Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (633. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kelâg
Yarın büyük gün.
dostum söylemiyeyim söylemiyeyim diyorum ancak bu kastığın mesajlar ne işine yarayacak merak ediyorum ? Yanlış anlama konuyu kirletiyorsun falan demiyecem çünkü bu umrumda değil ancak bu mesaj kasmaya değer verenleri anlamıyorum ki ... Mesaj sayısı için saygı gören birine rastlamadım daha ... Dizi bölümüne ne zaman bi genel bakış atsam 10 konunun 4 ünde son mesaj sana ait ...Aslında benimde aynı şeyi yaptığımı düşünenler var ama hakkımda yanılıyorlar .... Belki de bende yanılıyorumdur . Yanılıyorumsam da özür dilerim ... -
quote:
Orijinalden alıntı: Yafoo
quote:
Orijinalden alıntı: CastamereDH
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon
quote:
2. sezonla ilgili bir sorum olacak.
Işığın Tanrısı
Direk ilgili kişiden cevap almak iyi oldu
Şimdi oldu teşekkürler.
Bende zaten kadın ışığın tanrısı demedim üşendim uzunca yazmaya yani onun tarafından doğması sağlandıbide niye dizide bu tanrının ismi geçmiyor hep ışığın tanrısı ışığın tanrısı nereye kadar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pomocu
quote:
Orijinalden alıntı: Viseinn
Jon Snow hakkında bişey öğrendim, doğrumudur? Açmamanızı şiddetle tavsiye ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus
quote:
Orijinalden alıntı: Kelâg
Yarın büyük gün.
dostum söylemiyeyim söylemiyeyim diyorum ancak bu kastığın mesajlar ne işine yarayacak merak ediyorum ? Yanlış anlama konuyu kirletiyorsun falan demiyecem çünkü bu umrumda değil ancak bu mesaj kasmaya değer verenleri anlamıyorum ki ... Mesaj sayısı için saygı gören birine rastlamadım daha ... Dizi bölümüne ne zaman bi genel bakış atsam 10 konunun 4 ünde son mesaj sana ait ...Aslında benimde aynı şeyi yaptığımı düşünenler var ama hakkımda yanılıyorlar .... Belki de bende yanılıyorumdur . Yanılıyorumsam da özür dilerim ...
Türkçeyi bu kadar katletmeyin arkadaş ya
-
Umarım altyazı erken çıkar -
quote:
quote:
quote:
Jon Snow hakkında bişey öğrendim, doğrumudur? Açmamanızı şiddetle tavsiye ederim.
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 31 Mart 2013; 20:49:56 >
-
bu dizide çocuklar mı oynuyor. yoksa yukarıdaki videoda mı var sadece çocukların kavga ettiği sahneler? he? -
Yarın Vikings, Game Of Thrones, Shameless var aboo ben öldüm beni gömün -
quote:
Orijinalden alıntı: biohard35
quote:
quote:
quote:
-
heyecanla bekliyorum.Yarin Game of Thrones, the walking dead ve L&M var daha ne olsun -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: biohard35
quote:
quote:
quote:
Kadın programına dönmüş ortalık
-
quote:
Orijinalden alıntı: elmariacci
heyecanla bekliyorum.Yarin Game of Thrones, the walking dead ve L&M var daha ne olsun
Shameless , Californication , Vikings -
-
quote:
Orijinalden alıntı: aeson01
İngilizcesi sağlam olanlar şimdi izliyor ne güzel (bu saatlerde diye biliyorum) bizde yarın keyfini yaşıycaz 3.sezonun her ne kadar kitabını okumuş olsamda.
Dizideki karakterlerin normal yaşantılarına ait fotoğraflara baktımda şu melisandre beni şok etti, dizideki haliyle alakası yok ve güzelmişde hani.
Yok gece 4 te yanılmıyorsam
-
Vizeler var ama o kadar bekledik izlemek şart yarın öğlen çıkarsa süper olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aeson01
İngilizcesi sağlam olanlar şimdi izliyor ne güzel (bu saatlerde diye biliyorum) bizde yarın keyfini yaşıycaz 3.sezonun her ne kadar kitabını okumuş olsamda.
Dizideki karakterlerin normal yaşantılarına ait fotoğraflara baktımda şu melisandre beni şok etti, dizideki haliyle alakası yok ve güzelmişde hani.
Hop noluyoruz
-
eşekherif Çeviri işini gerçekten hızlı ve iyi yapan birisi. Öğleye kalmadan altyazı gelir bence.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X