Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (944. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 942943944945946
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spoiler yemek kötü birşey 3. kitabı okurken yakın bir arkadaşım red weddingi olduğu gibi anlatmıştı çok kızmıştım ona spoiler konusuna kızanlar çok haklısınız.

ancak
    kitap konusunda dün yazdığım şu 'x kitabın sonunda acayip bir sürü şey oluyor' cümlemi bir aklı evvel spoiler diye şikayet etmiş adminde sağolsun hiç düşünmeden hop diye 15 gün uzaklaştırma vermiş.
    yazdığım cümlede hiç bir karakter hakkında hiç bir bilgi yok kitabın sonunu söylemiyorum. Hiç bir açıklama da yapmıyorum.
    üstelik bu Türkçesi yayınlanmış bir kitap yani bu durumda ceza vermek biraz komik olmuyor mu sevgili adminciğim :)
  • arkadaşlar burası dizi forumu neden kitaptan spoiler veriyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dont stop me

arkadaşlar burası dizi forumu neden kitaptan spoiler veriyosunuz

Kim veriyor ya spoiler ı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Orijinalden alıntı: Jerfbin

Milletin spoiler korkusunu pek anlamıyorum :) yav ne olacak sanki mühim olan kime ne olduğunu bilmek değil ki. Nasıl oldu mühim bence tabi

Tam olarak öyle değil işte. İzlerken şunu yaşamak var birde sadece "Demek böyle oluyormuş. Hmmmm." demek var. Aradaki farkta çok fazla.

+1

spoilerları gördüm.ama açıkçası cok da dert etmiyorum. zira yediğim spoilerler aynı zamanda tahminlerimdi.zaten dizinin gidişatından dolayı başrollerinde ölebileceğini net şekilde öğrendik.ama yinede insanlara böyle spolier falan verilmemesi lazım. terbiyesizlik.

• şimdi face de gördüm pedro pascal oberyn martell olacakmış.olmuş gibi sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevenSeptember_

şimdi face de gördüm pedro pascal oberyn martell olacakmış.olmuş gibi sanki

İnşallah olmaz.

Naveen Andrews yada Oded Fehr istiyorum çok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Milletin spoiler korkusunu pek anlamıyorum :) yav ne olacak sanki mühim olan kime ne olduğunu bilmek değil ki. Nasıl oldu mühim bence tabi

Tam olarak öyle değil işte. İzlerken şunu yaşamak var birde sadece "Demek böyle oluyormuş. Hmmmm." demek var. Aradaki farkta çok fazla.

Kitaptan okuyunca şaşırmıştım bu kadar olmasa da

• quote:

Orijinalden alıntı: SevenSeptember_

şimdi face de gördüm pedro pascal oberyn martell olacakmış.olmuş gibi sanki

Evet ne yazık ki doğru. Resmi olarak duyrulmuş Pedro Pascal'ın Oberyn'i canlandıracağı. Tarafsız bakınca ''olmuş'' izlenimi veriyor ama bir Oded Fehr değil kesinlikle. Tabi saçları uzun olarak görürsek bu karar biraz daha değişebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: heroxl

arkadaşlar
    galiba 1. sezondaydı
    khalessi nin ordusundan bir zenci adam
    cercei (sarışın kraliçeyi) bir gün mutlaka becereceğinden bahsetmişti
    gerçekleşecek mi ki?

Onu bu aşağıdaki gifteki adam söyledi diye hatırlıyorum. Stannise filo sağlayan korsan. Tabi Blackwatera gömülünce gerçekleşmedi.

/>
  • Game of thrones konusunda başka filmlerin spoilerını yiyoruz, konu dışında game of thrones spoilerı yiyoruz La bari spoilerları konusunda verin artık iyice saçmalamaya başladı millet olur olmadık yerlerde spoiler veriyorlar. Gitmiş adam yukarıda 6. his spoilerı vermiş. Ben bloklmaktan bıktım siz çoğalmaktan bıkmadınız.
  • Şimdi anladığım kadarıyla şu anda ilk 3 sezondaki olaylar ilk 2 kitapta yanlış mıyım? Peki ben şimdi okumayı düşünüyorum bu kitapları ama sonra dayanamayıp diğer kitaplardan devam ederim diye korkuyorum, önce kitabı okuyup sonra diziyi izleyen arkadaşlar çok zevki kaçıyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Game of thrones konusunda başka filmlerin spoilerını yiyoruz, konu dışında game of thrones spoilerı yiyoruz La bari spoilerları konusunda verin artık iyice saçmalamaya başladı millet olur olmadık yerlerde spoiler veriyorlar. Gitmiş adam yukarıda 6. his spoilerı vermiş. Ben bloklmaktan bıktım siz çoğalmaktan bıkmadınız.

Kusura bakmada sen kaç yıllık tam hatırlamıyorum ama Bi 10 yılı olan Bi filmden spoiler yedim diyorsan. Sen buraları terk et. Bazı çok bilinen şeyleri söylemede Bi sıkıntı yoktur. Bu kadar abartmayın. Eğer bu kadar spoiler yemek istemiyorsanız gidin kendinizi eve kapatın hiç bir şey okuyup izlemeyin. Bu zihniyetteki insanlar film tanıtımları yapılan programlara bile spoiler veriyor der. Gözünüzü seveyim abartmayın şu işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GebereJackson

Şimdi anladığım kadarıyla şu anda ilk 3 sezondaki olaylar ilk 2 kitapta yanlış mıyım? Peki ben şimdi okumayı düşünüyorum bu kitapları ama sonra dayanamayıp diğer kitaplardan devam ederim diye korkuyorum, önce kitabı okuyup sonra diziyi izleyen arkadaşlar çok zevki kaçıyor mu acaba?

Birincisi yok tadı kaçmıyor hatta kitabı okurken zaten karakterler zihninde olduğundan daha gerçekçi Bi hal alıyor. İkinci olaylar şöyle.

Buz ve ateşin şarkısı 1 ( taht oyunları) tek kitap = 1. Sezon
    buz ve ateşin şarkısı 2 ( kralların çarpışması) iki kitap = 2. Sezon
    buz ve ateşin şarkısı 3. İlk kısım yani 2 kitabın ilki = 3. Sezon

• quote:

quote:

Şimdi anladığım kadarıyla şu anda ilk 3 sezondaki olaylar ilk 2 kitapta yanlış mıyım? Peki ben şimdi okumayı düşünüyorum bu kitapları ama sonra dayanamayıp diğer kitaplardan devam ederim diye korkuyorum, önce kitabı okuyup sonra diziyi izleyen arkadaşlar çok zevki kaçıyor mu acaba?

Birincisi yok tadı kaçmıyor hatta kitabı okurken zaten karakterler zihninde olduğundan daha gerçekçi Bi hal alıyor. İkinci olaylar şöyle.

Ben yanlış anlamışım demek 4 kitap var şu ana kadar dizide geçen, uzun süre idare eder gibi geldi araya Dan Brown kitapları da sıkıştırınca teşekkür ederim.

Bu karakterlerin zihinde canlanmasını daha önceki serilerde yaşamıştım, Lotr mesela. Ama onda da keşke daha önceden okusaydım da zihnimde kendim oluştursaydım karakterleri diye içimde kalmıştı. Gerçi Lotr serisinde önceden imkanım vardı da bunda yoktu sanırım böyle kabullenmek gerekecek.

• quote:

quote:

quote:

Game of thrones konusunda başka filmlerin spoilerını yiyoruz, konu dışında game of thrones spoilerı yiyoruz La bari spoilerları konusunda verin artık iyice saçmalamaya başladı millet olur olmadık yerlerde spoiler veriyorlar. Gitmiş adam yukarıda 6. his spoilerı vermiş. Ben bloklmaktan bıktım siz çoğalmaktan bıkmadınız.

Kusura bakmada sen kaç yıllık tam hatırlamıyorum ama Bi 10 yılı olan Bi filmden spoiler yedim diyorsan. Sen buraları terk et. Bazı çok bilinen şeyleri söylemede Bi sıkıntı yoktur. Bu kadar abartmayın. Eğer bu kadar spoiler yemek istemiyorsanız gidin kendinizi eve kapatın hiç bir şey okuyup izlemeyin. Bu zihniyetteki insanlar film tanıtımları yapılan programlara bile spoiler veriyor der. Gözünüzü seveyim abartmayın şu işi.

Şimdi ben sana burada bilmem kaç yıllık filmlerin spoilerını söylerim apışıp kalırsın. Sanki her filmi izlemişti geliyor bana akıl veriyor. Her filmi izlemek zorunda mıyım? İzleyecekler listemde olan bir filmdi. Gelmiş bir sıkıntı yok diyor.

Senin zihniyetini seviyim, birde haklıymış gibi kendini savunmuş. Sen kimi nereden kovuyon? Lan gelmiş filmin sonunu söylemiş adam bir de abartmayın diyor

Sizin gibi bebeleri bloklayuyorum blokluyorum hala bitmiyorsunuz

Birincisi yeni olan şeylerin spoilerı verilmesi sakıncalıdır. Eğer biri şunu izlememiştir biri bunu izlememeştir diye düşüneceksek. Şuraya hiçbirşey yazamazsın!! ayrıca hakaret etme. Edebini koru!! Uğraştırma beni.

• quote:

quote:

quote:

Ben yanlış anlamışım demek 4 kitap var şu ana kadar dizide geçen, uzun süre idare eder gibi geldi araya Dan Brown kitapları da sıkıştırınca teşekkür ederim.

Bu karakterlerin zihinde canlanmasını daha önceki serilerde yaşamıştım, Lotr mesela. Ama onda da keşke daha önceden okusaydım da zihnimde kendim oluştursaydım karakterleri diye içimde kalmıştı. Gerçi Lotr serisinde önceden imkanım vardı da bunda yoktu sanırım böyle kabullenmek gerekecek.

Kitaplar çok iyi. O kadar saracak ki bırakamayacaksın :) Bi ara yavaş okuyum da yeni kitaplar yetişsin diye düşünüyordum. Sonra baktım yetişmeyecek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi ben sana burada bilmem kaç yıllık filmlerin spoilerını söylerim apışıp kalırsın. Sanki her filmi izlemişti geliyor bana akıl veriyor. Her filmi izlemek zorunda mıyım? İzleyecekler listemde olan bir filmdi. Gelmiş bir sıkıntı yok diyor.

Senin zihniyetini seviyim, birde haklıymış gibi kendini savunmuş. Sen kimi nereden kovuyon? Lan gelmiş filmin sonunu söylemiş adam bir de abartmayın diyor

Sizin gibi bebeleri bloklayuyorum blokluyorum hala bitmiyorsunuz

Birincisi yeni olan şeylerin spoilerı verilmesi sakıncalıdır. Eğer biri şunu izlememiştir biri bunu izlememeştir diye düşüneceksek. Şuraya hiçbirşey yazamazsın!! ayrıca hakaret etme. Edebini koru!! Uğraştırma beni.

Eğer ki sen bana burayı terk et diye emir veriyorsan bende sana istediğim hakareti edebilirim kimse bana emir veremez.

Eğer ki anlayışlı ve düşünceli bir insansan spoiler vermezsin, vereceksen de oradaki koskoka SPOILER butonu süs olsun diye konmamış. Bilmem anlatabildim mi?

• Şu konuda üç günde bir spoiler tartışması çıkmasa dişimi kıracam valla.

• quote:

Ya nasıl bir şerefsizlikse bu adi itler konu dışında bir sürü spoiler konusu açıyorlar, direk başlığa ölen isimleri yazmış adiler..

geçen gün konu dışında birisi spoiler verdi. 30 sezonluk dizinin neyi var neyi yok söyledi. herkes küfür etmekten banladı
  • Valla forumun çivisi çıktı iyice, spoiler yiyenleri her zaman korudum burada. Kendimde çokça spoiler yedim ve spoiler verenlerde her zaman kendini haklıymış gibi bana karşı savundu. Küfürde ettim zamanında ban yedim, spoiler verene hiç bir şey olmadı. Konu dışında da her gün aynı konular-aynı mesajlar atılıyor, o yüzden yakında bırakmayı düşünüyorum bu forumu. Hem benim için iyi olacak hem spoiler verenler için.
  • 
Sayfa: önceki 942943944945946
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.