Şimdi Ara

game sultan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Silk Road Online Asya ile Avrupa yi birbirine baglayan ve Çin , Islam ve Avrupa medeniyetleri arasinda hem ticari hem kültürel açidan bir köprü vazifesi gören ipekyolu nun en görkemli zamanlarini anlatmaktadir. Oyunun temelinde ipekyolu üzerindeki ticaret yatmaktadir.

arklar game sultanda bunu buldum ve araplar dikkatimi çekti bazıları araplar cıkmıcak diyor bu cıkıcağının iişaretimiidr yoksa game sultndamı yanlış biliyo?

• o yazı orda 2 senedir yazıyor bugüne kadar arab ırkından bi karekter gördünmü ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LifeForStyle

o yazı orda 2 senedir yazıyor bugüne kadar arab ırkından bi karekter gördünmü ?

oyuda görmedim ama bi arkadaş konu açmıstı arplar filan vardı..
  • Arap karakterler gelecek hatta sitesindede diyor ama ne zaman gelir belli değil.

game sultan

Kare içine aldıklarım yeni gelecek bölgeler.En baştada İslam var
  • bencede gelir boşu boşuna koymamışlardır herhalde
  • isroya gelmesi 5-10 yılı bulur.
  • bence 2 yıldan önce gelmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten haritanın şeklinde belli hep enine gitmişler şimdi aşağıya doğru inmeleri lazım
    çinin altına hindistan avrupanın o tarafların altınada haritada arapları yerleştirirler
  • Gelirse Süper Olur. Bide Turk Ler Gelse

Bıyıklı, Sigaralı Adamları Düşünseneze Elinede Ruhsatsız Kurusıkılar
  • olsa olsa "legend L" falandır
  • işte asıl harita;

game sultan
  • quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

işte asıl harita;

game sultan

işte orda gözüken europa geldi sıra islamda bence ama islamdan önce başka ırkda gelebilir çünkü onadan başka 3 veya 2 ırk olması lasım onlarda var
  • Oynadığımız harita normal silkroadın sadece 3/1 i araplar gelicek yani...

Şimdiye kadar avrupada görünmemişdi ama çıkınca görünüolar zaten...
  • konu acilmisken azicik birseyler yaziyim dedim..

evet ilerleyen zamanlar da arap irki da gelecek.. 3 irk halinde devam edecek oyun.
    arap irklarinin daha mistik gucleri olacak. melee atak denilen yani yakin saldiri silahlari oldugu gibi bazi ozel skill'ler vasitasiyla ozel yaratiklar summon (cikartmak, cagirmak) edebilecekler. ve bu cikarilan ozel yaratiklar size saldirilarinizda yardimci olacak.

bu irk ayni zamanda; toprak, ates, su ve hava alanlarinda ustalasabilecekler. (avatar masallah )
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

konu acilmisken azicik birseyler yaziyim dedim..

evet ilerleyen zamanlar da arap irki da gelecek.. 3 irk halinde devam edecek oyun.
    arap irklarinin daha mistik gucleri olacak. melee atak denilen yani yakin saldiri silahlari oldugu gibi bazi ozel skill'ler vasitasiyla ozel yaratiklar summon (cikartmak, cagirmak) edebilecekler. ve bu cikarilan ozel yaratiklar size saldirilarinizda yardimci olacak.

bu irk ayni zamanda; toprak, ates, su ve hava alanlarinda ustalasabilecekler. (avatar masallah )

arap marap bilmem çinli 4ever

• orada india falan var onlar yer mi ırk mı yoksa bir bölgemi
    hintliler gelmesin ilerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pun13her -- 11 Şubat 2008; 19:57:50 >
  • ksro su anda legend7 de 120 lv max level 3 yila anca gelicek bize onlar bu islam olayi filan daha ksroya bile gelmedi kafadan 6-7 yil veriyorum bize gelmesine
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

konu acilmisken azicik birseyler yaziyim dedim..

bende bayadan beri duyuyordum gelicek die ama ne zaman gelir allah bilir
    budistlerle beraber gelirlerse super olur bence

2, char imi bunlardan birisi olarak acicam o zaman :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.