar aslında kendi takımlarında oolacaklar muhtemelen...
  • işte bu REKLAMI GEÇ tuşu.. ama çalışmıyo :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolpaci

işte bu REKLAMI GEÇ tuşu.. ama çalışmıyo :d
    Çok sağlam geliyor yahu Dr.J'yi denemek istiyorum ama keşke Wilt de olsaydı
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bu oyun sanirim Kasim Aralik civari cikar degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurQarizma

Bu oyun sanirim Kasim Aralik civari cikar degil mi?

4 Ekimde Amerika' da, 7 Ekimde Avrupa' da çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.