Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler spoiler veriyorum.Yeni sezon tek bölüm olacak.

Yeni sezonun ilk bölümünde Jon'u Arya'yı ve Bran'ı bulması için Catelyn Müge Anlı'ya başvuruyor.Müge Anlı buluyor bunları.Stüdyoda gözyaşları sel oluyor.Dizi bitiyor.

Yalçın abi de var işin içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Beyler spoiler veriyorum.Yeni sezon tek bölüm olacak.

Yeni sezonun ilk bölümünde Jon'u Arya'yı ve Bran'ı bulması için Catelyn Müge Anlı'ya başvuruyor.Müge Anlı buluyor bunları.Stüdyoda gözyaşları sel oluyor.Dizi bitiyor.

Yalçın abi de var işin içinde.

Benim bildiğim Sinan Çetinin Film Gibi programına da gidiyorlardı , arkada gülpembe şarkısıyla Jon geliyordu , catelynde bu olmamış diyip geri yolluodu , Yalçın abiye ise Sansayla Joffrey gidiyor hatta ünlü dialogları var " You , you 3 billion 750 million , you withdrew this money , what did you do with it , there are hungry children in home , gas cylinder is ran out in home , there is no broad , but you came me and you say what ? F*** your religion and faith. " burdan sonra joffrey sansaya yumruk attırıyor tazıya , falan diye gidiyordu.

• Arkadaşlar 3. sezon öncesi şöyle 1. ve 2. sezon özetini, hatırlamak mahiyetinde 2-3 saatlik bir şekilde yayımlayan bir kanal, site, grup var mı?
  • Heyecan bastı beyler
  • Bugün çıkmayacak mıydı?

Ayrıca;

Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 29 Mart 2013; 13:35:23 >
  • Hatırlamak için 2.sezonu bir daha mı izlesem acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müşkilpesend

Hatırlamak için 2.sezonu bir daha mı izlesem acaba?

Bugün başlasan günde ortalama 3 bölümle yetişirsin

@Chip n Dale Teşekkür ederim. Türkçe altyazılı olsa daha iyi olurdu.
  • Dizimagte 2.sezon genel özet var kaçırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

Dizimagte 2.sezon genel özet var kaçırmayın

Özet yetmez Dizi bile yetmez. Ben 2. Kitaba baştan başladım bitirmek üzereyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kac dklık ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

quote:

Kac dklık ?

15 sanırım
  • Beyler serinin resmi forum sayfasına HBO yetkilileri yeni sezonun ilk 4 bölümünü değerlendirme almak adına göndermişler.

Elemanlar da ilk dört bölümü izlemiş ve ''olması gerekenden'' daha yavaş bir hikayeye sahip olduğunu açıklamış. Ortalamanın üzerinde olduğunu belirtip korktuklarımız olmamış ama bazı karakterler gereksiz sahnelerde yer almışlar diyorlar. Her bölüm bir diğerinden daha da iyi olduğunu da belirtmişler. Böylece sezonun her bölümünün üstüne koyarak ilerleyeceğini ve diğer sezonlara göre çok daha güzel bir sezon izleyeceğimizi müjdelemişler.

Hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Beyler serinin resmi forum sayfasına HBO yetkilileri yeni sezonun ilk 4 bölümünü değerlendirme almak adına göndermişler.

Elemanlar da ilk dört bölümü izlemiş ve ''olması gerekenden'' daha yavaş bir hikayeye sahip olduğunu açıklamış. Ortalamanın üzerinde olduğunu belirtip korktuklarımız olmamış ama bazı karakterler gereksiz sahnelerde yer almışlar diyorlar. Her bölüm bir diğerinden daha da iyi olduğunu da belirtmişler. Böylece sezonun her bölümünün üstüne koyarak ilerleyeceğini ve diğer sezonlara göre çok daha güzel bir sezon izleyeceğimizi müjdelemişler.

Hayırlısı bakalım

İnşallah, inşallah. Bekliyoruz artık.

• The new season begins

Vay be o kadar aradan sonra bu da geldi çattı.2 gün kaldı la
  • Dizi de en sevdiğiniz bölümler hangileri?

Ben 1x10 ve 2x9 diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Beyler serinin resmi forum sayfasına HBO yetkilileri yeni sezonun ilk 4 bölümünü değerlendirme almak adına göndermişler.

Hayırlısı bakalım

Diyorlar ilk dört bölümün en büyük eksisi aynı ikinci sezondaki ''ejderha çalınma hikayesi'' olayı gibi çakma hikayelerin de olması. Kitabı okumuş olan özellikle o sahneden ve Ölümsüzler Evindeki hayallerden hiç memnun değillerdi. Çünkü kitapta o sahnelerde geleceğe ve geçmişe yönelik bir çok imgeler görünüyor Dany'ye. Bunların hiç gösterilmemesi doğal olarak o sahneyi merakla bekleyen hayranları kızdırmıştı.

İnceleyen ekip bu tür eklemelerin devam ettiğini belirtiyorlar. Ki bu da benim en çok korktuğum şeydi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Hayırlısı bakalım

Diyorlar ilk dört bölümün en büyük eksisi aynı ikinci sezondaki ''ejderha çalınma hikayesi'' olayı gibi çakma hikayelerin de olması. Kitabı okumuş olan özellikle o sahneden ve Ölümsüzler Evindeki hayallerden hiç memnun değillerdi. Çünkü kitapta o sahnelerde geleceğe ve geçmişe yönelik bir çok imgeler görünüyor Dany'ye. Bunların hiç gösterilmemesi doğal olarak o sahneyi merakla bekleyen hayranları kızdırmıştı.

İnceleyen ekip bu tür eklemelerin devam ettiğini belirtiyorlar. Ki bu da benim en çok korktuğum şeydi.

Ellerinde sapasağlam materyal varken neden kasıp da değişikliğe gidiyorlar ben de bunu hiç anlamıyorum.

• başlasa da surun ötesini görelim detaylı detaylı.bu arada
    devleri gösterecekler mi,mamutlar felan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

başlasa da surun ötesini görelim detaylı detaylı.bu arada
    devleri gösterecekler mi,mamutlar felan?

İlki evet. İkincisi belli değil.
  • 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.