Şimdi Ara

Gamepad ile fifa ve pes i 2 kişi oynayanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben evde abimle pes 08 oynuyorum, Ben kolda oynuyorum abim klavyede. Abim brezilya yı alınca ben Türkiye ile bile yeniyorum. Bazen çok şanslı goller fln atıyorum. Abimde kola pc nin hile yaptığını söylüyor. Nerdeyse beni bile inandırdı Acaba böyle birşey varmı? veya sizdede böyle şeyler oluyormu?

• Abine bu topici okut.

• oyundaki iman gücü ayrı bir faktör :)
  • Ya ikimizde aynı takımla oynuyoruz(brezilya) ben adriano ile çok deli goller atıyorum ama o çekince gol olmuyor:) Ben önü boşken biraz koşturup çekiyorum ama o öyle yapmıyor sanırım bundan dolayı, Birde beni 5 2 fln yendi ve maç sayısında 4 1 yendi ertesi 2 gün maç kazanamadı ben türkiye ile oynarken o yüzden diyo günden güne bu kadar farklılık olmaz
  • bende amcaoğluyla fifa08 oynarım bende gamepad le oynuyorum o klavye çoğu zaman karşı karşıya geldiğimizde birbirimize zor gol atıyoruz

genelde aynı takımda oynarız bi lig kurup gamepad de çok güzel pas atarım ben havadan ve yerden yalnız yanlardan bir türlü orta açamıyorum

bide sen gamepad de shift i kullanabiliyormusun ben halaa bulamadım shift tusunu ayarlardn da yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRajikomik

bende amcaoğluyla fifa08 oynarım bende gamepad le oynuyorum o klavye çoğu zaman karşı karşıya geldiğimizde birbirimize zor gol atıyoruz

genelde aynı takımda oynarız bi lig kurup gamepad de çok güzel pas atarım ben havadan ve yerden yalnız yanlardan bir türlü orta açamıyorum

bide sen gamepad de shift i kullanabiliyormusun ben halaa bulamadım shift tusunu ayarlardn da yok

Maalesef fifa da shift tuşunu kullanamıyorsun gamepad de o yüzden çalımda atamıyorsun. Hem fifa08 de zaten çok zor gol atılıyor 1 yada 2 tane atıyorsun 2 kişi oynarken. Ama pesde öyle değil. Bol gollü oluyor maçlar. Fifa 2008 artık iyice b.k unu çıkarmıştı o yüzden pes e geçtik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende peste klayede oynuom arkadaşımla arkadaşım beni hep yeniyor.o klavyede oynadığı zamanda ben yeniom
  • Gamepad'de Shift tuşu kullanılmıyor. Ayrıca " Q+D , Q+S " gibi değişik kombinasyonları da kullanamadığınız için rakibinizi yendiğiniz taktirde zoru başarmış oluyorsunuz. Rakibinizin sizi yenmesi ise gayet normal bir durum. Çünkü hem kombinasyonları hem de shift avantajı var
  • Hangi Gamepadi kullanıyorsun Fondip ?

Yukardaki normal bir game pad ile bütün kombinasyonları yapabilirsin..
    Ben hem klavyede ham gamepad ile oynuyorum.Yenildiğimde oluyor tabi ama bunu gamepade asla bağlamadım.
    Sağlam olduğu sürece sorun yok...

@ru3acava kusura bakmaz umarım ama abin çok beceriksiz olsa gerek. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrd -- 18 Ağustos 2008; 19:58:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: byrd

Hangi Gamepadi kullanıyorsun Fondip ?

Ben hem klavyede ham gamepad ile oynuyorum.Yenildiğimde oluyor tabi ama bunu gamepade asla bağlamadım.

tamamen aynı gamepad
    demek ki ayarlarımda bir sorun var. ayarlarını yazıp koyar mısın

• eğer game pad çok adi değilse klavyeye göre daha rahat oynarsınız daha kolay adam geçersiniz ve daha kolay çalım atarsınız ama arada öyle çok da bir fark yok yani yenmenin tek sebebi game pad olamaz
  • Ben de ayarlar böyle

quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Orjinalden alıntı: byrd

Hangi Gamepadi kullanıyorsun Fondip ?

tamamen aynı gamepad
    demek ki ayarlarımda bir sorun var. ayarlarını yazıp koyar mısın

• @byrd, Fondip galiba Fifadan bahsediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

@byrd, Fondip galiba Fifadan bahsediyor

evet. müthiş tespit
  • Arkadaşlar arada fark illaki olacak. Yani hiç yoktan R1 - L1 tuşlarını bile klavyede nereye koycanı şaşırıyo insan. Bence Gamepad de Yön tuşları daha işlevli. Ben analog ile oynuyorum . Gerçektende klavyede öyle oynayamıyorum. Abin bi bakıma haklı. ama pc nin hilesi diye bişi söz konusu olmaz sanırım
  • Klavye ile oynayanlar bir makro programı çekip hareketleri bir tuşa atarsanız ve programı aşağıda açık pırakıp oyuna girerseniz çok rahat edersiniz. Misal kendini yere atma 3 tuş ama onu 1 tuşa alıp daha basite indirgersiniz veya diğer hareketler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

@byrd, Fondip galiba Fifadan bahsediyor

evet kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

bende peste klayede oynuom arkadaşımla arkadaşım beni hep yeniyor.o klavyede oynadığı zamanda ben yeniom

WE ve PES oynuyanlar bilirler bu oyunlar gamepadle oynanır klavyeyle değil klavyeyle kendini kısıtlarsın zaten pes konsol tabanlı bir oyun.Yapanada helal olsun 6-7 yıldır oynuyoruz arkadaşlarla 30 ma da gelsem oynarım bu oyunu.
  • valla biz 2 kişi aynı takımda olup fifa oynuyoz acayip zevkli öyle bi korner organizasyonu yapıyoz ki nerdeyse hepsi gol.bide mesela adam kaçırma verkaç falan daha kolay oluyo.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.