bf bc3 keyi almayı düşünüyorumda şimdi ben clone dvd bulsam kursam origin görür mü oyunu yoksa originden download mı yapmak gerek?
origin'den indireceksin clonedvd ve reloaded çalışmaz
Clone çalışıyor. Ben kurdum oldu.
hocam clone dan origine nasıl yapabildiğini yazar mısın lütfen,çok hayra geçer.
DVD1 i sanal sürücüye takıyorsun Setup tan kuruyorsun key istiyor keyi girince origin download yapıyormuş gibi kuruluyor sonra 2. DVD yi istiyor kurulum bitince 700 küsür MB update yapıyor.
teşekkür ederim dostum yardımın için bazıları clone dan kuramamış ama anlattığın yöntem basit gibi duruyor.bu akşam indirip deneyeceğim.iyi oyunlar.
aldığım rusça oyunun single çalışıyo ama battlelog dan girince takılıyo ondan sonra çalışmayı durdurdu hatası alıyorum
Arkadaşlar ben SE key almayı düşünüyorum sonradan + 20-30 tl ödeyip LE yapma şansım olacak mı?
single playerdan haric multiplayer oynayan varmi exdented edition ile
quote:
Orijinalden alıntı: meydey45
single playerdan haric multiplayer oynayan varmi exdented edition ile
Ben iki gundur sadece multi oynuyorum....Rank 6 oldum bile....
nuclear havale gönderdim pm attım
quote:
Orijinalden alıntı: ybektas55
quote:
Orijinalden alıntı: eregenthov44
Arkadaşlar tm yazısını zaten silinmiş program files den ama oyun açılınca battlefield 3 tm hala yazıyo oyunlardada tm var nasıl kaldırabilirim lütfen yardım edin
Klasördekini sil sadece ötekilere kafanı takma onlar silinmez.
Başlat/ regedit den bu şekilde yaparsanız siliniyor.
HKEY LOCAL MACHINE\SOFTWARE \ Wow6432Node \ EA Games deki GDFBinary ve InstallDir yollarını değiştirin: \Program Files (x86)\Battlefield 3\ Battlefield 3™ deki ™ yi kaldırın.
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet-79
quote:
Orijinalden alıntı: ybektas55
quote:
Orijinalden alıntı: eregenthov44
Arkadaşlar tm yazısını zaten silinmiş program files den ama oyun açılınca battlefield 3 tm hala yazıyo oyunlardada tm var nasıl kaldırabilirim lütfen yardım edin
Klasördekini sil sadece ötekilere kafanı takma onlar silinmez.
Başlat/ regedit den bu şekilde yaparsanız siliniyor.
HKEY LOCAL MACHINE\SOFTWARE \ Wow6432Node \ EA Games deki GDFBinary ve InstallDir yollarını değiştirin: \Program Files (x86)\Battlefield 3\ Battlefield 3™ deki ™ yi kaldırın.
Arkadaşım cevap için teşekkürler de tekrar rusça yaptım oyunu bu data ve update dosyalarını program files de nereye atıcam onu bilmiyorum ve artık mp serverleri load yapınca çalışmayı durdurdu hatası veriyor
ben ilk keyi girdim ve sorunsuz oynuyorum fakat back to karkand için gelen keyi kabul etmedi halihazırda kullanılmaktadır diyor. nuclear kardeşimizin dediği gibi yapıp origini hatta pc'yi kapatıp açtım ama yinede aynı şekilde devam ediyor. bendemi yanlışlık var yoksa keydemi anlamadım...
quote:
Orijinalden alıntı: dr.halil
ben ilk keyi girdim ve sorunsuz oynuyorum fakat back to karkand için gelen keyi kabul etmedi halihazırda kullanılmaktadır diyor. nuclear kardeşimizin dediği gibi yapıp origini hatta pc'yi kapatıp açtım ama yinede aynı şekilde devam ediyor. bendemi yanlışlık var yoksa keydemi anlamadım...
hocam halihazırda kullanılmaktadır derken keyi girimişsin zaten aktif olmuş bu ürün sende zaten aktif anlamında olmasın? senden ricam bi ea live chat ile görüşürmüsün? Key hesabında aktif edilmiş gözüküyormuhttp://support.ea.com/chat duruma göre bana geri dönüş yaparsın PM ile.