Şimdi Ara

Gamescom 13 Özel Titanfall

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gamescom 2013 Fuar alanından Titanfall deneyimlerimizi aktarıyoruz.

• tanıtım titanfall bsc logosunda 007 bond var
  • gamescom da playstation da var hep xbox oyunlarını çekiiyorsunuz iyi güzel de biraz onlarıda gösterseniz , wii u , 3 ds , vita bunlara ne oldu bsc ekibi ?
  • oyun çok güzel görünüyor çıkış gerçekleştikten sonra almak lazım oyunu

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • (sadece kendi fikrim) Açıkçası ben çok satan bi oyun olacağını sanmıyorum sony ya da mic. fanı falan değilim. Ama ben oynanış olarak pek beğenmedim.

• Valla benim gibi profesyonel shootercılar bu oyunu sevicektir çünkü olması gereken hız var yetenek isteyen bir oyun olucağı için hemen alıcağım
  • Bu oyun konsol aldırtacak oyunmuşta hata yapmışlar sadece xbox one çıkmalıydı o zaman xbox one almak zorundaydım . Ama şimdi xbox 360 a alıp oynuycam ps4 alıcam uzun vadede daha iyi excler çıkacağını düşündüğüm için .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Madem sadece Online o zaman The Division mu TitanFall mi ? ______ bana grafik anlaminda da birseyler sunmuyor bu oyun o zaman. Pc de oyniak napak :D

• destiny yide deneyin , cod ghosts'u da battlefield 4'ü de deneyin .
  • Koyduğunuz son 3 videodur mobilde açılmıyor hiçbiri lütfen artık bi el atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Koyduğunuz son 3 videodur mobilde açılmıyor hiçbiri lütfen artık bi el atın.

Düzelmiş olması gerekiyor.
  • codu al jetpack ekle mech ekle alsana titanfall codu sevip aynı zamanda mechleri seven arkadaşlar oyunu sevicektir bu oyun bu kadar abartılmamalı
  • Hee hee call of dutyle battlefieldın yanında oturacakmış kusura bakmayın ama exclusive platform oyun her platforma çıkan oyun kadar satmaz o yüzden bence Titanfall gayet de bir balon ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Hee hee call of dutyle battlefieldın yanında oturacakmış kusura bakmayın ama exclusive platform oyun her platforma çıkan oyun kadar satmaz o yüzden bence Titanfall gayet de bir balon ..

ooo kanka senin mesaj sayın neden o kadar yüksek

sazan.avi bekliyorum
  • Bu oyun sarsar bence.BF serisi ile COD serisinden sonra bu oyunun serisi de olmalı
  • BU YAPIM GAYET BAŞARILI VE EYLENCELİ OLACAĞA BENZİYOR.

• Crysis oyuncuları için mükemmel oluncak , Crysis e çok benziyor uçmak görünmezlik hızlı oynanış süperr sabısızlıkla bekliyor , Cod yada bf oyuncuları bu oyunda çok zorlanacak :) No scope oyun daima candır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.