Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
258.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nucLear

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

UEFA Euro 2012 Origin Aktivasyon CD-Key Satışlarımız Başlamıştır.

#Keyler Hemen Teslim Edilir.
    #Europe versiyon orjinal ve İngilizce dilindedir.
    #Alacağınız keyi Origin programına girerek oyunu Orjinal olarak Download edebileceksiniz ve Multiplayer Online maçlar yapabileceksiniz.
    #Keyi aktif edebilmek için Origin hesabınızda halihazırda aktif edilmiş Fifa 12 oyunu olması gereklidir.

Fiyat: Havale ile: 45 TL
    Havale ile almak için:http://www.gamekeystore.net/newstore/euro2012
    Kredi Kartı ile: 49.9 TL dir.
    Kredi kartı ile almak için:http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/uefa-euro-2012-origin-aktivasyon-cd-key-56660397

diablo 3 için umut varmı?

• @Artizt, 30 TL yatırabilirsiniz. sorun olmaz.

@Emekkk, Diablo 3 için mayısın ilk haftasında fiyat bekliyoruz.
  •  Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Binary Domain Steam Aktivasyon CD-Key Satışlarımız Başlamıştır.
    Fiyat 35 TL dir.
    Key Steam üzerinde aktif olur. Her bölgeden aktif edebilirsiniz, herhangi bir kısıtlama yoktur ve dili İngilizce'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Binary Domain Steam Aktivasyon CD-Key Satışlarımız Başlamıştır.
    Fiyat 35 TL dir.
    Key Steam üzerinde aktif olur. Her bölgeden aktif edebilirsiniz, herhangi bir kısıtlama yoktur ve dili İngilizce'dir.

Crysis wars var mıdır? Ya da olabilir mi?
  • yarın battlefield 3 icin odeme yapicam sitede 36 tl denmis ama kredi kartsiz olarak yatiracagim 35 yatirsam sorun olur mu ve yatirdigim zaman isim saat ile birlikte burdan mail mi atmam lazim yoksa sitedenmi yapiyorum alisverisi ?
  • nuclear fifa12 ingilizce mi başka bir dil mi?(rusça gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: violancesk

nuclear fifa12 ingilizce mi başka bir dil mi?(rusça gibi)

Fifa 12 İngilizce'dir.

36TL yazan siparişlere 35 TL yatırmanızda sorun yoktur.
  • Sniper Elite V2 satacak mısınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

Sniper Elite V2 satacak mısınız acaba?

Bunun cevabını ben de merak etmekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsunger

quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

Sniper Elite V2 satacak mısınız acaba?

Bunun cevabını ben de merak etmekteyim.

5-10 Mayıs arasi cevabını aldım ben:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numeruscl -- 30 Nisan 2012; 22:19:00 >
  • Mesajim bulunsun ileride alim yapabilirim
  • Arkadaşlar Öğrenciyimde Kredi kartı ile yatırma lüksüm yok PTT ile yatırabilirdim fakat Bügün kapalı Bankadan yatırmak istiyorum fakat hangi işlemleri takip etmeliyim? Birde Gitdigidiyor üyeliğim yokhttp://www.gamekeystore.net sitesinden üyelik açtım Şimdi hangi adımları takip etmeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Arkadaşlar Öğrenciyimde Kredi kartı ile yatırma lüksüm yok PTT ile yatırabilirdim fakat Bügün kapalı Bankadan yatırmak istiyorum fakat hangi işlemleri takip etmeliyim? Birde Gitdigidiyor üyeliğim yokhttp://www.gamekeystore.net sitesinden üyelik açtım Şimdi hangi adımları takip etmeliyim

işleminiz tamamlanmıştır
  • takip,yabancı sitelere güvenimi yitirmeye başladığım için sizden alıcam bundan sonra
  • diablo 3 le ilgili gelisme var mi fiyat acisindan?
  • sniper elite v2 satacak mısınız? satarsanız fiyat ne olur?
  • Eski oyunlardan Test Drive Unlimited 1 in key ini bulabilirmisiniz?
  • slm Battlefield 3 (Standart Edition) Origin Download Destekli: Fiyat: 35 TL
    bu sattığın oyunlar orjinal mi ? 100 - 150 tl satılan oyunu nasıl oluyor da 30 liraya verebiliyorsun ? multiplayer özelliği var mı oyunlarda ?
  • COD: Black Ops için para yatırılmıştır. Mail'e cevap bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asenptot

slm Battlefield 3 (Standart Edition) Origin Download Destekli: Fiyat: 35 TL
    bu sattığın oyunlar orjinal mi ? 100 - 150 tl satılan oyunu nasıl oluyor da 30 liraya verebiliyorsun ? multiplayer özelliği var mı oyunlarda ?

Bunlar CD-KEY olduğu için böyle.
    CD-KEY'i Origin'e veya Steam'e girerek normal oyun yapıyorsun. İllegal bir şey değil anlatmak istediğim.

Bir çok kişi oyunu böyle alıyor.Yoksa 60-70 dolarlık oyunlar alınması çok zor olur.

Cevabım: Bunlar CD-KEY , 30-50 liraya satılır. Multiplayer özelliği oyunda varsa vardır.

Yani orjinal oyun sahibi oluyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.