Fark ettinizmi bilmem ama Video'nun başında bitane yabancı cahil gibi kameraya bakıp geçiyor.
vay canına baya iyimiş bu alet
3D dürbünü eğer alırsam onu takarsam fifa 12 ile mass effect 3 oynicam
quote:
Orijinalden alıntı: mmert138
E sony artık bunu da yaptın ya. Hareket kontrolorü tamam, birebir kopyalamamışsın, yeni şeyler katmışsın, geliştirmişsin, belki o konuda biraz tolerans tanınabilir ama Virtual Boy'u birebir kopyalamışsın. Çalışma prensibi de birebir, buna ne kılıf uyduracaksın bakalım?
Adı üstünde, Sony. Çift analog, 4 l-r tuşları, çift titreşim motoru veya hareket algılayıcı gibi özelliklerden de kimlerden ilham aldığı görülebilir.
Ps4 de bu stile benzer bir sekilde cikacaktir. Sony'nin ps2 de baslattigi siyah konsol furyasi son buluyor sanirim.
quote:
Orijinalden alıntı: albani
Jack sana Elite veya CevoEngine veya HX9x aldıracağım,hiç acele etme,heleki elindeki panellerden sonra hatta düşünme bile böyle atraksiyonlu panelleri
3D için bugünkü paneller öldü bile!!! 2012 de farklı paneller geliyor! 2013 de ise çok daha performanslı ve farklı paneller geliyor
Senin Pio ların ise nasılsa daha 3-5 sene yolu var,bunu geçen paneli henüz hiç kimse üretemiyor
++
abi burada da yakaladın beni yaw.Tamam abim sen ne dersen o Konuyu saptırmadan şunu söylemek gerekli ilginç bir teknoloji olmuş ama bence fiyatı çok yüksek olur, bu cihaza verilecek para ile farklı arayışlar olur derim.Tabi ki şu anda konuşmak için çok erken bi çıksın fiyatı belli olsun bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: RaiTrQ
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
işi iyice matrixe bağladır yakında sanal ortama giriş yapıcaz desenize.
Cidden teknoloji artık oraya kayıyor. Neler çıkacak daha bakalım yakında kafatasında delikde açarız
Yakinda kursunlarida durdurabilecegiz.
ya bırakın böyle şeyleri iyice iş çığrından çıktı. al televizyonu geç karşısına kumanda elinde seyret adam gibi. ne bunlar ya komedi :D
quote:
Orijinalden alıntı: Mert4ever
Fark ettinizmi bilmem ama Video'nun başında bitane yabancı cahil gibi kameraya bakıp geçiyor.
O tarafa giderken orda kamera olduğunu görmüyor önce, ne zaman kamerayı fark ediyor hemen yönünü değiştiriyor.
---
İstiyorum bu dürbünü...
oyunlarla uyumlu olması çok iyi
Sony aştı.
harika bir şey yaa,ilerde fiyatları düşünce almak lazım
bunla bakarken görüntünün büyüklüğü nasıl acaba sınırlı bi ekranmı görüyoruz yoksa normal şu anki bakış açımız gibimi bide oyun içinde sağa döndüğümüzde oyundaki karakter de kafasını sağa doğru döndürüyosa sensör varsa yani olan üstü olur.. adamlar yapıyor:)
3D teknolojisi çok hızlı gelişiyor. Şu anda bir sürü dezavantajı olsa da(başta fiyat) yaygınlaşması için çok fazla beklemeyeceğimizi düşünüyorum.
microsoft un işi zor :D
Peki ya komfor açısından nasıl??
En önemli konulardan biride çözünürlüğü , acaba 1280x720 mi yoksa 1980x1080 mi yoksa hali hazırda olan gözlük panelleri gibi 640x480 veya 800x600 mü? Gözlere olan zarar olaylarıda önemli.
3D tv ler bunun yanında hiç birşey hepsi tek bir yerde birleşmiş bu teklonojiyi dahada küçültmek gerekiyor ve daha çok yaygınlaşması için 3D tvlerden biraz daha ucuz olması gerekiyor!...
Yok devenin nalı .
quote:
Orijinalden alıntı: ghostliving
Böyle birşeyi önceden bir filmde görmüştüm, çocuk aynen böyle birşeyi takıp roller coaster gibi birşeydeydi yanılmıyorsam.
Benimde çok sevdiğim Stenhen King in kitabından uyarlanan orjinal ismi ''The Lawnmower Man'' ülkemizde ''Bahçıvan'' olarak gösterildi. Hafızanda kalan sahne filmin en güzel yerlerinden biri ;) Sony bunu yaptıysa filmdekinin kralını yapar artık diyor ve Sony ar-ge deki abileriminiz ellerinden öpüyorum.