Şimdi Ara

Silinebilir (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
97.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabii ki. Zaten aklimdaydi, hatırlatma iyi oldu.
  • Selamlar herkese,

Final takımlarına başarılar.
    Bugün Psn'de olucam haftasonu giremeyeceğim için biraz fazla takılırım bugün. Bf yapabiliriz gelen olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Günaydın Beyler.

Haftalardır süren turnuvamızda Finalin adı ; BREZİLYA - FRANSA oldu.
    Finale çıkan Burak kardeşimi tebrik ederim.

Cihan ve Ercan isterlerse tek maç üzerinden 3.lük - 4.lük maçı oynayabilirler.

Burak, biz de tek maç üzerinden finali gerçekleştirip turnuvayı noktalayalım. Bu akşam 21:30'dan sonra müsait olurum. Sen ?

İftardan sonra disari cikmazsam kesin psn de olurum abi. Olur da cikarsam 00:00 dan sonra istedigin saatte yapariz abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

quote:

Günaydın Beyler.

Haftalardır süren turnuvamızda Finalin adı ; BREZİLYA - FRANSA oldu.
    Finale çıkan Burak kardeşimi tebrik ederim.

Cihan ve Ercan isterlerse tek maç üzerinden 3.lük - 4.lük maçı oynayabilirler.

Burak, biz de tek maç üzerinden finali gerçekleştirip turnuvayı noktalayalım. Bu akşam 21:30'dan sonra müsait olurum. Sen ?

İftardan sonra disari cikmazsam kesin psn de olurum abi. Olur da cikarsam 00:00 dan sonra istedigin saatte yapariz abi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar günaydın.

Burak ile final maçımızı ( maçlar desek ) yaptık. İlk maçımızda 1-1 berabere kaldık. Uzatmalar olmadığı için yeni bir maç açtık ve 32 dakika ( 2 dk uzatmayı baştan ekledik ) daha oynadık. Yine berabere kaldık. Eskiden vardı (fifa 12-13) ama şimdi uzatmalar + penaltılar kalkmış olduğu için penaltılara da kalamadık hiç bir şekilde. Tekrar bir maç açıp bari 45 dakika yapalım dedik . 45 dk sonunda yine berabere kaldık :)))) devre arasında mesajlaşarak devam etme kararı aldık. Burak kardeşim de ikinci yarıda attığı 2 gol ile kupayı kazanmaya hak kazandı. Kendisini buradan da tebrik ediyorum

GAMERS ROOM CLUB I.FİFA TURNUVASI ŞAMPİYONU : BURAK (SANTA.MONICA)

Tebrik ederim tekrar.

Bir sonraki turnuvamızda görüşmek üzere

• quote:

Arkadaşlar günaydın.

Burak ile final maçımızı ( maçlar desek ) yaptık. İlk maçımızda 1-1 berabere kaldık. Uzatmalar olmadığı için yeni bir maç açtık ve 32 dakika ( 2 dk uzatmayı baştan ekledik ) daha oynadık. Yine berabere kaldık. Eskiden vardı (fifa 12-13) ama şimdi uzatmalar + penaltılar kalkmış olduğu için penaltılara da kalamadık hiç bir şekilde. Tekrar bir maç açıp bari 45 dakika yapalım dedik . 45 dk sonunda yine berabere kaldık :)))) devre arasında mesajlaşarak devam etme kararı aldık. Burak kardeşim de ikinci yarıda attığı 2 gol ile kupayı kazanmaya hak kazandı. Kendisini buradan da tebrik ediyorum

Tebrik ederim tekrar.

Alıntıları Göster
    Günaydın,

Tebrikler Burak kardeşim

• Günaydın,

Burak tebrikler. Nasıl çekişmeli bir maçtır o öyle.
    Bu arada Fifadan hem o uzatma + penaltıları hemde turnuva modunu (single olarak) niye kaldırdılar anlamadım.
  • Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Tebrikler
    Bu arada bir şeye dikkat ettim. Akşamları ben BF'de olduğumda benden sonra girip BF açan arkadaşlar neden yanımıza katılmıyor ? Herkes ayrı serverda takılıyor. Geçen bi baktım ben bi yerdeyim , bizden iki kişi başka bi yerde , bir diğer arkadaşım başka bi yerde.

Ben genelde 3-4 arkadaşımla oynuyorum ama Can ve Cihan bizi görünce damlıyorlar partiye.Gelen arkadaşları squad dışında bırakmıyoruz icabında ikiye bölünüyoruz falan. Yabancılık çekmeyin gelin partiye katılın.

Dün metro haritasında oynuyoruz mesela, bizden 3-4 kişi daha olsa oyunun akışı değişecek ama kimse gelmiyor yardıma,desteğe.Kalıyoruz öyle. Şu oyun birlikte oynayınca güzel .

• Kendi adima konusayim.bende premium yok...
  • quote:

Arkadaşlar günaydın.

Tebrik ederim tekrar.

Alıntıları Göster
    Herkese tesekkur ederim.sagolun arkadaslar.boylesine cekismeli final maclari icin de altug abiye tesekkur ediyorum.ellerine saglik abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 11 Temmuz 2014; 16:23:31 >

• Psn'de kimse yok yahu nerdesiniz millet.
  • Evet bir iki gundur kimse online olmuyor.meslegim geregi yazin bosum ve 7/24 online im :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: szmania

Evet bir iki gundur kimse online olmuyor.meslegim geregi yazin bosum ve 7/24 online im :)
    20 gündür bende online olamıyordum, sonunda yeni Ds4 geldi. Pazar günü full BF ye varım :)
  • altug abinin dedigi gibi 2 squad olarak herhangi bir haritaya girsek oyunun kaderini biz degistiririz bu konuda cok hakli bizle oynayan arkadaslar 1 squad ile neler yapilabildigini goruyor her sey anlasma ile alakali...Grup o kadar daginik ki herkes free takiliyor benimde multide takildigim adamlar belli kisiler daha sohbet etmedigim adini bilmedigim arkadaslar var ve varligimizdan bi haberiz yaniii...ben vardiyali calisiyorum uygun oldukca herkese ayak uydurmaya calisiyorum...bf de en basitinden takim ile oynama isini bi oturtursak ilerki oyunlarda cok ekmek yeriz beraber...
  • Haftasonu zaman geçmiyor.
    Bf'deyim iftara kadar katılmak isteyen olursa beklerim.
  • Beyler selamlar.

Fifa turnuvamiz da bitti daha sessiz olmak için ortam oluştu sanki. Bi sesiniz çıksın yahu .
  • quote:

Beyler selamlar.

Fifa turnuvamiz da bitti daha sessiz olmak için ortam oluştu sanki. Bi sesiniz çıksın yahu .
    Beyler, şimdi kimlerde hangi oyunlar var ?kim ne oyununu oynuyor veya almayı planladığı oyunlar var mı?

Battlefield, COD , Fifa multiplayer oyunların başında geliyor.Bu oyunlara maksimum seviyede katılmazsanız beraber oyun oynuyoruz diyemeyiz. Bazılarınızda BF Premium yok.Aslında almanızı öneririm.Ancak tek başına 60$ para vermek tabii ki pahalı geliyor. Bu sebeple kalıcı PSN kardeşliği ile bu sorunu çözebilirsiniz. Hadi bunu geçelim, ben kimse ile PSN kardeşi olmak istemiyorum diyebilirsiniz. Ancak 15 Temmuz'da yeni ek paket geliyor ve bu ek paket yakın çatışma haritaları.Close Combat BF3'te de çok tutardı.Burada da çok oynanacaktır. En azından iki kişi ortak olarak yeni çıkacak olan ek paketi almanızı öneriyorum. Bu paketin fiyatı 60$ değil de en fazla 20$ olur.

Bu arada , Can , insanların oyun alamamasını veya almak istememesini anlarım. Gıkımı bile çıkartmam buna. Kiminin durumu olmaz kimisi o oyunu sevemez falan.Ama sadece tek bir selam bile yazamayanları grupta tutmanın en ufak bir manası yok.Listeyi gözden geçirip temizlik yapmanın vaktı geldi de geçiyor.Kuru kalabalık değil 10-15 kişilik sağlam bir kemik kadro da yeterli.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.