Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (633. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Yarın büyük gün.

dostum söylemiyeyim söylemiyeyim diyorum ancak bu kastığın mesajlar ne işine yarayacak merak ediyorum ? Yanlış anlama konuyu kirletiyorsun falan demiyecem çünkü bu umrumda değil ancak bu mesaj kasmaya değer verenleri anlamıyorum ki ... Mesaj sayısı için saygı gören birine rastlamadım daha ... Dizi bölümüne ne zaman bi genel bakış atsam 10 konunun 4 ünde son mesaj sana ait ...Aslında benimde aynı şeyi yaptığımı düşünenler var ama hakkımda yanılıyorlar .... Belki de bende yanılıyorumdur . Yanılıyorumsam da özür dilerim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Orijinalden alıntı: CastamereDH

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

quote:

2. sezonla ilgili bir sorum olacak.

Stannis in ilişkiye girdiği o kızıl kadın nasıl hayelet doğurduda o hayalet gidip Renly i öldürdü anlamadım.O hayalet olayını açıklayacak varsa sevinirim.

Işığın Tanrısı

Direk ilgili kişiden cevap almak iyi oldu
    O kadın ışığın tanrısı tamamda nasıl hayalet doğurdu onu anlamadım gerçi fantastik bir diziden bahsediyoruz soru biraz saçma oldu.

Kadın Işığın Tanrısı değil. Onun hizmetkarı sadece. Doğurduğu şeyde hayalet değil gölge. Gölge ışığın hizmetindedir mantığından R'hllor tarafından doğması sağlandı.

Şimdi oldu teşekkürler.

Bende zaten kadın ışığın tanrısı demedim üşendim uzunca yazmaya yani onun tarafından doğması sağlandı bide niye dizide bu tanrının ismi geçmiyor hep ışığın tanrısı ışığın tanrısı nereye kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Pomocu

quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

Jon Snow hakkında bişey öğrendim, doğrumudur? Açmamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Ned'in kardeşi Rhager tarafından kaçırılınca, ona tecavüz edip Jon olmuş diye bişey duydum. Ned gibi sadık adam karısını aldatmaz bencede.

Kim kime tecavüz etmiş , rhager lyannayı kaçırdı diye ned rhagar'a mı tecavüz etmiş ? , jonun annesi whylla mıydı neydi sanırsam

Rhager Lyanna'ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Yarın büyük gün.

dostum söylemiyeyim söylemiyeyim diyorum ancak bu kastığın mesajlar ne işine yarayacak merak ediyorum ? Yanlış anlama konuyu kirletiyorsun falan demiyecem çünkü bu umrumda değil ancak bu mesaj kasmaya değer verenleri anlamıyorum ki ... Mesaj sayısı için saygı gören birine rastlamadım daha ... Dizi bölümüne ne zaman bi genel bakış atsam 10 konunun 4 ünde son mesaj sana ait ...Aslında benimde aynı şeyi yaptığımı düşünenler var ama hakkımda yanılıyorlar .... Belki de bende yanılıyorumdur . Yanılıyorumsam da özür dilerim ...

Türkçeyi bu kadar katletmeyin arkadaş ya

• Umarım altyazı erken çıkar
  • quote:

quote:

quote:

Jon Snow hakkında bişey öğrendim, doğrumudur? Açmamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Ned'in kardeşi Rhager tarafından kaçırılınca, ona tecavüz edip Jon olmuş diye bişey duydum. Ned gibi sadık adam karısını aldatmaz bencede.

Kim kime tecavüz etmiş , rhager lyannayı kaçırdı diye ned rhagar'a mı tecavüz etmiş ? , jonun annesi whylla mıydı neydi sanırsam

Rhager Lyanna'ya

Kimine göre tecavüz yok ortada .Rhaegar ve Lyanna'nın birbirine aşık olduğu düşünülüyor.
    HARRENHALL TURNUVASI
    1.Prens Rhaegar şarkı söyledigi sırada Lyanna aglıyor.
    2.Lyanna Ned'e Robert'ın piçi olmasından ve sürekli içki içmesinden rahatsız oldugunu söylüyor.
    3.Turnuva Şampiyonu olan Prens Rhaegar karısı Elia yerine Lyanna'yı Aşk ve Güzellik Kraliçesi ilan ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

joffrey'e biraz kin kusalım millet

Çemçük ağızlı jofrey yolda görsem döverim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfr+10 -- 31 Mart 2013; 21:47:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• game of throne'un kitaplarını okumadım.yalnız bana başlarda syrio forelin ölmesini lannisterlı askerin hayatta olmasından dolayı inandırıcı geliyordu ancak şöyle düşündüğümde Jaqen H'ghar'ın bu sihirli işlerini gördükten sonra ve farkındaysanız arya'ya olan bağlılığının onu kurtarmasından dolayı bir nevi hayat borcu olarak değil 2.sezonun son bölümü itibari ile daha önceden tanırmışcasına ona yardım etmek istiyormuş gibi bir intiba yarattı bende.bu da Jaqen H'ghar'ın syrio forel olma olasılığını arttırıyor.kaldıki syrio forelin ölme sahnesini de görmedik.bilerek bir gizem yaratmak çabasına girilmiş.dediğim gibi kitapları okumadığım için syrio forel konusu'nun kitaplarda geçip geçmediğini bilmiyorum.geçmiyorsa da ileriki kitaplarda konu olması için yazar yer hazırlıyorda olabilir.birde nerd starkın kardeşinin akibetinin ne olduğunu çok merak ediyorum.o olayda hala muamma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 31 Mart 2013; 20:49:56 >

• bu dizide çocuklar mı oynuyor. yoksa yukarıdaki videoda mı var sadece çocukların kavga ettiği sahneler? he?
  • Yarın Vikings, Game Of Thrones, Shameless var aboo ben öldüm beni gömün
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

quote:

quote:

Rhager Lyanna'ya

Kimine göre tecavüz yok ortada .Rhaegar ve Lyanna'nın birbirine aşık olduğu düşünülüyor.
    HARRENHALL TURNUVASI
    2.Lyanna Ned'e Robert'ın piçi olmasından ve sürekli içki içmesinden rahatsız oldugunu söylüyor.
    3.Turnuva Şampiyonu olan Prens Rhaegar karısı Elia yerine Lyanna'yı Aşk ve Güzellik Kraliçesi ilan ediyor.

Benim bildiğim , Rhager lyanna'ya , lyanna Rhagar'a , Robert Lyanna'ya aşık.Ortada zorlama yok yani

• heyecanla bekliyorum.Yarin Game of Thrones, the walking dead ve L&M var daha ne olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

quote:

quote:

Rhager Lyanna'ya

HARRENHALL TURNUVASI

Benim bildiğim , Rhager lyanna'ya , lyanna Rhagar'a , Robert Lyanna'ya aşık.Ortada zorlama yok yani

Kadın programına dönmüş ortalık

• quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

heyecanla bekliyorum.Yarin Game of Thrones, the walking dead ve L&M var daha ne olsun

Shameless , Californication , Vikings
  • İngilizcesi sağlam olanlar şimdi izliyor ne güzel (bu saatlerde diye biliyorum) bizde yarın keyfini yaşıycaz 3.sezonun her ne kadar kitabını okumuş olsamda.
    Dizideki karakterlerin normal yaşantılarına ait fotoğraflara baktımda şu melisandre beni şok etti, dizideki haliyle alakası yok ve güzelmişde hani.
    Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

İngilizcesi sağlam olanlar şimdi izliyor ne güzel (bu saatlerde diye biliyorum) bizde yarın keyfini yaşıycaz 3.sezonun her ne kadar kitabını okumuş olsamda.
    Dizideki karakterlerin normal yaşantılarına ait fotoğraflara baktımda şu melisandre beni şok etti, dizideki haliyle alakası yok ve güzelmişde hani.

Yok gece 4 te yanılmıyorsam

• Vizeler var ama o kadar bekledik izlemek şart yarın öğlen çıkarsa süper olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

İngilizcesi sağlam olanlar şimdi izliyor ne güzel (bu saatlerde diye biliyorum) bizde yarın keyfini yaşıycaz 3.sezonun her ne kadar kitabını okumuş olsamda.

Hop noluyoruz

• eşekherif Çeviri işini gerçekten hızlı ve iyi yapan birisi. Öğleye kalmadan altyazı gelir bence.
  • 
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.