Şimdi Ara

Game of Thrones Fan Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
43
Favori
139.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

http://www.youtube.com/watch?v=Zgyn-QfVhNI

Hocam adam ne yapmış ya.

çalışmış bu sefer

• Ekle D
  • fotorafları düzelt bilgisayara inmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Keep

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

quote:

Eskiden spoiler düpmesi vardı bulamadım da, SPOILER var okumasın izlemeyen

Şimdi cellat o kafayı kopardı mı, es geçti gibi geldi videoda, noldu Sean Bean olmazsa ben o diziyi izlemem.

--Spoiler--

Yok hocam, öldü artık kasmaya gerek yok. Zaten kitabı okuyan arkadaşımdan almıştım bu spoiler'i, ancak dalga geçiyor diye umut ediyordum. Olmadı, Türk dizisi değil bu, ölenler dirilsin, o konumda cellat es geçsin vs. Zaten fragmanı izlediysen kılıcın kanlı olduğunu falan görürsün. Artık devir Robb Stark'ın devri.

Dizi öldü sanki
    ,
    Sean Bean gibi karizma adam öldürülmez arkadaş, diziye büyük güç veriyordu. Ayrıca illa romanla paralel gitmek zorunda değil, öldürmeyiverirdi

--Spoiler--

Hocam romanla bir gitmeseydi de benim gözümde değeri kalmazdı serinin, orjinalliğinden kopardı. Romanla paralel gitmeseydi bambaşka birşey olurdu, Ned'in ölümü kilit bir nokta şu an seride.

+1 Hikayeyi, nasıl yazacakları belirsiz senerya yazarlarına bırakmaktansa, başarılı olmuş bir romanın hikayesi doğrultusunda götürmek bence daha iyidir.

Röeeeh nasıl cümleydi.

FAIL.

bu arada seri mükemmel gidiyor fakat ölümü gerçekten çok kötü oldu.

senaryarist yazacaktım o daha büyük fail olurdu.

• quote:

quote:

Eskiden spoiler düpmesi vardı bulamadım da, SPOILER var okumasın izlemeyen

Şimdi cellat o kafayı kopardı mı, es geçti gibi geldi videoda, noldu Sean Bean olmazsa ben o diziyi izlemem.

--Spoiler--

Yok hocam, öldü artık kasmaya gerek yok. Zaten kitabı okuyan arkadaşımdan almıştım bu spoiler'i, ancak dalga geçiyor diye umut ediyordum. Olmadı, Türk dizisi değil bu, ölenler dirilsin, o konumda cellat es geçsin vs. Zaten fragmanı izlediysen kılıcın kanlı olduğunu falan görürsün. Artık devir Robb Stark'ın devri.

yemişim rob stark ı ya

sean bean dı benimde diziyi heyecanla takip etmemin sebebi gerisi bos

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Oxata , 2006 dan beri bu forumdayım , büyük ihtimal ettiğim en ağır küfürleri sana ettim o spoilerı görünce.

Kardeşim hiç mi kafası basmaz bir insanın burda millet 9. bölümü izleyecek zaten her hafta beklemek ölüm , bir de 9. bölümü indirirken burda o yazdığını görüyoruz , fındık kadar beyni olan insan o spoiler'ı verir mi hiç ?

Lost'tan sonra zevk alarak izlediğim en iyi dizinin finaline 1 bölüm kala spoiler yedik ya.

DEMİN KONU AÇIP SPOİLER VEREN VARDI. ALLAH BELASINI VERSİN HAYVANOĞLU HAYVAN VELETLERİN !!

İnsan şerefsizliğin sınırını bu kadar zorlamamalı.......

• Öldümü aa olamaz..
  • Arkadaşımın yaptığı solo cover, değişik bişey yapmış lan.

http://soundcloud.com/gameofthrones/untitled-9
  • quote:

Arkadaşımın yaptığı solo cover, değişik bişey yapmış lan.

http://soundcloud.com/gameofthrones/untitled-9

Epey güzel olmuş, ilk başlarda direk cover yapmış sandım ama eklemeler yapmış. İyidir iyi.

•  Game of Thrones Fan Kulübü

Almanya doğumlu Türk oyuncu Sibel Kekilli, ABD’nin HBO kanalında yayınlanan ve bu yılın en çok ilgi gören dizilerinden biri olmayı başaran “Game of Thrones” adlı dizinin 9 ve 10’uncu bölümleri için kamera karşısına geçti. Kekilli, George R.R. Martin’in “A Song of Ice and Fire” (Buz ve Ateşin Şarkısı) adlı fantastik roman serisinden uyarlanan dizide, cüce oyuncu Peter Dinklage’in oynadığı Tyrion Lannister karakteriyle ilişki yaşayan Shae adlı fahişeyi canlandırdı. Kekilli’nin rol aldığı 9’uncu bölüm, önceki akşam ekrana geldi. Cesur sahneleriyle diziye damgasını vuran ve bölümün yayınlanmasının ardından ABD basınının dikkatini çeken Kekilli, Hollywood kariyerine iddialı bir giriş yapmış oldu. Dizinin 10’uncu bölüm ise 19 Haziran’da yayınlanacak.

Kaynak:http://magazin.haberturk.com/dunyadan/haber/639630-kekilli-hollywooda-soyunarak-girdi-galeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertaga -- 15 Haziran 2011; 23:55:16 >

• şu şan bean bi polat alemdar gibi olamadı beeee

ilk fırsatta kestiler adamı

polat olsa alayını
  • Ekleyin benide.

720p indiriyorum 1-2 güne başlarım.
  • sezon finaline 3 gün kaldı

heyecan varmı gençler
  • benize karala
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineerozx

sezon finaline 3 gün kaldı

heyecan varmı gençler

Bağırsaklarıma hakim olamıyorum.

Üye listesi güncellendi.
  • İlginç bir haber vardı bugün sibell kekillinin videosu mynette güzel bir diziye benziyor

http://birbak.mynet.com/detay/dizi/sevismeden-once-bakim-yapmis/10197

acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Game of Thrones Fan Kulübü

acaba

Game of Thrones Fan Kulübü

Yok artık

Bir günde 9 bölümü izledim süperdi merakla bekliyorum 10.bölümü bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 17 Haziran 2011; 4:21:33 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.