Şimdi Ara

GameLoop (Call of Duty: Mobile) Mouse Sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk öncelikle iyi geceler dostlar ben gruba yeni katıldım. Eminim bu sorunu daha önceden yaşayan ya da yaşayanlar vardır, o yüzden bende foruma yazma kararı aldım.


    Emülatör de (GameLoop' ta) Call of Duty: Mobile oynuyorum çok saçma olucak ama, oyunu oynamaya başladığım zaman mouse takılmıyor ama 1-2 el sonrası takılmaya başlıyor. Yani 1-2 el sonrası oyuna girdiğimde mouse bazen oyunun ortaların da takılıyor ve 5-10 dakika sonra sorun çözülüyor. Ama bazen oyunun tamamında takılıyor. Ve oyun bitince yeni bir oyuna başladığım zaman sorun çözüldü gibi görünse de bir zaman sonra tekrar takılıyor.


    Bu sorun sadece "Hayatta Kalma" modun da değil savaş modunda da başıma geliyor.


    Ve şunu da not etmek istiyorum sadece "Call of Duty: Mobile" oyunun da başıma geliyor başka bir oyunda denemedim. Ama eminim Call of Duty: Mobile' da bu sıkıntı oluyorsa başka oyunlarda da oluyordur.


    Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.








  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of Duty Mobile - Ana Konu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.