Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Beyler serinin resmi forum sayfasına HBO yetkilileri yeni sezonun ilk 4 bölümünü değerlendirme almak adına göndermişler.

Elemanlar da ilk dört bölümü izlemiş ve ''olması gerekenden'' daha yavaş bir hikayeye sahip olduğunu açıklamış. Ortalamanın üzerinde olduğunu belirtip korktuklarımız olmamış ama bazı karakterler gereksiz sahnelerde yer almışlar diyorlar. Her bölüm bir diğerinden daha da iyi olduğunu da belirtmişler. Böylece sezonun her bölümünün üstüne koyarak ilerleyeceğini ve diğer sezonlara göre çok daha güzel bir sezon izleyeceğimizi müjdelemişler.

Hayırlısı bakalım

İnşallah, inşallah. Bekliyoruz artık.

Diyorlar ilk dört bölümün en büyük eksisi aynı ikinci sezondaki ''ejderha çalınma hikayesi'' olayı gibi çakma hikayelerin de olması. Kitabı okumuş olan özellikle o sahneden ve Ölümsüzler Evindeki hayallerden hiç memnun değillerdi. Çünkü kitapta o sahnelerde geleceğe ve geçmişe yönelik bir çok imgeler görünüyor Dany'ye. Bunların hiç gösterilmemesi doğal olarak o sahneyi merakla bekleyen hayranları kızdırmıştı.

İnceleyen ekip bu tür eklemelerin devam ettiğini belirtiyorlar. Ki bu da benim en çok korktuğum şeydi.

Kötü oldu bu. Halbuki fragmanda kitaptaki ince olaylar vardı. Bütün olaylar kitapla bire bir gider zannetmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Beyler serinin resmi forum sayfasına HBO yetkilileri yeni sezonun ilk 4 bölümünü değerlendirme almak adına göndermişler.

Elemanlar da ilk dört bölümü izlemiş ve ''olması gerekenden'' daha yavaş bir hikayeye sahip olduğunu açıklamış. Ortalamanın üzerinde olduğunu belirtip korktuklarımız olmamış ama bazı karakterler gereksiz sahnelerde yer almışlar diyorlar. Her bölüm bir diğerinden daha da iyi olduğunu da belirtmişler. Böylece sezonun her bölümünün üstüne koyarak ilerleyeceğini ve diğer sezonlara göre çok daha güzel bir sezon izleyeceğimizi müjdelemişler.

Hayırlısı bakalım

İnşallah, inşallah. Bekliyoruz artık.

Diyorlar ilk dört bölümün en büyük eksisi aynı ikinci sezondaki ''ejderha çalınma hikayesi'' olayı gibi çakma hikayelerin de olması. Kitabı okumuş olan özellikle o sahneden ve Ölümsüzler Evindeki hayallerden hiç memnun değillerdi. Çünkü kitapta o sahnelerde geleceğe ve geçmişe yönelik bir çok imgeler görünüyor Dany'ye. Bunların hiç gösterilmemesi doğal olarak o sahneyi merakla bekleyen hayranları kızdırmıştı.

İnceleyen ekip bu tür eklemelerin devam ettiğini belirtiyorlar. Ki bu da benim en çok korktuğum şeydi.

Kötü oldu bu. Halbuki fragmanda kitaptaki ince olaylar vardı. Bütün olaylar kitapla bire bir gider zannetmiştim.

İkinci sezonla ilgili yazacağım ama yine de spoiler içine alıyorum ne olur ne olmaz.

Şimdi bu adamlar daha dizi çıkmadan bile kitabın hayranı oldukları ve Martin'le filan araları oldukları için aşırı hayran grubuna giriyorlar. Bu yüzden şöyle bir tespitte bulunmuşlar;

Diyorlar ki ikinci sezonda birçok büyük olayla karşılaştık. Sam'in grubu Ak Gezenlerin saldırısına uğradı, Catelyn Jaime'yi serbest bıraktı, Robb evlendi. Bunların hepsini dizinin ikinci sezonunda gördük.

Ancak bu olaylar ikinci kitapta olmadı. Üçüncü kitabın en büyük özelliği birbirinden şok edici olayların bir arada bulunmasıydı. Örneğin ikinci kitapta Robb'un sürekli savaş kazandığını duyuyorduk ancak üçüncü kitapta birden evlendiğini öğreniyoruz. Aynı şekilde ikinci kitapta Catelyn elinde kılıç ile bölümünü bitirirken, üçüncü kitapta Jaime kendine ait bir bölüm kazanıyor. Sam ve grubu daha kitabın girişinde tüylerimizi diken diken eden bir saldırya maruz kalıyor.

Ancak bu süprizlerin direkt ikinci sezonda gösterilmesi, üçüncü sezonun kitap okuyucularının beklentilerini karşılayamayan bir seviyeye çekiyor. Ve bizim yorumladığımız kadarıya ilk dört bölüm böyle bir ''sıkıcılık'' ve ''yavaşlık'' içinde geçiyor. Ancak her bölümün son sahnesi çok epik. Ve açık ara ilk iki sezonun ilk dört bölümünden daha güzel.

Böyle demişler aşağı yukarı. Ne desem bilemedim.

Bir de Mance, Queens of Thorns ve Tormund için beklediğimiz gibi canlandıramamışlar karakterleri diyorlar. Gerçi bu biraz anlaşılabilir çünkü kitapta onların karakteri hakkında sayfalar dolusu yazı var. Dizi de ise bu arka planları tam olarak dolduramıyorlar ve birden ortaya çıkan kimseler olarak görünüyor. İlk sezonda Theon böyleydi örneğin.

Benim bildiğim kitaptaki olayların değiştirildiği ve doldurma yapılması muhtemel 2 ek olay var. Bunlardan biri güzel bir ekleme. Diğeri ise mantık sınırlarının ötesinde saçma bir ekleme. Tabi bir de Catelyn'e asla söylemeyeceği bir replik vermişler öğrendiğim kadarıyla.

Ama bakalım neler olacak. Umarım korkularım gerçekleşmez de efsane bir sezon izleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Kaldı 195 gün.

Kaldı 2 gün
  • Bekleye bekleye yaşlanmıştık ama değdi çok az kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cnbce Dergi çıkmış kapakta Tyrion ve Dany var.Alınır.Ayrıca 80ler müzik cdsi veriyormuş.
  • Dizide en çok sevdiğim adam Stannis, mektup yazdırma sahnesinde yardırdı
  • Son saatler geçmiyor. Adamlar felaket kapatmıştı 2. sezonu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Cnbce Dergi çıkmış kapakta Tyrion ve Dany var.Alınır.Ayrıca 80ler müzik cdsi veriyormuş.

Ben aliyorum her ay guzel oluyor haberler falan.

• quote:

Cnbce Dergi çıkmış kapakta Tyrion ve Dany var.Alınır.Ayrıca 80ler müzik cdsi veriyormuş.

İçinde poster benzeri birşey var mı ? 80ler CD'si hoşuna gitti mi?
    Sadece 1 tane poster var bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

Posteri nerden buldunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

Posteri nerden buldunuz?

Arkadaş bir dergi almıştı ordan ned stark'ı görünce hemen aldım

• beyler ben almadım daha.Akşam felan alırım.CNBCE nin sitesine girdim orda gördüm bugün.Dün gittim dnr a orada yoktu.Bugün sitede gördüm.

Alır akşam ya da yarın söylerim.
  • Sonunda başlıyor 3. sezon
  • Son bolumu pek begenmedim

• az kaldı aaaazz
  • geliyor lan valla geliyor bitti valla kaç aydır bekliyorduk
  • Artık saatleri sayıyoruz.Gelsin artık.
  • Dizide en cok merak ettigim ak gezenlerle ne gibi savaslar yasanacagi. Kimileri ak gezenleri anca dany nin ejderhalari yok edebilir falan muhabbetleri yapiyor da dany neree surun otesi nere. Kitapda geciyor mu bilmiyorum ama dizi de yabaniler ile ak gezenler arasinda bir savas olucak mi acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

Dizide en cok merak ettigim ak gezenlerle ne gibi savaslar yasanacagi. Kimileri ak gezenleri anca dany nin ejderhalari yok edebilir falan muhabbetleri yapiyor da dany neree surun otesi nere. Kitapda geciyor mu bilmiyorum ama dizi de yabaniler ile ak gezenler arasinda bir savas olucak mi acaba??

ak gezenler ile yabaniler arasında bu sezon bir savaş olmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.