Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.495.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32613262326332643265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence GoT a yakışır bir son oldu. Diziyi niye seviyordum.Kim başrol belli değildi Önemli karakterler ölebiliyordu.Bu onu diğer dizilerden farklı kılıyordu. İyi veya kötü sonla bitse dizi için sıradan olurdu. Bütün karakterlerin durmunu beğendim.Tek gıcık olduğum Sansa. Khalessinin kızl versiyonu. Keşke o da geberseydi.
    Bu arada demokrasi göndermesin aysun kayacı capsi falan yapılabilir.atım da oy kullansın diyor ya
  • neroXIII kullanıcısına yanıt
    “I don’t think [Game of Thrones show-runners] Dan and Dave’s ending is gonna be that different from my ending because of the conversations we did have." ("Yaptığımız görüşmelere göre Dan ve Dave'in karar verdiği sonun, kitaptakiyle farklı olacağını düşünmüyorum.")

George R.R. Martin böyle demiş. Tabi fikrini değiştirmez ise...

Kaynak:
    Express.co.uk
    Game of Thrones: Will book ENDING of George RR Martin's A Dream of Spring be different?
    https://www.express.co.uk/entertainment/books/1129249/Game-of-Thrones-book-ending-George-RR-Martin-Winds-of-Winter-Dream-of-Spring-ASOIAF

• quote:

Orijinalden alıntı: neroXIII

George RR Martin acaba bilerek mi böyle bir son yazmalarına razı oldu. Sonuçta bu saçma sondan sonra herkes kitabının nasıl biteceğini merak edecek ve kitapları daha çok satacak.

Alıntıları Göster
    Hayır, bi röportajda görmüştüm dizinin sonu / kitabın sonuyla aynı olacakmış. Ufak detaylar hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amugacoin

Arkadaslar oylarimizi eksik etmeyelim
    bütün sezonlara bsatım 1 den 8 kadar tüm bölümlere 1 bastım
  • Yeniden çekim komple bütün set kadrosunun kovulması lazım.

Senaristlerin de gözlerini bağlayıp çölün ortasına bırakacaksın ama bir yandan da onları izleyeceksin. Kurtulmalarina imkan vermeyeceksin. Belirli aralıklarla yemek su göndereceksin. Ölmelerine izin vermeyeceksin ama rezil bir hayatı yaşamalarını sağlayacaksın.

RESMEN İNSANLARIN ZEKASIYLA DALGA GEÇTİLER. O KADAR BÜYÜK BÜTÇELİ DİZİ ÇEKİYORSUN AMA SENARYOSUNUN SIZMASINA ENGEL OLAMIYORSUN.

ULAN DAHA ONCE DE OLDU BU. ÇEK 3-4 TANE FARKLI FİNAL BÖLÜMÜ, VER AYRI AYRI KİŞİLERE. EN AZINDAN İNSANLAR ÖNCEDEN ÖĞRENMEMİŞ OLUR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk 4-5 sezonun hakki yenmez yeniden izleyecegim game of thrones ozledim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ejderhanın Dany nin arkasında kanatlarını açtığı sahnenin yüksek çözünürlüklü fotoğrafı var mi. Güzel wallpaper olur ondan

• SPOLİERR SPOLİER SPOLİER

(SPOLİER BUTONU ÇALIŞMIYOR OKUMAYIN)

YSK’ya şikayet etsin biri oylar yeniden sayılsın ne demek Bran tahta oturdu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ben aslında final sezonunda pek fazla olaya takılmadım. GOT a yakışır ters köşe yapma durumları oldu.
    Sadece anlamadığım;

1-Tyrion esirken konseyin önüne getiriliyor ve Brann ın kral olmasına karar veriyor. Tyrion kim de buna karar veriyor ve orada ki herkes de onun sözlerine itaat ediyor. Oylama yapılsın diyor ve herkes de oylama yapılmasını kabul ediyor. Son Lannister olduğu için mi, yoksa başka bir durum mu var ortada anlamadım. Oraya kafam basmadı.

2-Lekesizler hangi hak ile Snow ve Tyrion u esir tutma hakkına sahipler. Kraliçe öldürülmüş ve onların da dolayısı ile hiç bir hükmü kalmaması gerekirken, Snow un sürgün edilmesine nasıl karar veriyor, o yetki onlara nereden geldi, onu da çözemedim.

3-Snow Ejderha anayı öldürdü diye tüm Dünya gözünde değeri mi düştü. Gerçek taht varisi ve ismi açıklansa, Kral olsa idi ne olacaktı. Neden bu kadar Snow u kaçırma ve gerçek ismini saklama sevdasına düştüler.

Ayrıca Arya nın Westeros un batısına yapacağı yolculuktan 1-2 sezonluk güzel bir dizi çıkar diye düşünmedim değil onun heyecanını görünce.

• Acayip leşti bu sezon hiç hoşuma gitmedi Jon snow hakkında birşey sormak istiyorum bilen cevap verebilirmi?

sonlara doğru cüce jon snow a toprağın olmayacak karın olmayacak falan dedi jon snow'un en son gittiği yer neresiydi gece nöbet'i kalesi falan mı orda neden durmadılar başka yere geçtiler ben orayı anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 20 Mayıs 2019; 13:58:47 >

• Ulan kral seçecekler hala tyriondan akıl alma peşindeler xd.
    Tyrion diyor ki Bran dan iyi hikayesi olan var mı. Ulan kaç sezondan beri gotunuzun tutuştuğu Night Kingi öldüren Arya duruyor orada . Kız kaç seneden beri neler çekti be.
    Misandrei için halkı gözü kapalı katleten solucan dannyi öldüren jon snowa hiçbir şey yapmamayi kabul ediyor. Neyin kafası bu da anlamadim.
    Ve gelelim sona . Sonda konseydeki isimlere bak resmen komedi. Kralın eli sarhoş. Koruyucusu ezik podrick. Hazinenin başına her şeyi para olan adam gelmiş . Oradaki muhabbetler felan rezaletti.
    Bu konseyle Westeros iki güne düşer .

• Neyse çok üzülmüyorum boşlukda hissetmiyorum Lotr dizisi geliyor bu yaz oyuncuları falan belli olur onu bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

Acayip leşti bu sezon hiç hoşuma gitmedi Jon snow hakkında birşey sormak istiyorum bilen cevap verebilirmi?

sonlara doğru cüce jon snow a toprağın olmayacak karın olmayacak falan dedi jon snow'un en son gittiği yer neresiydi gece nöbet'i kalesi falan mı orda neden durmadılar başka yere geçtiler ben orayı anlamadım

Yabanilere karıştı. Yabaniler ile beraber, yabanilerin yaşadığı yere gittiler. Gerçi yabaniler neden Kara kalede Snow u bekledi, geleceğini nereden biliyordu gibi bir soru sorma hakkında oluyor ama gerçekten cevabı yok. Ayrıca Tyrion da o çocuğun olmayacak vs geyiğine yaptı. Eskiden gece nöbetine katılanlara atıfta bulunarak.

• Bu ne biçim final. Çöp ettiler güzelim diziyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Joel Embiid

Ulan kral seçecekler hala tyriondan akıl alma peşindeler xd.
    Tyrion diyor ki Bran dan iyi hikayesi olan var mı. Ulan kaç sezondan beri gotunuzun tutuştuğu Night Kingi öldüren Arya duruyor orada . Kız kaç seneden beri neler çekti be.
    Misandrei için halkı gözü kapalı katleten solucan dannyi öldüren jon snowa hiçbir şey yapmamayi kabul ediyor. Neyin kafası bu da anlamadim.
    Ve gelelim sona . Sonda konseydeki isimlere bak resmen komedi. Kralın eli sarhoş. Koruyucusu ezik podrick. Hazinenin başına her şeyi para olan adam gelmiş . Oradaki muhabbetler felan rezaletti.
    Bu konseyle Westeros iki güne düşer .
    Harbiden ya hazinenin başına bronu getirmek nedir tilkiye tavuk emanet etmek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 20 Mayıs 2019; 14:4:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Bu ne biçim final. Çöp ettiler güzelim diziyi
    bosuna gelmis gecmis en iyi dizi BREAKING BAD demiyoruz ! Final sezonu kusursuz olan kac dizi var ?
  • Medet medet bu cihanun yıkıldı bir yanı
    Ecel celalileri aldı Daenerys hanı.

Tutuldu mihr-i cemali bozuldı erkanı
    Vebalde koydular al ile Al-i Westerosu

Geçerler idi geçende o merd-i meydanı
    Felek o canibe döndürdü şah-ı devranı

Yalancının kuru bühtanı buğz-ı pinhanı
    Akıttı yaşımızı yaktı nar-ı hicranı

Nolaydı görmeyeydi bu macerayı gözüm
    Yazıklar ana reva görmedi bu rayı gözüm

• Bence olması gereken en mantıklı final oldu. Diziye yakışan bir son olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 32613262326332643265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.