Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Viseinn

Jon Snow hakkında bişey öğrendim, doğrumudur? Açmamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Ned'in kardeşi Rhager tarafından kaçırılınca, ona tecavüz edip Jon olmuş diye bişey duydum. Ned gibi sadık adam karısını aldatmaz bencede.

Teorilerden biride benim Jon'un babası olduğu.Ayrıca Lyanna'ya tecavüz felan etmedim.Rızası vardı.

• Hadi bakalım sezon başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomocu

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

eşekherif Çeviri işini gerçekten hızlı ve iyi yapan birisi. Öğleye kalmadan altyazı gelir bence.

öğleye kalmadan derken ? kaç gibi geliyor normalde , ben ilk defa sabahlıyım izliyim diyorum

Geçen sezon öğleden sonra 3-4 gibi geliyordu genelde.

Eşekherif twitlerine bakılırsa bu sefer erken çevirecek , 5 gibi nete gelir demiş , altyazıya göre ne kadar süreceğini söylerim demiş , ne kadar sürebilirki ? en fazla 2 saat sürer diye tahmin ediyorum.

Tek tek çeviriyor. Ondan sonra tekrar izleyip kontrol ediyor benim bildiğim. Kendisi HBO'dan mı izler normal mi izler bilmiyorum. Nete düşdükten sonra izlerse o bitirene kadar İngilizce alt yazı çıkmış olur. Direk çevirmeye başlar. Sonra bir defa kontrol için izler. Sorunsuzsa yayınlar. Yani öğlen veya akşam üzeri gibi olur. Elbet kendisinin okulu,özel hayatı var ve uyuması gerek.

Yok birşey demiyorum gayet normal öğlen gelmesi , bu sefer " sizleyim " gibi birşey demiş , sabahlıyıp çevircek diye bu sefer erken gelebilir dedim , yoksa açıkcası türkçe altyazıya ihtiyacım zaten yok benim.

Anladım belli olmaz gerçi ama yinede Cnbc-e den önce geleceği kesin gibi bir şey. Ayrıca Cnbc-e den hiç izlemedim ama tahminimce altyazısı iyi değil ve bir çok sahne kesiliyordur. Digiturk bile yapıyor bunu. Vod içeriklerinde ve kendi Moviemax kanallarında çok sinir bozucu bir şey oluyor.

Evet

Türkiye saati ile saat 4 te HBO'da beyler , tahmini 5 6 gibi nete düşmüş olacak. Herkesmi sabahlıyor

Yok ya ben sabahlamıcam uyurum,yarın Dexter 5.sezona başlarım,Game of Thrones ile Shameless ı izlerim. Bir kaç diziye daha başlıcam işte. Çok dizi var ya izlicek hepsini indirmek lazım aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

İngilizcesi sağlam olanlar şimdi izliyor ne güzel (bu saatlerde diye biliyorum) bizde yarın keyfini yaşıycaz 3.sezonun her ne kadar kitabını okumuş olsamda.
    Dizideki karakterlerin normal yaşantılarına ait fotoğraflara baktımda şu melisandre beni şok etti, dizideki haliyle alakası yok ve güzelmişde hani.
    Game of Thrones (2011 - 2019)

Harbiden hoş bayanmış ha.

kim ki o çıkartamadım :/

• Sanırım yarın gece izleyebileceğim. Heyecanlı bekleyiş sürüyor.
  • Of yarın büyük gün, önce g.i joe ya gidilecek ardından eve gelip game of thrones, vikings ve the walking dead le gün bitirilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenocide

quote:

quote:

İngilizcesi sağlam olanlar şimdi izliyor ne güzel (bu saatlerde diye biliyorum) bizde yarın keyfini yaşıycaz 3.sezonun her ne kadar kitabını okumuş olsamda.
    Dizideki karakterlerin normal yaşantılarına ait fotoğraflara baktımda şu melisandre beni şok etti, dizideki haliyle alakası yok ve güzelmişde hani.
    http://www.switchimage.org/phlog/Images%20_va_091001/Phlog_Carice_van_Houten_073.jpg

Melisandre. Stannis'in hatun.

• sons da başlasa iyiydi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xenocide

quote:

quote:

http://www.switchimage.org/phlog/Images%20_va_091001/Phlog_Carice_van_Houten_073.jpg

Melisandre. Stannis'in hatun.

pardon yazılmış zaten.

• tüm kitapları okuyan biri olarak bütün dertlerinize ortağım ama bu dizi olaylarında süre ve maddi sıkıntı baş etken. mecbur kesiyorlar en önenmlilerini bırakıyorlar . keşke onlarıda değiştirmeden gösterselerdi ama vardır bir yol haritaları uzun vadede

cnbc e de bekleyip kafadan 5 dakkalık kesilmiş bölümü izlemeyin bence

ve tabikide 1080p de izlemeye çalışın mındar etmeyin diziyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

tüm kitapları okuyan biri olarak bütün dertlerinize ortağım ama bu dizi olaylarında süre ve maddi sıkıntı baş etken. mecbur kesiyorlar en önenmlilerini bırakıyorlar . keşke onlarıda değiştirmeden gösterselerdi ama vardır bir yol haritaları uzun vadede

Peki

• quote:

tüm kitapları okuyan biri olarak bütün dertlerinize ortağım ama bu dizi olaylarında süre ve maddi sıkıntı baş etken. mecbur kesiyorlar en önenmlilerini bırakıyorlar . keşke onlarıda değiştirmeden gösterselerdi ama vardır bir yol haritaları uzun vadede

1080p sürümü bildiğim kadarıyla sadece cnbce hd kanalinda cıkıyor onun haricinde piyasaya 720p olarak çıkıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CastamereDH

quote:

Peki

ayrıca bu sezonda karakterleri daha derinden inceleyeceklermiş. anlayacağınız yine kapalı odalar içinde uzun muhabbetler dönecek.

• Kadın aklımı karıştırdı ya, cnbce bazı sahneleri yine kesecek malesef.Önce netten kesintisiz ve kaliteli izleyelimde sonra cnbceden tekrar bakarız.
    Hadi ben kaçar bu da bonus olsun
  • yarın cnbc e de 22 de
  • quote:

Amerikan saatiyle saat 21.00 'da olması lazım daha 4 saat var yayınlanmasına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

Jon Snow hakkında bişey öğrendim, doğrumudur? Açmamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Ned'in kardeşi Rhager tarafından kaçırılınca, ona tecavüz edip Jon olmuş diye bişey duydum. Ned gibi sadık adam karısını aldatmaz bencede.

Teorilerden biride benim Jon'un babası olduğu.Ayrıca Lyanna'ya tecavüz felan etmedim.Rızası vardı.

Bu sadece teorimi ? kitaplarda ipucu falan mı geçiyor yoksa ? Benim bildiğim sizle akrabalığı olabilecek bir kişi var şuan dizide bize gösterilmeyen...

• arkadaşlar izleyebileceğim bir yer biliyorsanız pm lerinizi esirgemeyniz.. sabaha kadar uyumucam
  • Dizi ile ilgili bir spoiler öğrendim bütün iştahım kaçtı. Ekleme sahneler yapıyorlar saçma sapan hadi ona eyvallah da var olan karakterleri saçmalatmak nedir onu anlamış değilim.

Moralim bozuldu resmen. Umarım ilk bölümden olmaz spoiler yediğim sahne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Dizi ile ilgili bir spoiler öğrendim bütün iştahım kaçtı. Ekleme sahneler yapıyorlar saçma sapan hadi ona eyvallah da var olan karakterleri saçmalatmak nedir onu anlamış değilim.

Moralim bozuldu resmen. Umarım ilk bölümden olmaz spoiler yediğim sahne.

pm atarmısın yada burdan yaz
  • 
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.