Şimdi Ara

Game of Thrones Fan Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
43
Favori
139.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kafan mı güzel spoiler diye bişi var lanet olsun ya hey allahım bir de allta yine alıntı yapmış yorumunu tövbe tövbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 14 Haziran 2011; 10:41:07 >
  • Üye listesini güncelledim, ayrıyetten imzaları 3. yoruma aldım. Böylece artık konu çok uzadı derdi kalmadı, sık sık yeni imzalar gelicek.
  • zamundada ilk bölümleri niye yok arkadaşlar

Birde SPOILER butonunu kullanın
  • Beyler son bölümde oyuncularda sibel kekilli yazıyor kucuk seytanın yiyiştigi kadına dikkat, bende yeni farkettim
  • Savaş sahneleri atlanmış. En azından Jaime nin yakalanışını görseydik..
  • ekleyin benide izlediğim en güzel dizi spartacusten bile daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTriviuml

Beyler son bölümde oyuncularda sibel kekilli yazıyor kucuk seytanın yiyiştigi kadına dikkat, bende yeni farkettim

Şahin K'yı da görürüz cüceyle.
  • ekle hocam
  • Arkadaşlar iki gündür ne divxplanet ne de türkçe altyazı açılmıyo bende 9. bölümün altyazısını bir türlü indiremedim bi müslüman altyazısı eklerse çok sevinirim
  • Ekle hocam. Bayılarak izlediğim bir dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.ozmen

Arkadaşlar iki gündür ne divxplanet ne de türkçe altyazı açılmıyo bende 9. bölümün altyazısını bir türlü indiremedim bi müslüman altyazısı eklerse çok sevinirim

https://rapid-share.com/files/337371124/game.of.thrones.s01e09.hdtv.xvid-fqm-tur.srt

• eklermisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

quote:

Orijinalden alıntı: lTriviuml

Beyler son bölümde oyuncularda sibel kekilli yazıyor kucuk seytanın yiyiştigi kadına dikkat, bende yeni farkettim

Şahin K'yı da görürüz cüceyle.

bende habertürk de farkettim valla çok değişik geldi sibel kekilli anlamadım. çok iyi oyuncu ama ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Üye listesini güncelledim, ayrıyetten imzaları 3. yoruma aldım. Böylece artık konu çok uzadı derdi kalmadı, sık sık yeni imzalar gelicek.

benide ekler misin üye listesine.teşekkürler...
  • Oxata , 2006 dan beri bu forumdayım , büyük ihtimal ettiğim en ağır küfürleri sana ettim o spoilerı görünce.

Kardeşim hiç mi kafası basmaz bir insanın burda millet 9. bölümü izleyecek zaten her hafta beklemek ölüm , bir de 9. bölümü indirirken burda o yazdığını görüyoruz , fındık kadar beyni olan insan o spoiler'ı verir mi hiç ?

Lost'tan sonra zevk alarak izlediğim en iyi dizinin finaline 1 bölüm kala spoiler yedik ya.
  • @Ted Mosby

ÇOK TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.ozmen

@Ted Mosby

ÇOK TEŞEKKÜRLER

Önemli değil.
    Bir önerim daha olacak.
    Öyle her sitede aramak yerine BS Player indirin o sizin yerinize altyazıyı bulsun indirsin kursun oh mis.
  • MSJM BULUNSUN.
  • arkadaşım.. listedeki 10. sırada semihsafa54 artık eski kullancı adım.. şu an QuentiDarK oldu değiştirebilirsiniz.. :) sağolun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuentiDarK

arkadaşım.. listedeki 10. sırada semihsafa54 artık eski kullancı adım.. şu an QuentiDarK oldu değiştirebilirsiniz.. :) sağolun..

Yeni kullanıcı adın hayırlı olsun.

9. bölüm gerçekten güzeldi.

Bakalım bundan sonra ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.