Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Espa

quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

quote:

Orijinalden alıntı: Espa

quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

quote:

Orijinalden alıntı: ssatiliknick

Diziye yeni başladım, 3. bölümü bitti. Valla şimdiye kadar neden izlememişim bilmiyorum bu arada lütfen spoiler butonunu kullanın

Fazla takılma derim buralarda..1.sezon finalinde 6 kişi ölecek mesela.

6 kişi mi O meteorun düşmesinden sonra Adadan 1 kişi sağ çıkıyor iyi salladın

Meteor ne zaman düştü ki,ben dinazorlardan sonrasını kaçırdım

Bence sen bir daha izle finali asıl olayı kaçırmışsın. Hani gökyüzünde asılı gibi duran meteor düşüyor ya adaya. Büyücü dinazor ailesini koruyor gerçi de, diğerleri ölüyor hep. Bizim Sparrow da bor madenine kaçıyor korunuyor orada.

tamam işte madende de ayı çıkıyordu sparrowda ölüyordu 6 kişi tamamlanmış oluyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Numan

2. kitabı da bitirdim nihayet fakat,

2. sezonun finalindeki WW olayı kitapta yoktu bu olay uydurma mı yoksa 3. kitaba mı girişmişler biraz?
    Bir de ilk sezon kitaba daha bir bağlıydı sanki 2. sezonda bayağı değiştirmişler gibi geldi bana.

Sanırım 3. kitabı da alıp okuyacağım ilk sezon sonunda 1 sene bekledik, yine beklemeyelim o kadar.

WW'ler 3. kitabın en başında çıkıyo.Aynı zamanda Brienne de Jamie'yi 3. kitapta King's Landing'e götürmeye çalışıyo.

• beni eklermisiniz :)
  • Beyler kitap konusuna yazdım bi allahın kulu cevap vermedi.

Kitapları uygun fiyata alabileceğim, daha önceden kullanıp memnun kalan bir kişi bana pm ile siteyi gönderebilir mi?
    Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 26 Haziran 2012; 19:50:30 >
  • Çok düşük bir ihtimal ama Dany'nin Ölümsüzler evine girdikten sonra gördüğü imgeleri gösterdi mi dizi? Deli kralın bırakalım da küllerin kralı olsun deyişi, kurt başlı kralı veya Rhaegar'ı? Yoksa sadece üç ihanet muhabeti ile mi geçiştirdiler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Çok düşük bir ihtimal ama Dany'nin Ölümsüzler evine girdikten sonra gördüğü imgeleri gösterdi mi dizi? Deli kralın bırakalım da küllerin kralı olsun deyişi, kurt başlı kralı veya Rhaegar'ı? Yoksa sadece üç ihanet muhabeti ile mi geçiştirdiler?

Müdür nerelerdesin sen yahu. Özlettin kendini valla.

İmgelerin çoğunu boş geçtiler..
    (Kapılardan geçiş muhabbeti, Pyat Pree'nin ölüm sahnesi )

• Askerlik zor zanaat naparsın =D Son üç bölümü izleyemedim çok batırmamışlardır inş. Kısa özet de işime yarar gerçi.. =D

• quote:

Orijinalden alıntı: Numan

2. kitabı da bitirdim nihayet fakat,

2. sezonun finalindeki WW olayı kitapta yoktu bu olay uydurma mı yoksa 3. kitaba mı girişmişler biraz?
    Bir de ilk sezon kitaba daha bir bağlıydı sanki 2. sezonda bayağı değiştirmişler gibi geldi bana.

Sanırım 3. kitabı da alıp okuyacağım ilk sezon sonunda 1 sene bekledik, yine beklemeyelim o kadar.

3. kitabın girişinde o WW olayı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sezon bitti 2. sezona başladım ilk 2 bölüm bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenpachiKun03

quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

Bu ak yürüyenler hakkında kitapta daha ayrıntılı bilgi var mı.? dizide pek belli olmuyor zira..
    son bölümde at üstündeki ak yürüyen ise, arkasından gelen onun dönüştürdükleri mi.?

Dirilttikleri desek daha mantıklı.Mavi gözlü öndeki buz kılıçlı atlı abimiz White Walker,dirilttikleri ise Wrightlar bu daha önce cevaplanmıştı.

cevap için sağol, mutlaka daha önce cevaplanmıştır ama geriye dönük 150 sayfa var, ben dün yeni gördüm bu bölümü, o yüzden tekrar sormuş olabilirim, göze battıysa eğer affola.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KenpachiKun03

quote:

Bu ak yürüyenler hakkında kitapta daha ayrıntılı bilgi var mı.? dizide pek belli olmuyor zira..
    son bölümde at üstündeki ak yürüyen ise, arkasından gelen onun dönüştürdükleri mi.?

Dirilttikleri desek daha mantıklı.Mavi gözlü öndeki buz kılıçlı atlı abimiz White Walker,dirilttikleri ise Wrightlar bu daha önce cevaplanmıştı.

cevap için sağol, mutlaka daha önce cevaplanmıştır ama geriye dönük 150 sayfa var, ben dün yeni gördüm bu bölümü, o yüzden tekrar sormuş olabilirim, göze battıysa eğer affola.

Yok tabi göze çarpmayabiliyor bazen sorun değil nedense biraz sert çıkmışım bende, ben özür dilerim eğer çok sert davranmışsam

• Diziye 2 gün önce başladım bugün 5. bölümü izledim bu bölüme kadar kızın ismini Khaleesi olarak biliyordum ama bu bölümde öğrendim kızın ismi Daenerys'miş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Diziye 2 gün önce başladım bugün 5. bölümü izledim bu bölüme kadar kızın ismini Khaleesi olarak biliyordum ama bu bölümde öğrendim kızın ismi Daenerys'miş

Hoca, o nasıl izlemektir. Ben böyle birşeyi ne gördüm ne duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioleGrace

quote:

Diziye 2 gün önce başladım bugün 5. bölümü izledim bu bölüme kadar kızın ismini Khaleesi olarak biliyordum ama bu bölümde öğrendim kızın ismi Daenerys'miş

Hoca, o nasıl izlemektir. Ben böyle birşeyi ne gördüm ne duydum.

Çok dikkatli izledim hatta 4 bölümüde her anını hatırlıyorum ama kızın adı hiç geçmedi bide bu Khaleesi ne o zaman ?

• Tamam şimdi anladım Khal Dothraki lideri Khaleesi Khal yani liderin eşi Kraliçe gibi birşey
  • quote:

Tamam şimdi anladım Khal Dothraki lideri Khaleesi Khal yani liderin eşi Kraliçe gibi birşey

imzamdaki yazı ne anlama geliyor acaba? diye bi düşünür insan demi?
  • 3.kitapta malum sahneyi okudum ve kitabı parçaladım. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

3.kitapta malum sahneyi okudum ve kitabı parçaladım. Saygılar.

Kitap bölümünde yazabilirsin her şeyi. Burada yayınlanmamış şeyleri konuşmak yanlış olur ne olursa olsun.

Edit:http://forum.donanimhaber.com/m_49149810/mpage_14//tm.htm#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espa -- 27 Haziran 2012; 12:42:44 >

• quote:

Askerlik zor zanaat naparsın =D Son üç bölümü izleyemedim çok batırmamışlardır inş. Kısa özet de işime yarar gerçi.. =D

Aynı durumdan bende muzdaribim ama ben 2 bölüm kaçırdım sadece. Kalan 10 ayı orada geçirecem, ben geldiğim zaman sezon bitmiş olacak. GEldiğim zaman tüm sezonu indirecem loop diye.
  • quote:

Çok düşük bir ihtimal ama Dany'nin Ölümsüzler evine girdikten sonra gördüğü imgeleri gösterdi mi dizi? Deli kralın bırakalım da küllerin kralı olsun deyişi, kurt başlı kralı veya Rhaegar'ı? Yoksa sadece üç ihanet muhabeti ile mi geçiştirdiler?

Ben de o kısma gelince onları bekledim ama göstermediler. Gerçi göstereceklerini de düşünmüyordum, şaşırmadım o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 27 Haziran 2012; 15:35:43 >
  • 
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.