Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (830. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.595
Cevap
438
Favori
2.639.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
77 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Bmw.

1 gece ansızın 82 Dehşet Kalesi 83 Casterly Kayası 84 king's landing

İmzanı değiştir sen yoldan çıktı o
    Steam: -Bane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Beyler kitapları okumadım, sadece dizi izleyicisiyim ve geriden gelen bir yapım yok. s3e8 geçen hafta izledim. Kafama takılan şey, izlediğimden anladığım kadarıyla ve hayal gücümün yettiğince, bu ışık Tanrı'sıyla, Ned Stark yani Sean Bean abimizin geri gelme ihtimali var mı? Arya Stark bu bilgiyi 3. sezonda öğreniyor biliyorsunuz ki. Belki bir şeyler yapabilir. Sonuçta Sean Bean sadece bir sezonluk adam değil.

Evet bu soruyu sormamam gerek ama merak ediyorum. Eğer cevap evetse, smile atın yeter.

Cevabi bilmiyorum ama kisisel dusuncem

bildigim kadariyla isign tanrisi bu hediyeyi istedigine veriyo, yani bi kizil rahip kafasina gore gidip birini canlandiramiyo, eddard starkin o sekilde hayata geri donecegini dusunmuyorum cunku sirf kemiklerden ibaret

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1248

Bu sezon boş geçti diye düşünüyorum ki hiçbir tat alamadım... Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eexpert

quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Beyler kitapları okumadım, sadece dizi izleyicisiyim ve geriden gelen bir yapım yok. s3e8 geçen hafta izledim. Kafama takılan şey, izlediğimden anladığım kadarıyla ve hayal gücümün yettiğince, bu ışık Tanrı'sıyla, Ned Stark yani Sean Bean abimizin geri gelme ihtimali var mı? Arya Stark bu bilgiyi 3. sezonda öğreniyor biliyorsunuz ki. Belki bir şeyler yapabilir. Sonuçta Sean Bean sadece bir sezonluk adam değil.

Evet bu soruyu sormamam gerek ama merak ediyorum. Eğer cevap evetse, smile atın yeter.

Cevabi bilmiyorum ama kisisel dusuncem

bildigim kadariyla isign tanrisi bu hediyeyi istedigine veriyo, yani bi kizil rahip kafasina gore gidip birini canlandiramiyo, eddard starkin o sekilde hayata geri donecegini dusunmuyorum cunku sirf kemiklerden ibaret

Mantıklı bir yaklaşım yapmışsın. Yani doğru, sonuçta kafa da gitti adamda, nasıl birleştirilecek. Bunu düşünemedim işin büyüsüne kapılıp. Sanırım bölümde de bunla ilgili bir şey diyordu, yani bedeninin olması gerektiği konusunda. Ama bence tahminim ileride önemli bir roldeki birine yansıtılacak gibi, ben sadece aceleten düşündüğümden Sean Bean abimiz diye düşündüm. Keşke geri gelse ama. Adam bu temaya çok uyuyor, tıpkı yüzüklerin efendisindeki gibi. Ama üstteki bir arkadaş smile atmış, yine de belli olmaz. Kurgu sonuçta ama haklısın.

• sezonluk adam o lotr'da da ilk filmde ölmüştü sanıyorum.

@Rostaicer

Evde acayip kahkaha attım

bende üstlerdeki arkadaş gibi girmiştim "niye 9. bölüm çıkmamış" diyerek bakmak için. Hazır gelmişken bir anımı da anlatayım.

Dershanede öğlenciydik, bizden önce gelenler de bir dergi bırakmışlar ne olduğunu hatırlamadığım. Neyse arkadaşla sınıfa girdik, kız dergiyi aldı eline, karıştırırken reklamını gördü Game of Thrones'un Sean Bean tahtta otururkenki haliyle. Arkadaş:
    - Biliyor musun bu diziyi?
    - Daha hiç izlemedim ama başlayacağım.
    - Ha başla başla, güzel dizi ama bu adam ölüyor
    - E yuh, spoiler niye veriyorsun?
    - Yok canım spoiler sayılmaz zaten 7. bölümde ölüyor.

Ben dumur halde kızın suratına baktım, yaptığı hatayı anladı ama iş işten geçti tabi. Sonra bu olayı sınıfta bir arkadaşıma anlattım, o da tuttu bana o zamana kadarki bütün kitapların sonunu söyledi (ingilizce okumuş). Unutana kadar illallah gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 29 Mayıs 2013; 6:11:28 >

• quote:

85 pyke

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

Melisandre çok güzel söylüyor https://vine.co/v/bVtu9Ig10Tr

bilmeyen varsa Dudaktan Kalbe adlı dizideki şarkıyı söylüyor. Annemle beraber izlerdik ne günlerdi be

olay ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Mesajlarınızı düzenleyin. O kızdan zerre farkınız yok şu anda.

Belki haklisiniz ama o isin spoileri kalmadi diye acik yazdim. daha dikkatli olmam lazim

Arkadaslar khalesi'nin soyledigi "gunesim ve ayim"a benzer bir sey vardi, neydi o?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Belki haklisiniz ama o isin spoileri kalmadi diye acik yazdim. daha dikkatli olmam lazim

Arkadaslar khalesi'nin soyledigi "gunesim ve ayim"a benzer bir sey vardi, neydi o?

shekh ma shieraki anni, gunesim ve yildizlarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eexpert -- 29 Mayıs 2013; 9:37:22 >

• valyria dili uydurma mı yoksa eski zamanlara ait bir dil mi?

All men must serve
    All men must die

• quote:

Orijinalden alıntı: Valar Dohaeris

valyria dili uydurma mı yoksa eski zamanlara ait bir dil mi?

bazı dillerin harmanlaması diyelim ıbranice,lehçe,flemenkçe gibi

Orijinalden alıntı: Valar Dohaeris

valyria dili uydurma mı yoksa eski zamanlara ait bir dil mi?

Valar morghulis , Valar dohaeris ulque thoendorabo kelbirenno desundaoo Throros kendianno dixa booktisielalo eksirtepmptas robertizigariti tuuldicemagon scori masidas ? kirintonta .... allirariodomasida siquda heximu dasidu ....

Ahurusti ziribiri cibiya senyo horsi zeniricibi ... qunto kenshindo urdashis ?

Bunları nasıl söylemişler akıl almıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Dark Knight Rises'ın açılış sahnesindeki Bane ile konuşan adamın Lord Baelish olduğunu fark eden var mı ?

Ben farketmiştim ajan olan adam

Orijinalden alıntı: PlayerX

Dark Knight Rises'ın açılış sahnesindeki Bane ile konuşan adamın Lord Baelish olduğunu fark eden var mı ?

Sen deyince birden kafamda şimşekler çaktı.nasıl farketmemişim ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: eexpert

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

shekh ma shieraki anni, gunesim ve yildizlarim

şekmi şeraki anni diye okunuyordu değil mi? bir ara arkadaşlara canım dostum falan yerine bunu diyordum ama unuttum sonra sonra. Teşekkürler

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.