Şimdi Ara

Gamepower Medusa 7.1 Kullanıcı izlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
23.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oksid güvenilir ve getirdiği ürünlerin arkasında duran bir firma. Gamepowerlarda fiyat performans olarak kesinlikle tavsiye edilen ve son zamanlarda belki en çok satılan gaming markasıdır.

    Şuan en uyguna satışını yapan yer:
    https://www.teknogolddepo.com/gamepower-medusa-71-gaming-kulaklik-gamepad-hediyeli




    Gamepower Medusa 7.1 Kullanıcı izlenimlerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saturn74 -- 31 Ocak 2019; 16:12:36 >




  • mttzn kullanıcısına yanıt
    Bu marka (gamepower) son yılın belki en çok satan oyun ekipmanları markasıdır. Medusa gamepowerın en iddialı 2 kulaklığından biridir.(Diğeri LUNA)

    Tavsiye ederim. Lunalar %100 memnuniyetli kulaklıklardır

    Oksid firması ise bilişim sektörünün en güvenilir getirdiği ürünün en çok arkasında duran firmadır. Gönül rahatlığıyla ürünlerini alabilirsiniz. 15 YILDIR sektördeyim ve Teknogold olarak onlarla çalışıyoruz.

    Gamepower ürünlerini de en uygun olarak teknogolddepo dan alabilirsiniz.Gamepower Medusa 7.1 Kullanıcı izlenimlerim




  • saturn74 S kullanıcısına yanıt
    Çin'de, Asya ve Avrupa ülkelerinde kısacası Türkiye dışında hiçbir yerde satışı olmayan bir markayı kim getirirse getirsin bu işte bir bit yeniği aramak lazım. Rampage markasını yıllardır kötüleyip gömüyorlar ama aynı ürünleri satan Gampower'ı yüceltmek nasıl şeydir hala anlamadım. Siz kendi firmanızın reklamını yapıyorsunuz ve hangi ürünü sattığınızı düşünmüyorsunuz ama bu tarz (ÇÖP ve DANDİK) markaları satın alacak kadar zengin değil bu ülke halkı.
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    Hiçbir markayı firmayı kötülemedim. Sevmediğim bir uslüp hatta desteklerim.Aayrıca yerliyse daha hassas davranırım. Everest Rampage modellerinden de beğeniyle bahsederim. Muhtemelen benden bahsetmediniz. Rampage sahibi çok fazla ürününü sattığım Segmentte bir Türkiye firmasıdır ve bildiğim kadarıyla çinde yada tabirinizle asyada satışı yok ve son bir kaç yıldır bazı avrupa ülkelerine satışa başladılar. Keşke dünyaya satılsa. Gamepowerlarla da ilgiliyim ve kullanmışlığım da var. Hiç te ÇÖP DANDİK değil. Emin olun tonlarca para verilen bir çok dünya markası oyun kulaklık ve mouselarından daha iyiler. Benim fikrim insanlarımız boşu boşuna tonlarca parayı marka diye değerinin 2 katı marka değeri de eklenmiş yabancı ürünlere yatırmasınlar. Asıl o kadar zengin değiller diye düşünüyprum. Rampage- Inka -Gamepower vs alsınlar kendi markalarımız büyüsün. Bunlar benim fikrim. Yanlış olabilir ancak bir ithamda bulunmayınız.




  • saturn74 S kullanıcısına yanıt
    Sizden bahsetmedim genel yargı o yönde. Yeni çıktı ve yayıncılar övüyorsa tam fiyat/performans ürünü ama Rampage mi dandik ve çöp isimleri kullanılmasına karşıyım ben. Bu arada teknoloji satın alabilir her firma ama AR-GE'si olmayan hiçbir firma büyüyemez. Bunu en iyi telefon konusundan örneklendirebiliriz; özellikle Çin markaları süper donanımlı telefonlar yapıyor ama bir çoğunun kamerası ve yazılımları büyük sorunlu veya yetersiz. Diğer tarafta Samsung iphone, bir Çinli marka ama artık işi gerektiği gibi yapan Huawei ve bir kaç örnek daha verilebilecek markalar paranın satın alabileceği donanımlar dışında yazılımın gücünün farkındalar. Bunu ekipman konusunda bağlayacak olursak. Corsair, Logitech vb markaları eşlenik çalışabilen yazılımlarıyla Çin markalarının birbirinden alakasız her ürün için ayrı ve bir çok benzeri markayla aynı yazılıma sahip olması sizce normal mi? Kalite parayla doğru orantılıdır bunu unutmayın lütfen ve kendimizi kandırmayalım.




  • Eski kullandığım Razer Kraken Chroma 7.1 den çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. V2 den bahsetmiyorum. Gözü kapalı alabilirsiniz.Biraz daha RGB ve tasarım istiyorsanız James Donkey 712 ye bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulina -- 26 Kasım 2019; 11:56:28 >
  • Her zaman kullanıcı yorumlarına değer verin. Kullanmayan yukarıdaki kişi gibi çöp vs ibareler itibar etmeyin. Seneler önce creative sound blaster tactic 3d Rage kulaklığımdan konfor olarak yüzlerce kat daha iyi bu GamePower Medusa ve 9 aydır kullanıyorum ses yalıtımı düşük sadece. Kalite ayrıca her zaman parayla doğru orantılı değildir. Kalite kullanılan malzeme ile ilgilidir. Çok para verdiğimiz birçok ürünün aslında marka değerine para veriyoruz yoksa çokda kaliteli olduğundan değil. Kullanacak kişiler gönül rahatlığıyla kullanabilir ayrıca elektronik şans işidir bunuda gözardı etmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işık kapatmaya hala çözüm gelmedi mi?
  • mcbabayaro_57 kullanıcısına yanıt
    Gelmedi sanırım. Kardeşim kullanmaya devam ediyor kulaklığı. Tabi savaş yaraları var ama 2000 saat civarında cs oynandı o kulaklık ile :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.