arkadaşlar benim aklıma bi soru takıldı bu android telefonda oyun oynarken kontrol tuşları ekranda o zaman oyunu oynamak zor oluyor. bu android telefonlar için kablolu veya kablosuz gamepad varmı fiyatı falan nasıl oynanabiliyormu? herhangi bir gamepad ı telefona bağlayabiliyormuyuz? bağlayabiliyorsak anlatabilirmisiniz veya video falan atabilirmisiniz?
Yoksa bile dock seklinde telefonu oturtacagimiz bir gamepad uretilse oyun canavarlari arasinda satış rekoru kırar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
şarjı hemen bitiyor psp nin yerini tutmuyor
otg yoluyla kablolu olarak belki bağlanabilir.kablosuz olarak kesin bağlanıyor ama o da masraflı oluyor.
ben biraz araştırdım "gametel" diye bi alet buldum gerçekten güzel bişey. ebay da satılıyo.
usb girişi elde edebilirseniz ve telefonunuz rootlu ise ps3 kolunu kablosuz gamepad olarak kullanabiliyorsunuz internetten biraz araştırırsanız kolayca yapabilirsiniz.
4.1 jb sürümüyle artık bir şey yapmanıza gerek kalmadı telfona dilediğiniz gibi bir gamepad takarak oynıyabilirsiniz diğer sürümler içinse arkadaşlar anlattığı için anlatma gereği duymadım ama hala bir sorunuz varsa iletin cevaplarım
dönüştürücü kablolarla olur
quote:
Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R
4.1 jb sürümüyle artık bir şey yapmanıza gerek kalmadı telfona dilediğiniz gibi bir gamepad takarak oynıyabilirsiniz diğer sürümler içinse arkadaşlar anlattığı için anlatma gereği duymadım ama hala bir sorunuz varsa iletin cevaplarım
peki kablosuz gamepad ı nasıl tanıtıyoruz bi program falan var mı? kablolularda sadece takıyosun yani çok iyiymiş saol
bluetoothla olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme