Şimdi Ara

GAMEPAD 'LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2' HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
40.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: credo

    Selam arkadaşlar,

    Az önce PES oynarken 6 no'lu tuş (Koşma) ve 10 no'lu (Start) tuşu çalışmamaya başladı. Aygıt testinde Mode'nin yanındaki titreşim tuşuna basıyorum 10 numaları tuş da sarı yanıyor. 6 hiç yanmıyor. Sanırım sorun teknik gibi. Farklı USB yuvasına taktım, pilleri değiştim, bir de kalibre ettim yukarıda bi arkadaşın dediği şekilde (tek pili çıkarıp 6-8 tuşlarına basarak pili yeniden tak) bi işe yaramadı. Ürünü 14 aydır kullanıyorum yaklaşık ki, o da hergün değil. Durum ne sizce..? Nalları dikti mi dersiniz..


    Benim bu sorun pillerden kaynaklanıyomuş arkadaşlar. Binbirçeşit tarzı yerden alınmış piller kullanıyodum, yeni açtım ambalajından öyle denedim farketmemişti. Gittim TeknoSA'dan Varta Accu şarjlı pil aldım 4 tane ve şarj ettim bi gece. Şuan bu pillerle gamepad eski performansına kavuştu, tuşlar sorunsuz artık. Kısacası, size de tavsiyem kaliteli piller kullanmanız, çarşıda pazarda satılan adı sanı duyulmamış pillerden uzak durun. Kısa dönemde fark edilmiyor ama uzun süre bu pillerle kullanınca alet sapıtıyor böyle işte :)
    Yenisi de dolar yükselince 90 TL'yi geçmiş. Değerini bilirin Rumble Pad 2'nizin

    Hepinize iyi oyunlar..




  • yaklaşık bir sene önce teknosa'da gezerken son kalan ürünler arasında 50 TL etiketle gördüm hakkında hiç bir araştırma yapmamıştım görünce aldım oracıkta ve inanılmaz bir ürün çok memnunum umarım kalitesinden bir şey kaybetmez :) Tek eksik kalmış yanı alıcısının iri ve kablolu olması ama sorun değil ne de olsa elinize ayağınıza dolanmıyor. 50 TL olmasa almazdım bunu ama sonuna kadar hakettiğine eminim arkadaşlarım uyduruk snopy tarzı kollardan 8-10 tane eskitirken ben hala rumble pad 2'mle yola devam ediyorum kullanan herkese de iyi oyunlar diliyorum almak istiyenler de rahatlıkla alabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper83us

    Varmı yardımcı olabilecek.

    quote:

    Orijinalden alıntı: sniper83us

    Arkadaşlar ekran görüntüsünde görüldüğü gibi dpad lerin birisi solalta diğeride tam tersi yçne sağüste çekiyor.Uzun süredir kullanımıyordum şimdi kurdum ama olmuyor.Oyundada sorun yaratıyor varmı bir fikri olan.

     GAMEPAD 'LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2' HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ




    Hiç sorun yaşamadığım kol bugün sorun çıkarttı. Arkadaşın başına gelen şey benim sol analogda da oluştu. Sol analoga basmadığım halde sol analoga basılmış gibi tepki veriyor. :S Nasıl çözeceğim bu sorunu, yazılımla mı ilgili yoksa donanım mı?




  • ps3 te de çalışıyor mu acaba
  • Analogta cekme sorunu yasayanlar icin...
    1)Tek pil takili olsun.
    2)Tek pil takiliyken 6 ve 8 tuslarina basili tutarak ikinci pili takiniz. Fakat bu sirada hicbir sekilde analoglari oynatmayiniz.
    3)Oyununuza girip oynayiniz, :)
  • Çekme sorunu bende de vardı arkadaşlar.kol masanın üstündeyken istemeden yere düşürdüm sol analog bir anda resimdeki gibi sola doğru çekmeye başladı.Ciddi ciddi düşünüp teknik servise vericektim, parası neyse ödeyecektim ama logitech'in yabancı forumlarında okuduğum kadarıyla birşey keşfettim ve onu yaptıktan sonra düzeldi.O da şuydu:

    -Logitech Rumblepad 2'nin cdsini veya driverlerini kurmadan wireless alıcısını takıyoruz
    -Ardından Denetim Masası -> Oyun Kumandaları -> Logitech Rumblepad 2 USB -> Ayarlar -> Ayarla kısmına geliyoruz
    -> 2 defa ileri yapıyoruz ve aynen şu ekran geliyor:
     GAMEPAD 'LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2' HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ


    Ekranda da gördüğünüz gibi sol analogum resmen kaymış durumda.Bunu düzeltmek için 1 aşağı çapraza, 1 yukarı çapraza yapıyorum ve sol analog kendini eski, düzgün haline getiriyor( tam olarak anlamayanlar için kısaca: analog hangi yöne kaymışsa onun tam tersi yöne veya onun kaymış olduğu yöne doğru analogu oynatın):
     GAMEPAD 'LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2' HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ


    -Bu işlemi bitirdikten sonra tekrar ileri yapıyoruz ve Z ekseni kısmına geliyoruz.Arkadaşlar "Ham veriyi göster" mutlaka işaretli olsun ki %'lik durumu ve X,Y eksenindeki verilerin eşit olup olmadığını görün.Burada da eğer Z ekseni eşit değilse sağa, sola, çaprazlara sağ analoğa basıyoruz.(Not: Z ekseni %49 ise düzelmeyebilir, o da zaten sorun teşkil etmiyor endişelenmeyin).
    ->Z ekseninide hallettikten sonra ileri yapıp "Son" diyoruz."Uygula" diyip ardından "Tamam" a tıklıyoruz ve Rumble Pad 2'nin driverini yüklüyoruz.Yükledikten sonra kontrol ediyoruz ve resimde gördüğünüz gibi herşey tamamdır artık:
     GAMEPAD 'LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2' HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigitemre

    Analogta cekme sorunu yasayanlar icin...
    1)Tek pil takili olsun.
    2)Tek pil takiliyken 6 ve 8 tuslarina basili tutarak ikinci pili takiniz. Fakat bu sirada hicbir sekilde analoglari oynatmayiniz.
    3)Oyununuza girip oynayiniz, :)

    Bu işlem kesinlikle işe yarıyor, tecrübe ile sabittir.
  • bence logıtech gamepad f710 al derim ben aldım cok memnunum :)
  • LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2 ve LOGİTECH CHİLLSTREAM için 50 TL verip alacam sizce iyi mi fiyat ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_49514132/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49514132


    beyler düşünen varsa 50 tlden rumblepad 2 satıyorum bilginize.
  • ARkadaşlar Rumblepad2 mi forumdan sattım. Arkadaş sorun yaşıyor oyunda.

    İlk aldığımdan beri hiç ayarını ellemedim. 6 aylık zaman valla nasıl kurdum hiç hatırlamıyorum. Elimde ürün olmadığı için deneme yanılma dda yapamıyrum. Bir yardım ederseniz. Böyle püf noktaları ile falan müteşekkir olurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kyle007

    Bırak 2 metreyi, ben LCD'de film izlerken, ses vs. için kumanda amaçlı kullanıyorum başka bi odada, yaklaşık 6-7 metre mesafeden, haliyle arada koca bi duvar da var. Gayet güzel tepkimesi. Aynı odada 4-5 metre mesafeye kadar kusursuza yakın olur tepkime.

    HOCAM AYRINTILI ANLATIM YAPAR MISIN BEN DE BİLGİSAYARIMDAN FİLM İZLİYORUM SİSTEMİM WİNDOWS 7 MEDİA PLAYER OLARAK KUMANDA OLARAK KULLANABİLMEK İÇİN NE YAPMALIYIM????
  • bi tane wi-fi fare al bence uğraşma ayarlıcam diye
  • ya arkadaşlar bende de bu üründen var 2 tane aldım fakat yere düştü..sonrasında pas tuşuna basıyorum pas ve sut bi anda çalışıyor sağ tuşuna basıyorum ust ve sağ çalışıyor yani beyni karıştı...garantiye gönderdim pil akması dediler garanti dışı dediler arkadaşlar bu konu da yardımcı olacak var mı? bu kola format falan atılıyor mu veya ne yapmam gerekiyor...ilginiz için teşekkür ederim...kol...Logitech Rumblepad 2 kablosuz sağolun
  • Kabloludan bir farkı var mı arkadaşlar wireless özelliği dışında?
  • bende kablosuz olanı var 1 senedir tık demedi
    ama kafama takılan olay titreşim hiç bir oyunda daha titredigini görmedim
    aranızda titreten varmı acab:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akibeel

    bende kablosuz olanı var 1 senedir tık demedi
    ama kafama takılan olay titreşim hiç bir oyunda daha titredigini görmedim
    aranızda titreten varmı acab:)

    Ooooo titreme oalyı harika vibration tuşuna bas.Uzunca titreyince kalsın bir de kısa titriyor.Oyunda ayarlardan da aç titreşimi.Ben en son Darksiders oynuyordum inan her kılıç darbesinde tir tir titretiyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derdevil_84

    quote:

    Orijinalden alıntı: akibeel

    bende kablosuz olanı var 1 senedir tık demedi
    ama kafama takılan olay titreşim hiç bir oyunda daha titredigini görmedim
    aranızda titreten varmı acab:)

    Ooooo titreme oalyı harika vibration tuşuna bas.Uzunca titreyince kalsın bir de kısa titriyor.Oyunda ayarlardan da aç titreşimi.Ben en son Darksiders oynuyordum inan her kılıç darbesinde tir tir titretiyor :)


    ben fifa12 de titretemedim var mı bi çözümü beyler?
  • arkadaşlar ben bu gamepad'in receiver'ını arıyorum. elinde olup satmak isteyecekler cagdasmeric@msn.com a mail atsın lütfen

    bulundu. teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenhadainler -- 26 Şubat 2013; 14:29:57 >
  • piller orjinal piliyse sorun olmaz ama kalitesiz pil takarsanız ortamda aşırı sıcak ise piller erir pillerin erimesi yüzünden mesela benim microsoft kablosuz kaliteli bir mouse'um heba olmuştu pilleri duracell falan alın birde tekrar şarjedilebilir alırsanız uzun süre size idare edecektir birde tabi şarj cihazı almanız gerekicek ama en güzeli bu konuda sony ps3 gamepad leri harika neden pc ye üretmezler anlamıyorum cidden en kalitelisi onlar terleme yapıyor elde ayrıca yön tuşları insanın elini acıyıyor bunlar kusurları ama bataryası ve direk usb den şarj olması harikaydı ayrıca çok ta uzun süre şarj etmeye gerek kalmıyordu ben analog kullandığım için alışmak zaman aldı ama cidden analog ile oynamak ayrıcalık yani eğer cidden analogda profesyonel olursanız özellikle futbolda manyak işe yarıyor ama diğer oyunlardada aşırı etkili hemde insanın elini rahata alıştırıyor diğeri insanın elini haşat ediyor her ne kadar pürüzsüz plastik de olsa analoğa alışın derim her oyunda yararı var araba yarışı uçak oyunları kayak oyunları fps vs nerdeyse her alana girdi diyebilirim gerçi ps konsollarda pek sevmem analogla fps oynamayıda bu arada şuanki fps oyunlarını oynamayı ilk çıkaran oyun medal of honor 1 dir haberiniz olsun bu oyun sayesinde fps oyunları oynanabilir oldu analogda üstüne ilaç oldu ama mouse suz fps oynamak cidden hoş değil yada ben öyle alıştım ondan bilemem ama ps3 de ben haz almıyordum çok oyun denedim ama yok mouse olacak fps için ps1 deyken çıkardıkları mouse fena kalitesizdi şuan ps3 için yapılan mouseları denemedim ama denemeye de gerek duymuyorum ps3 ün grafikleri pc ye yetişemez artık belki yeni konsolla yetişirse bilemem ama eski tadı yok konsolların grafik eksik artık




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.