Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
258.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Hocam fm satıcak mısınız ?

FM stok az geliyor. Bugün 40 tane geldi Buraya ekleyemeden bitti malesef.
    Yarın yeni stok gelmesini bekliyorum. Yarın bilgi veririm.

Peki kaç lira ?
  • http://urun.gittigidiyor.com/Battlefield-3-Limited-Edition-On-Siparis_W0QQidZZ45482147

Linkinizde Limited Edition için Karkand ve Physical Warfare Kit var deniyor.

Halbuki ben geçen hafta size sorduğumda, Karkand, Physical W., Spec Act ve Dog tags var diyordunuz. Rica etsem, LE son içeriğini yazar mısınız?

Bir de cdkey'leri foto olarak mı gönderiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trevanian000 -- 24 Ekim 2011; 12:01:19 >
  • Key key key key key..
  • Almanizi hic tavsiye etmem.

Gectigimiz yil bu key'ler satiliyor ve key'e bagli olan CD baskalarina satiliyordu. Eger CD'yi alan kisi hic steam'den oyunu aktive etmezse herhangi bir sorun olmuyordu.

Ama bu yil CD'nin de Steam uzerinden aktivasyon yapilacagini goz onunde bulundurursaniz, o CD birisine satildigi zaman key'i Steam'e girecek, bu key'in baska birisi tarafindan kullanildigini fark edecek ve sizin hesabinizi iptal ettirecektir.

Gecen yil iptal olma bir ihtimaldi ama bu yil kesin gibi gorunuyor.

Boyle key alip paranizi yakacaginiza, ya hic oynamayin veya orjinal alin bence.

Denmiş bir football manager forumunda böyle bir durum söz konusumu acaba ?
  • Bunu hangi aptal demis ea da steam yok origine kayit eden oyunu almis sayilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyman090

Almanizi hic tavsiye etmem.

Gectigimiz yil bu key'ler satiliyor ve key'e bagli olan CD baskalarina satiliyordu. Eger CD'yi alan kisi hic steam'den oyunu aktive etmezse herhangi bir sorun olmuyordu.

Ama bu yil CD'nin de Steam uzerinden aktivasyon yapilacagini goz onunde bulundurursaniz, o CD birisine satildigi zaman key'i Steam'e girecek, bu key'in baska birisi tarafindan kullanildigini fark edecek ve sizin hesabinizi iptal ettirecektir.

Gecen yil iptal olma bir ihtimaldi ama bu yil kesin gibi gorunuyor.

Boyle key alip paranizi yakacaginiza, ya hic oynamayin veya orjinal alin bence.

Denmiş bir football manager forumunda böyle bir durum söz konusumu acaba ?

Hayatında hiç ama hiç key satın almadığından adımdan daha fazla eminim ben o adamın..

• Steam ve Origin üzerine oyun bir kere kayıt edildimi, o key'i bir daha başkası kullanamaz.
  • İste onu yazan dangalaklar akil veriyor bide millete. key bugun gelmicek herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

İste onu yazan dangalaklar akil veriyor bide millete. key bugun gelmicek herhalde :)

Akşama doğru gelebilir umuduyla yaşıyorum bugün :) Gelir gelmez VPN deneyeceğim :)
  • BF3 için keyleri 28inde mi dagıtacaksın hocam?
  • bende dün nuclear'dan sanalpazardan fm2012 key aldım, ne yazık ki bitmişti stokları,bugün bekliyorum keyi heyecanla, ilk defa bi menajerlik oyunu çıktıktan sonra bu kadar fazla bekledim oyunu oynamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut89

quote:

İste onu yazan dangalaklar akil veriyor bide millete. key bugun gelmicek herhalde :)

Akşama doğru gelebilir umuduyla yaşıyorum bugün :) Gelir gelmez VPN deneyeceğim :)

Vpn yaparsan haber ver calisirsa anlat detaylica pls.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turgut89

quote:

Vpn yaparsan haber ver calisirsa anlat detaylica pls.

Yapabilirsem veririm tabi ki :)
  • fifa12 de 29'da cıkıyordu ben vpn ile 25'nde oynadım...
  • BF3 keyleri bugün yollansa nefis olacak.
  • Aynen süper olur , multiplayera başlamadan önce singleplayer bitirmek için süremiz olur böylece geri kalmamış oluruz :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

BF3 keyleri bugün yollansa nefis olacak.

Valla aynen katılıyorum

Nuclear ne zaman dağıtım başlar bf3 keyler acaba?
  • Ben de 28'ine kadar US VPN ile girip single'ı bitirmek istiyorum ama bakalım :)
  • key bekliyoruz artık
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.