Şimdi Ara

gameboy advance sp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar ben bir gameboy almaya karar verdim araştırdım ve sitedeki ürünü gördüm fazla anlamadığım için sizin fikrinizi almak istedim

http://hemalhemsat.com/main/auctiondetail/1732158/nintendo_konsol/ags_001_oyungameboy_konsol_nintendo.php#soru_sor

sizce bu alet nasıldır ?burdan mı alınmalı yoksa araştırmaya devam mı etmeliyim ?teşekkürler

• hocam bende game boy advance vardı bence berbat bı alet.uzerıne para koyup PSP almanı tavsıye ederım
  • psp de oyun sıkıntısı var diye duydum ondan gameboy a yöneldim
  • ds al bence.Boşu boşuna o kadar para verme o alete.Psp oyun bulunuyo ayrıca ama zevk bakımından ds oyunları cok daha zevkli. tabi seçim senin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loustad

hocam bende game boy advance vardı bence berbat bı alet.uzerıne para koyup PSP almanı tavsıye ederım

berbat bir aletmi :) Gülerim işte buna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pyro

quote:

Orjinalden alıntı: Loustad

hocam bende game boy advance vardı bence berbat bı alet.uzerıne para koyup PSP almanı tavsıye ederım

berbat bir aletmi :) Gülerim işte buna.

valla hocam buna bende gülerim gba pspden oyun olarak daha kötü olabilir ama nintendonun oyunu oynayan kişiye verdiği zevki hiçbir konsol veremez ayrıca pspnin sağlamlığıda tarşılır nintendoya göre nintendo 20senedir bu işin içinde daha piyasaya gireli 2sene bile olmayan makinamı ondan iyi olacak :D. bu arada konuyu açan kişiyede tavsiyem nintendo ds alması spden daha iyi ama spde hiç öle küçümsenecek bir alet değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemcahit -- 7 Ocak 2007; 14:16:56 >

• peki ds ne kadar ben en fazla 150-200 verebilirm peki ds da multiplayer oyun oynanıyormu veya sp de ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende psp den önce sp oynayanlardandım doğruyu istersen psp daha iyi ama eğer gameboy alıcaksan ds almanı söylerim çünkü sp nin oyun imalatı bitmek üzere 2008 dede bitebilir eğer 200ytl varsa bence biraz daha bekle ve psp yada ds arasında bikarar ver ikiside aynı paraya nerdeyse ama yinede biraz daha sabredip psp almanı tercih ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master of ıron -- 7 Ocak 2007; 15:20:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: riaz

selam arkadaşlar ben bir gameboy almaya karar verdim araştırdım ve sitedeki ürünü gördüm fazla anlamadığım için sizin fikrinizi almak istedim

http://hemalhemsat.com/main/auctiondetail/1732158/nintendo_konsol/ags_001_oyungameboy_konsol_nintendo.php#soru_sor

sizce bu alet nasıldır ?burdan mı alınmalı yoksa araştırmaya devam mı etmeliyim ?teşekkürler

Eğer ilgilenirsen elimde sıfır gameboy micro var satmayı düşünüyorum ilgilenirsen konuşuruz.

• kardeş bu cihazz hafıza kartıı ufak mı büyükmü kullanıyor
  • Paketten çıkan hali ile herhangi bir hafıza kartı kullanmıyor ama sen hani supercard modelini seçersen ona göre kart takarsın alttaki linkten bakabilirsin.

http://eng.supercard.cn/products_sd.htm
  • hocan ben ortalama 1ay önce bitane 2.el ds aldım 150ytlye gittidiyordan max 180e falan bitane nintando ds alabilirsin
  • micronun şimdiki piyasa fiyatı ne ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: korikan

micronun şimdiki piyasa fiyatı ne ????

http://www.teknofiyat.com/?search=game+boy+micro&altlimit=&ustlimit=
  • Gameboy Advance'e berbat diyen insan için ancak üzülürüm. 100 ytl sıfır Gba SP için kötü bir fiyat değil, alınabilir. Micro ancak taşıma ve daha parlak ekran açısından avantajlı olabilir ama ekranı fazla küçük gelebilir. Benim tercih sıram şöyle olurdu: Gba SP -> Ds Lite -> Ds. Ds Lite için yeterli kaynağın yoksa Gba SP almayı ciddi ciddi düşünebilirsin. Şu an hem Wii hem de Gba SP sahibiyim (Ds Lite'ımı sattım) ve çoğu zaman sadece Gba'da strateji oyunu oynamaktan Wii'ye geçmeye üşeniyorum. O derece güzel yani bence.
  • Bende daha yeni gitti gidiyordan 180 ytlye aldım bi DS, şu an çok memnunum. Bence direkt DS düşün, GBAm da var ama dokunmatik ekran kesinlikle çok farklı bir tecrübe
  • nds al
  • benim de tavsiyem bi nintendo ds alman ama yeterli para yoksa gba sp de de harika vakit geçirebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: salvo

Gameboy Advance'e berbat diyen insan için ancak üzülürüm. 100 ytl sıfır Gba SP için kötü bir fiyat değil, alınabilir. Micro ancak taşıma ve daha parlak ekran açısından avantajlı olabilir ama ekranı fazla küçük gelebilir. Benim tercih sıram şöyle olurdu: Gba SP -> Ds Lite -> Ds. Ds Lite için yeterli kaynağın yoksa Gba SP almayı ciddi ciddi düşünebilirsin. Şu an hem Wii hem de Gba SP sahibiyim (Ds Lite'ımı sattım) ve çoğu zaman sadece Gba'da strateji oyunu oynamaktan Wii'ye geçmeye üşeniyorum. O derece güzel yani bence.

o strateji oyununun ismini verebilirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayyadkn

quote:

Orjinalden alıntı: salvo

Gameboy Advance'e berbat diyen insan için ancak üzülürüm. 100 ytl sıfır Gba SP için kötü bir fiyat değil, alınabilir. Micro ancak taşıma ve daha parlak ekran açısından avantajlı olabilir ama ekranı fazla küçük gelebilir. Benim tercih sıram şöyle olurdu: Gba SP -> Ds Lite -> Ds. Ds Lite için yeterli kaynağın yoksa Gba SP almayı ciddi ciddi düşünebilirsin. Şu an hem Wii hem de Gba SP sahibiyim (Ds Lite'ımı sattım) ve çoğu zaman sadece Gba'da strateji oyunu oynamaktan Wii'ye geçmeye üşeniyorum. O derece güzel yani bence.

o strateji oyununun ismini verebilirmisin?

Öğrenmek için soruyorsan gba'ya çıkmış birçok turn-based strategy oyunu var. Final Fantasy Tactics Advance, Advance Wars I & II, Fire Emblem serisi ve Rebelstar bunlardan yalnızca birkaçı. Ayrıca Pokemon rpg'leri de oynanabilecek en eğlenceli oyunlar arasında. Bunların yanı sıra Harvest Moon ve sims gibi real life sim strategy oyunları da var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.