Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
258.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nucLear

tüm siparişler gönderildi arkadaşlar. yoğunluktan bazen gecikiyor kusura bakmayın.

Standart edition olanlar ilerde back to karkand paketni origin üzerinden alabilecek. fiyat 10 ila 15$ arasında olur.

Batman işinede bu hafta sonu bakarım ahmet aklımda. :)

Peki Back to Karkand'ı siz satacak mısınız CD-KEY olarak?
  • hocam selam, limited edition aldım ben de, fakat Back To Karkand paketinin hiçbir özelliğinden yararlanamıyorum halen aktifleştirdiğim halde, nedendir acaba ?
  • PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slammer

hocam selam, limited edition aldım ben de, fakat Back To Karkand paketinin hiçbir özelliğinden yararlanamıyorum halen aktifleştirdiğim halde, nedendir acaba ?

yaklaşık 1 ay sonra aktifleştirilebilecek. keyi yazdıysan 1 ay sonra dlc iner kendi
  • multi oynamaya başladınızmı arkadaşlar server bulamıyoda giren arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertu55

multi oynamaya başladınızmı arkadaşlar server bulamıyoda giren arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim

3 akşamdır işten eve dönünce multi oynuyorum. O kadar harika olmuş ki henüz campaign moduna bakmaya fırsat bulamadım.

Sunucu bulamıyor derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Oyunu Origin'den başlatınca internet tarayıcınızda Battlelog'u açıyor. Dilerseniz burada Quickmatch diyerek rastgele bir oyuna bağlanabilirsiniz (benim için bu şekilde sunucu bulması uzun sürmüştü) veya hemen altında Configure server list'e tıklayarak filtrelerle dilediğinizce sunucu arayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

tüm siparişler gönderildi arkadaşlar. yoğunluktan bazen gecikiyor kusura bakmayın.

Standart edition olanlar ilerde back to karkand paketni origin üzerinden alabilecek. fiyat 10 ila 15$ arasında olur.

Batman işinede bu hafta sonu bakarım ahmet aklımda. :)

PM
  • bf3 le için havale yaptım.formuda doldurdum bekliyorum
  • 3 saat oldu key yok hala, işteyken indirirdim eve gidince oynardık yaw...
  • Bende saatlerdir bekliyorum..
  • Aga anlamadım valla, bir çok kişi 5dk da geldi falan demiş ama bende 4 saate yakın oldu tık yok...29 Ekim resmi tatile erken mi girdi arkadaş acaba?

17:50 de foruma giriş yapmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iercakmakci -- 28 Ekim 2011; 18:18:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iercakmakci

Aga anlamadım valla, bir çok kişi 5dk da geldi falan demiş ama bende 4 saate yakın oldu tık yok...29 Ekim resmi tatile erken mi girdi arkadaş acaba?

5 dakikada almak istiyosan arkadaşla MSN'den görüşeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

quote:

Aga anlamadım valla, bir çok kişi 5dk da geldi falan demiş ama bende 4 saate yakın oldu tık yok...29 Ekim resmi tatile erken mi girdi arkadaş acaba?

Ne alaka?
  • Beyler-ben-forumda-35lira-yazdığından-dolayı-35-yatırdım-bekliyorum-42-mi-yatrmış-olmam-gerekiyordu-şimdi-5-lira-için-yine-mi-gideceğim(klavyemin-space-tuşu-bozuk-k.bakmayın :D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytak

football manager keylerinde bir gelişme var mı ???

?
  • quote:

quote:

msn dende ulaşamıyorum.Başkaca dahiyane bir fikrin varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

quote:

quote:

Sizin yerinize ben mi ulaşıyım napıyım şu anda Soner hocam MSN'de online eğer eklediyseniz görüşün. Kendisi eğer kısmazsa veriyorum MSN adresini:
    soner@hotmail.com.tr

Bu arada yardımcı olmaya çalışıyorum fakat sizin bu tutumunuz hiç doğru değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

quote:

quote:

Sizin yerinize ben mi ulaşıyım napıyım şu anda Soner hocam MSN'de online eğer eklediyseniz görüşün. Kendisi eğer kısmazsa veriyorum MSN adresini:
    soner@hotmail.com.tr

Bu arada yardımcı olmaya çalışıyorum fakat sizin bu tutumunuz hiç doğru değil.

ekledim ama offline...

• kızmaz sana msn verdin diye merak etme.Profilde var zaten
  • Beyler-ben-forumda-35lira-yazdığından-dolayı-35-yatırdım-bekliyorum-42-mi-yatrmış-olmam-gerekiyordu-şimdi-5-lira-için-yine-mi-gideceğim(klavyemin-space-tuşu-bozuk-k.bakmayın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corcias -- 28 Ekim 2011; 19:18:34 >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.