Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (734. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 732733734735736
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

en iyisi konuyu komple kapatmak

Konu kilit üye ban forum çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

en iyisi konuyu komple kapatmak

Vuruyorum mührü o zaman.
  • Hep aynı konuda kavga çıkıyorsa kitap spoilerlerini kitap konusuna taşıyacaksınız
  • Ya cidden anlamıyor musunuz? Ben kitaptan spoiler verirken hangi kitaptan verildiğini yazmanın zorunlu olduğunu bilmiyordum, yaptığım hatayı kabul ettim ve düzelttim. Hala "yok spoiler vermeyin, kitap bölümüne defolun hödö hede.." Sen dizinin keyfini kaçırmak istemiyorsan OKUMA kardeşim spoilerı. Spoiler ı koyan adam zorla okuyun yazmıyor ki? Çoğu kişi spoiler yemek istemiyor olabilir ama olayın nasıl gelişeceğini öğrenmek isteyenler de var hatta sırf beklememek için nette didik didik spoiler arayanlar bile var. Herkesin zevki farklıdır. Daha önce de yazdım şimdi de yazıyorum, SPOILER VEREN ADAM YAZISINA SPOILER BUTONU KOYDUYSA OKUYUP OKUMAMAK SİZİN ELİNİZDEDİR.KENDİ İRADESİZLİĞİNİZİ BAŞKASININ ÜSTÜNE YIĞMAKTAN VAZGEÇİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodelero75

Ya cidden anlamıyor musunuz? Ben kitaptan spoiler verirken hangi kitaptan verildiğini yazmanın zorunlu olduğunu bilmiyordum, yaptığım hatayı kabul ettim ve düzelttim. Hala "yok spoiler vermeyin, kitap bölümüne defolun hödö hede.." Sen dizinin keyfini kaçırmak istemiyorsan OKUMA kardeşim spoilerı. Spoiler ı koyan adam zorla okuyun yazmıyor ki? Çoğu kişi spoiler yemek istemiyor olabilir ama olayın nasıl gelişeceğini öğrenmek isteyenler de var hatta sırf beklememek için nette didik didik spoiler arayanlar bile var. Herkesin zevki farklıdır. Daha önce de yazdım şimdi de yazıyorum, SPOILER VEREN ADAM YAZISINA SPOILER BUTONU KOYDUYSA OKUYUP OKUMAMAK SİZİN ELİNİZDEDİR.KENDİ İRADESİZLİĞİNİZİ BAŞKASININ ÜSTÜNE YIĞMAKTAN VAZGEÇİN.

Anlamazlar kardeşim boş ver , sen takıl , onlar konuşur konuşur susar yapacak birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: rodelero75

Ya cidden anlamıyor musunuz? Ben kitaptan spoiler verirken hangi kitaptan verildiğini yazmanın zorunlu olduğunu bilmiyordum, yaptığım hatayı kabul ettim ve düzelttim. Hala "yok spoiler vermeyin, kitap bölümüne defolun hödö hede.." Sen dizinin keyfini kaçırmak istemiyorsan OKUMA kardeşim spoilerı. Spoiler ı koyan adam zorla okuyun yazmıyor ki? Çoğu kişi spoiler yemek istemiyor olabilir ama olayın nasıl gelişeceğini öğrenmek isteyenler de var hatta sırf beklememek için nette didik didik spoiler arayanlar bile var. Herkesin zevki farklıdır. Daha önce de yazdım şimdi de yazıyorum, SPOILER VEREN ADAM YAZISINA SPOILER BUTONU KOYDUYSA OKUYUP OKUMAMAK SİZİN ELİNİZDEDİR.KENDİ İRADESİZLİĞİNİZİ BAŞKASININ ÜSTÜNE YIĞMAKTAN VAZGEÇİN.

Anlamazlar kardeşim boş ver , sen takıl , onlar konuşur konuşur susar yapacak birşey yok.

Haklısın dostum. İnsanların boş konuşmaktan başka yaptıkları hiçbir şey yok.

• Noluyor beyler ? yazıları göz ucuyla geçtim trend topic olmuş yine konu olay mı var ? yine trolün biri spoiler mı verdi nedir mevzu ?
  • Klasik, kitaptan spoiler mevzusu. Zaten diziden çok bu olayı konuşuyoruz. 250 sayfanın 100 sayfası kitaptan spoiler vermeyin uyarısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teocan94

Noluyor beyler ? yazıları göz ucuyla geçtim trend topic olmuş yine konu olay mı var ? yine trolün biri spoiler mı verdi nedir mevzu ?

• quote:

Noluyor beyler ? yazıları göz ucuyla geçtim trend topic olmuş yine konu olay mı var ? yine trolün biri spoiler mı verdi nedir mevzu ?

Sıpoylır meselesi yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet edin direk beyler uyarmayın bundan sonra. PHI'ın kesin talimatı var. Bu konuda kitap dan konuşulmayacak. Dizi kitap dan uyarlandı evet ama burası dizi konusu ! Kırıcı olmanın lüzumu yok.
    Selamlar.

Edit: Evet Heroes dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteroldoktor -- 27 Nisan 2013; 23:07:18 >
  • quote:

Şikayet edin direk beyler uyarmayın bundan sonra. PHI'ın kesin talimatı var. Bu konuda kitap dan konuşulmayacak. Dizi kitap dan uyarlandı evet ama burası dizi konusu ! Kırıcı olmanın lüzumu yok.
    Selamlar.

Edit: Evet Heroes dan

Nostalji oldum görünce , tee ne zaman izlemiştim

Şu muhabbeti kapayalım artık.

Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilum -- 27 Nisan 2013; 23:07:45 >

• Bazı üyeler yazarken kitaptan spoiler olduğunu belirtiyor ama pratikte sürekli sorun çıkıyor. Kökten çözüm olarak bu konuda kitabın hiç konuşulmaması gerekiyor ama anlatamıyoruz işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Bazı üyeler yazarken kitaptan spoiler olduğunu belirtiyor ama pratikte sürekli sorun çıkıyor. Kökten çözüm olarak bu konuda kitabın hiç konuşulmaması gerekiyor ama anlatamıyoruz işte.

Hocam burada 3 4 kişi toplanıp kitaptan konuşma hakkımız var forum kurallarınca , sırf bazıları iradesine hakim olamıyor diye başkaları bu hakkından feragat etmez , o bazıları iradeli olsalar onları hiç ırgalamaz aslında ama , kendilerine hakim olamayıp bakınca sorun oluyor , ve buda kitap okuyanları sorunu değil açıkcası , boş konuşuyorlar.
  • quote:

quote:

Bazı üyeler yazarken kitaptan spoiler olduğunu belirtiyor ama pratikte sürekli sorun çıkıyor. Kökten çözüm olarak bu konuda kitabın hiç konuşulmaması gerekiyor ama anlatamıyoruz işte.

Hocam burada 3 4 kişi toplanıp kitaptan konuşma hakkımız var forum kurallarınca , sırf bazıları iradesine hakim olamıyor diye başkaları bu hakkından feragat etmez , o bazıları iradeli olsalar onları hiç ırgalamaz aslında ama , kendilerine hakim olamayıp bakınca sorun oluyor , ve buda kitap okuyanları sorunu değil açıkcası , boş konuşuyorlar.

Bence bu konuda kitabın konuşulmasının bir aciliyeti yok. Ayrı bir kitap konusu var sonuçta. Dediğim gibi pratikte sorun çıkıyor hep. Mesela az önce arkadaş kitaptan spoiler olduğunu söylemiş ama hangi kitap olduğunu söylememiş, oradan sorun çıktı. Bu hep böyle devam eder gider, binlerce üye var. Kökten çözüm benim dediğim. Amaç birilerinin keyfini baltalamak değil. Sorun çıkmasını engellemek. Çünkü bir değil iki değil, sürekli bu konuşuluyor.

• quote:

quote:

quote:

Bence bu konuda kitabın konuşulmasının bir aciliyeti yok. Ayrı bir kitap konusu var sonuçta. Dediğim gibi pratikte sorun çıkıyor hep. Mesela az önce arkadaş kitaptan spoiler olduğunu söylemiş ama hangi kitap olduğunu söylememiş, oradan sorun çıktı. Bu hep böyle devam eder gider, binlerce üye var. Kökten çözüm benim dediğim. Amaç birilerinin keyfini baltalamak değil. Sorun çıkmasını engellemek. Çünkü bir değil iki değil, sürekli bu konuşuluyor.

Biryerde haklısın sende ama ben zaten o arkadaş gibi direk ortaya atmak mantıksız diye yukarda belirttim. Ama örnek veriyorum 4. bölümde olan sahneyi konuşurken kitaba kayıp spoiler diye yazıyoruz , birisi " KİTAPTAN VERMEYİN " diye saydırıyor , yani durduk yere veren yok zaten , ama sırf birileri kızıyor diye muhabbeti bölüp başka yere gitmemizi bekleyemez kimse diyorum.

• Bence de kitap dan olduğunu belirtmek suretiyle verilebilir. Trollük olmaz yani bu.
    Orta yol budur beyler dahası da olmaz.
    Konuyu daha fazla kirletmenin alemi de yok.

Son bölümün en güzel sahnesini tekrar görelim

Yeni bölümdeki düelloyla ilgili en sağlam tüyo burada. İddaya girenler çok geç değil vazgeçin

• O zaman yapılacak en mantıklı şey kitaptan spoiler vermeden önce, verilecek olan spoiler hakkında ayrıntılı not düşmek. Hangi kitaptan olduğu vs.

Yoksa her türlü dediğim gibi karmaşa çıkıyor. Ama ben olacağı biliyorum, yine bazı densizler gelip hiçbir şey demeden pat diye verecektir kitaptan spoiler. Onları da sınırsız uzaklaştırmak lazım bence. Katı kurallar koymak lazım.
  • quote:

İşi hayat memat meselesine dökenler de var bir de. Adam spoiler veriyor. Şikayet edip mesajını sildiriyoruz, adam nasıl mesajımı sildirirsiniz diye çıkıp baştan sonra kadar kitaptaki bütün olayları yazıp ohh be rahatladım diyor.

Ne yapacaksın şimdi. O adamı banlasan, konudaki birçok kişi zaten spoilerı yemiş oluyor. Bilinç yok ki insanlarda. Burda spoiler verilir ne olacak diyenler, başka dizi konularında spoiler verenlere taşla saldırıyor.

Burada kitaptan gereksiz spoiler verenlerin amacı ''Bakım ben kitabı okudum'' demek. Dizi izleyen ortaya ''şurayı anlamadım neden böyle?'' yazıyor. Adam onu alıntı yapıp başlıyor beşinci kitaptan anlatmaya.

Sırf bunlar olmasın, ben de dahil, kitapları okuyup diziyi takip eden arkadaşlar gelip orada dizi-kitap yorumu yapsınlar diye konu açtım. O konu hem rağbet görmedi neden acaba(!), hem de ortada hiçbirşey yokken şikayet edilip silindi.

Demek ki buradaki insanların derdi, kitap-dizi arasındaki farkları tartışmak, teori üretmek değil. Dizi konusunu spoiler bombardımanına tutup ego tatmin etmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 27 Nisan 2013; 23:31:15 >

• 
Sayfa: önceki 732733734735736
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.