Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Randy Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: goncerivoo

özledim daha çok var kitap almayı düşünüyorum
    birde son yenilikler hakkında hiçbir bilgim yok 3.sezon için kısa olarak bilgilendirecek varmı yeni karakterler yeni aileler gibisinden ...

Game of Thrones (2011 - 2019)

öeh.2.kitaptan kestikleri karakterler ile birlikte 3.sezondan küçüklü büyüklü bayağı karakteri katmışlar ya.2.sezondaki durumdan sonra bayağı karakter kesilir diye bekliyordum yine ben ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

quote:

quote:

birde son yenilikler hakkında hiçbir bilgim yok 3.sezon için kısa olarak bilgilendirecek varmı yeni karakterler yeni aileler gibisinden ...

öeh.2.kitaptan kestikleri karakterler ile birlikte 3.sezondan küçüklü büyüklü bayağı karakteri katmışlar ya.2.sezondaki durumdan sonra bayağı karakter kesilir diye bekliyordum yine ben ama.

3. sezonda çok kesilen olacak zaten

• 16eylülde baslıyacakmis hani subattaydı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaleli

16eylülde baslıyacakmis hani subattaydı ?

CNBC-E'de 16 Eylül'de 2.sezon başlıyo .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karakaleli

16eylülde baslıyacakmis hani subattaydı ?

CNBC-E'de 16 Eylül'de 2.sezon başlıyo .

bende 3.sezon zannettim

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

lan olum bak hala okuyamıyorum konuyu..millet spoiler falan diyor.... sinir etmeyin adamı... spoiler butonunu kullanın..kitap okuyanlarda çıksın gitsin surdan...adam gibi konuyu okuyamıyoruz..spoiler yicez diye tırsıyoz laa....

Abi adam gitmiş nickini spoiler yapmış ya
  • Daha evvel de söylemiştim, bu Meera ve Jojen Reed'i ikinci sezona koymamaları hoş olmadı. Hem de hiç olmadı. Keşke dizinin yapımcısına bir sorabilsek bunun mantığı nedir diye? Ne düşünüyorlar yani? Pat diye ortaya çıkıp damdan düşer gibi abes bir biçimde hikayeye dahil mi olacaklar?

Birinci sezonun ardından böyle vasat bir ikinci sezon geleceğini hiç ummazdım. Kitap okuyanları hayal kırıklığına uğrattılar. Üçüncü kitap harika, o sezonu (3 ve 4) çok iyi bir biçimde çekmeleri şart oğlu şart ancak ikinci sezondaki aptal aptal olayları değiştirip daha farklı ve kötü bir biçime sokma, karakterleri kırpma, zaman mefhumunu değiştirme sevdaları yüzünden mecbur bazı şeyleri değiştirdikleri biçimde devam ettirmek zorundalar, doğal olarak üçüncü kitabı anlatan sezonları da etkileyecek. Hadi her şeyi geçtim bunlara Martin nasıl onay veriyor onu anlamıyorum, yaptıkları "her sezonun bir bölümünün senaryosu Martin'in, gerisi bizim" anlaşması dahilinde Martin de çok karışmıyor mu ne? Gerçi böyle de olmaz ama. Eser adamın, Martin'e de sürekli soruyorlar diye biliyorum, okumuştum.

• quote:

quote:

BOY the misfits dizisinde de oynuyordu...son sezona bakamdım daha.görünce aklıma geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemal*

quote:

Orijinalden alıntı: mrblack01414

Ahhh George ahhh.Kılıçların Fırtınası Kısım 2 ye geçicem bugün.Kitap çooook daha iyi özellikle 2.sezon çok ayrılmış kitaptan.Tabi dizinin bütçesi ve süre kısıtlamasından dolayı kitaptaki kadar detaylı anlatılamaz ama kitaplar açık ara daha iyi.Feast for Crowns bir an önce çevrilsin artık.Beklemedeyiz.Hee son olarak George baba herkesi öldürcekmisin bilmiyorum ama A Dream of Spring'i yazmadan ölme please

Adam dizi bitmeden ölürüm diye dizinin nasıl biteceğini yönetmene anlatmıştı sanırım.

O zaman heralde A Dream of Spring'i yönetmen yazıcak ölürse Çünkü Robert Jordan'ın çok ünlü Zaman Çarkı külliyatınının son 3 kitabını Robert Jordan öldü diye başkası tamamladı Umarım öyle olmaz.Bütün karakterleri öldürse bile seriyi bitirene kadar sağlığına duacıyız George reyizin

• quote:

quote:

quote:

BOY the misfits dizisinde de oynuyordu...son sezona bakamdım daha.görünce aklıma geldi.

Misfitsin yeni sezonunda oynamayacak maalesef o dizi harcandı gitti. Orell da karayip korsanlarındaki adam.

• bu arada dizi de baya ingiliz oyuncu var... skins de oynayan keş elemanda kadroya girmiş..

Joe Dempsie
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodrin

quote:

quote:

quote:

[simage]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/253543_521270614554036_1207949276_n.jpg[/image

Misfitsin yeni sezonunda oynamayacak maalesef o dizi harcandı gitti. Orell da karayip korsanlarındaki adam.

he ya..tanıdık geliyorda cıkaramadımdı... gözü cıkıp duran korsan..

şu misandei de tanıdık geliyor bir yerden ama onu da cıkaramadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 9 Eylül 2012; 19:42:47 >

• Bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

Aşağı inene kadar bir kaç spoiler yedik

Lindsey Stirling'i zaten takip eden biriyimdir Game of Thrones'un efsane müziğiyle birleşince ortaya çok güzel bir çalışma çıkmış,paylaştığın için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Daha evvel de söylemiştim, bu Meera ve Jojen Reed'i ikinci sezona koymamaları hoş olmadı. Hem de hiç olmadı. Keşke dizinin yapımcısına bir sorabilsek bunun mantığı nedir diye? Ne düşünüyorlar yani? Pat diye ortaya çıkıp damdan düşer gibi abes bir biçimde hikayeye dahil mi olacaklar?

Birinci sezonun ardından böyle vasat bir ikinci sezon geleceğini hiç ummazdım. Kitap okuyanları hayal kırıklığına uğrattılar. Üçüncü kitap harika, o sezonu (3 ve 4) çok iyi bir biçimde çekmeleri şart oğlu şart ancak ikinci sezondaki aptal aptal olayları değiştirip daha farklı ve kötü bir biçime sokma, karakterleri kırpma, zaman mefhumunu değiştirme sevdaları yüzünden mecbur bazı şeyleri değiştirdikleri biçimde devam ettirmek zorundalar, doğal olarak üçüncü kitabı anlatan sezonları da etkileyecek. Hadi her şeyi geçtim bunlara Martin nasıl onay veriyor onu anlamıyorum, yaptıkları "her sezonun bir bölümünün senaryosu Martin'in, gerisi bizim" anlaşması dahilinde Martin de çok karışmıyor mu ne? Gerçi böyle de olmaz ama. Eser adamın, Martin'e de sürekli soruyorlar diye biliyorum, okumuştum.

Dediklerine sonuna kadar katılıyorum.. Cidden Reed kardeşler nasıl katılcak onu anlamıyorum, Kitaptan spoiler :
    2. kitapta Bran'in varglığıyla ilgili önemli bir sürü şey vardı üstüne kışyarını yakanda theon değil ortalığı fena karıştırdılar ne olacak yani Bran kışyarından kaçarken Reed kardeşlerle yolda mı karşılaşacak anlayamadım gitti
    Bir de ek olarak eklemeler yapıyorlar olmayan.. Örneğin Robb ile aşık olduğu kız olayı..

• 2.sezon 7 .bolumde bolum sonunda yanmis cocuklar kimdi.

• quote:

bu arada dizi de baya ingiliz oyuncu var... skins de oynayan keş elemanda kadroya girmiş..

Joe Dempsie

Hocam zaten dizideki oyuncuların neredeyse tamamı Britanyalı.Geri kalanlarda İrlandalı.

Şimdi sen söyleyince yine aklıma takıldı.Amerikalı var mı dizide hatırlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl Süvari -- 10 Eylül 2012; 2:41:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red MagiciaN

2.sezon 7 .bolumde bolum sonunda yanmis cocuklar kimdi.

Yakınlardaki bir çiftlikteki 2 çocuktu..
  • kitap ile film aynımı bir deyişme varmı acaba bide 3. kitabı nerden alabilirim varsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red MagiciaN

kitap ile film aynımı bir deyişme varmı acaba bide 3. kitabı nerden alabilirim varsa...

Detay açısından dizi kitabın %10'una bile yaklaşamaz ilk kitaptaki en azından ana olaylar aşağı yukarı aynıydı sadece gidişat farklıydı büyük eksikliklerde vardı tabiki Yeşil Çatal ve Fısıltılı Orman savaşları çok güzeldir mesela dizide ise kitapla ilgisiz bir şekilde üstünden geçilmiş ama 2.kitapla dizi arasında çok daha fazla fark var,birçok karakterin dizide olmaması,birçok olayın farklı bi şekilde ele alınması bazılarının hiç bulunmaması falan.Özellikle Davos ve Arya'lı kısımların kitapla alakası bile yok.Direk 3.kitaba geçmek ise intihar olur,Reed'ler olsun Edmure ve Brynden olsun birçoğu dizide bulunmuyor ve kilit karakterler.Tüm seriyi dr.com'dan satın alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.