Şimdi Ara

Gamepad(Kol) Alıcam Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Bende 1 tane kol var ama kardeşimle oyun oynamak istiyorum.Kolların fiyatlarına baktım 130 tl civarı.Kadıköye gidicem orada fiyatlar daha ucuzdur diye tahmin ediyorum ama güvenilir mi?Alan varsa fiyatını söylerse çok makbule geçer

• kadıköy'de 90-100 tl arası diye biliyorum. kolu alırken mutlaka iyice incele, tahtakale civarlarından bir kere kol almaya kalktım almaz olaydım. adamlar birebir kol yapmışlar, ps den anlamayan adama çakma kolu kakalıyorlar. ben anladım ve kavga ederek paramı geri aldım. kadıköy yazıcıoğlu esnafının öyle bir şeye kalkışacağını sanmıyorum ama yine de incelemekte fayda var derim.
  • kadıköyde kahraman elektronik var forumda herkez biliyor bu dükhanı oradan al
  • Kadıköy Kahraman Elektronik'ten hiç şikayetçi değilim. Sixaxis daha ilk günkü gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarCross

Merhabalar.Bende 1 tane kol var ama kardeşimle oyun oynamak istiyorum.Kolların fiyatlarına baktım 130 tl civarı.Kadıköye gidicem orada fiyatlar daha ucuzdur diye tahmin ediyorum ama güvenilir mi?Alan varsa fiyatını söylerse çok makbule geçer

Hocam sahtesi çok piyasada, 10-20 TL fazla ver teknoloji marketlerden al derim. 120-130 TL arası.

Veya KK kullanıyosan, Shopto.net'den de alabilirsin, takipli kargo ile 95 TL civarında olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S3thdrift -- 28 Ağustos 2012; 10:22:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_shn

kadıköyde kahraman elektronik var forumda herkez biliyor bu dükhanı oradan al

Tam olarak nerde?Pasajın içinde mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablolu Xbox 360 kolu arıyorum...
    10 yıl önce açıldı
    Xbox360 2.kol u baglama acil!!!
    15 yıl önce açıldı
    PC için Gamepad önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarCross

Merhabalar.Bende 1 tane kol var ama kardeşimle oyun oynamak istiyorum.Kolların fiyatlarına baktım 130 tl civarı.Kadıköye gidicem orada fiyatlar daha ucuzdur diye tahmin ediyorum ama güvenilir mi?Alan varsa fiyatını söylerse çok makbule geçer

Hocam ucuz bir şey almanı önermiyorum sonra sahte çıkıyor 20-30 lira kar edicem diye verdiğin 100 liradan da oluyorsun bence d&r dan al 120 lira olması gerek her rengi var renk değiştikçe fiyatta değişmiyor internetten sipariş veriyorsun dışarı çıkıp yorulmana da gerek yok
  • Sony sepetim,hepsisony gibi mağazalara bakın internetten orada 100 110 liraya orjinal alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.