Şimdi Ara

Game of Thrones Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
14.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız hakkaten oyunun tek guzel yanı ana menusu ve muzigi. Direk gaza geldim ya. :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirmemişsiniz sanırım, bu oyunun grafikleriyle değil hikayesiyle yargılanması lazım. Şu an piyasada bulunan grafiği iyi kabul edilen bazı RPGlerden daha sağlam bir senaryoya sahip... Herkes önyargıyla yaklaşmış, ama yapımcıları televizyon serisi başlamadan once R.R martinle gorusup oyunu yapmaya başlamış. Once oyunu bitirip hikayeyi anlayın sonra yargılamaya başlayın.
  • Ersin Abi'nin yarattığı karaktere bakın. Dovakhin Copy/Paste. :D
  • Her filmin oyunu, yada her oyunun filmi (DOOM3) gibi bu da telef edilmiş bir emek.
  • İsmail abi çok güzel oturmuş oraya :)
  • Grafik 4.5 iken ses biraz daha yüksek olabilirdi bence. Gerçi müzik bile yapmaya uğraşmamışlar kullanılan tüm temalar diziden aynen alınmış...

• Ersin abi video incelme için sağol izlerken koptum ya :)

• Ersin Bey umarım bundan sonraki incelemelerinizde biraz daha açılırsınız. Çok katı ve soğuk duruyorsunuz biraz daha içten olabilirsiniz incelemelerde. Saygılarımla
  • Şu oyun anlatımları sunumları varya beni deli ediyor sinir hastası oluyorum laptopu camdan aşşağı atıcam yok geliyorrr oluyorr görende ırak savaşını sunuyor sanıcak
  • Herşey grafik ses vs. değil ki. Abartmışsınız gibime geldi.

• ÖNERİ...

BSC Editörleri olarak yaptığınız işe saygı duyuyor ve emeğinizi takdirle karşılıyorum. Ancak şöyle bir önerim olacak. Programları ve incelemeleri biraz daha rahat samimi yapsanız. Önceden hazırlanmış metinleri okuyarak değil de doğaçlama olarak oyunları yorumlasanız ve bu incelemeleri iki yada üç kişi olarak yapsanız sanırım daha ilgi çekici olacaktır. Aksi diğer arkadaşların da dediği gibi haber sunuyormuş gibi ciddi ve ağır bir ifade pek çekici gelmiyor. Bu işi yapan yabancı sitelere baktığımızda da ne demek istediğim kolayca anlaşılır. Yanlış anlaşılmasın sizleri severek takip ediyorum ancak yapıcı bir eleştiri olması adına bunları yazdım.

• İsmail abiye koptum yav. ''Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun kesişmediğini hala görüyorum'' :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Soul741

Ersin abi gitgide küçülüyor sanki.

Puhahah :)

• Video incelemesi için tesekkürler...

• ''karakterlerin kafa yapılarından iyi bir geometri dersi çıkarılabilir'' :D :D :D :D :D

• çok güzel bir oyun (!!!)

• gördüğüm en kötü flimden oyunu aktarılmış oyun

• Aah, ah şu oyun ekibini benim elime verecekler! Gece - gündüz demez çalıştırırdım be. Bu nedir ya, bu kadar basit mi bu işler?! Unreal Engine 3'le nasıl böyle bir grafik çıkıyor?! 6 sene önce çıkan Oblivion bile bin basar be bu oyuna...
  • GoT un ağır fanı olarak oyunu hiç beğenmedim indirmedim bile
  • Diziye göre kötü olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.