Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.495.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32513252325332543255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senaristleri eleştiriyoruz falan ama burda bir parantezde HBO için açmak lazım. Siz böyle bir senaryoya ve böyle bir sezona nasıl izin verdiniz! Benim gözümde HBO nun prestiji zedelenmiştir zannediyorum ki dünyada benim gibi düşünen yüzbinler vardır şu finalden sonra.

Ulan bir de Witcher’i HBO yapmayacak diye üzülmüştüm. Netflix bile şu sezona şu finale izin vermezdi ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 bölüm öncesinde bran Jamie arasındaki diyalog da bran Jamie e bundan sonrası olacağını nerden biliyorsun demişti kendinden emin bir şekilde.

Bugün bunca yolu neden geldim ehehehe diyor

Amatör senaristler kulübünden iki gönüllü bulsan bundan iyi senaryo yazardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

Sızmış senaryo bu bölümde de aynen tutuyor mu. Tutarsa fazlasıyla okudum onu.

Bütün spoilerları forumdan açıp eng altyazı ile izleyeceğim. Sızan senaryo final bölümü için de geçerliyse.
    Aynen tutuyor hocam. Santimi santimine yazan her şey aynen oluyor.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınızı spoiler içine alın hocam, bölüm iyi mi kötü mü diye bakmaya gelenler her şeyi yemesin.

• 8inci sezonda yaşanan herşey Bran'in tahta geçme planıydıysa Danny'nin Kings Landing katliamından da bir ölçüde sorumlu olmuş oluyor kendileri, yani Dannerys ne kadar suçluysa bu konuda, tahta geçmek için bu katliamın yaşanacağını bilip bir şey yapmayan ya da belki olayların bu şekilde ilerlemesine doğrudan neden olan Bran de o kadar hatta daha fazla suçlu sayılabilir, şimdi Bran'in tahta geçtiğine sevinelim mi üzülelim mi o zaman?

Son final bölümünü izleyenler , spoiler içerisinde bir soru soruyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Hızlıca sapladım her karakterin sonuna baktım. BERBAAAAAT. BÖYLE SAÇMA SALAK DİZİ DE OLMAZ FİNAL DE OLMAZ.

ORTALIĞI KAN GÖTÜRECEK. MİLLET UYANIP İZLESİN DE BİR. QUEEN IN THE NORTH NE. JON TEKRAR KARGA. TYRION SOĞAN LORDU TETİKÇİ BRON HER ŞEYİ SAÇMA HER ŞEYİ. AH AH BİR AVUÇ MEL UN DİZİNİN İÇİNE ETTİ.

• Ancak bu kadar saçma olabilirdi sonu, biter bitmez sildim bölümü, kapladığı yere yazık.
  • Ah jon ah. Sen görüp görülebilecek en şerefsiz adamsın. Yeminini bozdun, nöbetine ihanet ettin, kraliçene ihanet ettin. Keşke dirilmeseydin şerefsiz.

• 8. sezonun daha ilk bölümü yayımlanır yayınlanmaz dedik bir terslik var ... Got ile kalite babında alakası dahi olmayan üzücü bir final maalesef. Daha iyisini GRRM'den bekliyoruz artık kitapla. Şişko bir işe yarasın 8.5 yıldır yatıp, gazetecilere oyuncak koleksiyonunu gösterip gösterip duruyor Allah'ın sapığı.

Drogon'un küllerin/karların altından çıktığı o sahne OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ! İnanılmaz iyiydi.

Güzelim efektler, oyuncular, bütçe, zaman, o kadar yol, sinematografi iki tane salağın yazımına kurban gitti.

Şimdi koca dizi final sezonu ve Dumb and Dumber ile anılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 20 Mayıs 2019; 7:25:28 >
  • Kitap ne zaman çıkar acaba

• Senaristlerin Allah belasını versin, 8. sezona ait tek güzel şey Drogonun karların altından çıktığı sahneydi. Geri kalanında emeği olan herkesin ......... Yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türker inanoğlu daha iyi senaryo yazardı buna.

• Final bölümünü sararak 5 dakikada izledim o kadar sıkıcıydı Rezalet bir final sezonu. Bu 2 gay kardeşe ekmek su verenin .........

HBO kendi yükselttiği çıtayı yine kendisi yerin dibine soktu.
  • Yazacak birşey bulamadım, siz anladınız.

• Sanat Günesi kullanıcısına yanıt
    Gay’e senaryo yazdırırsan böle olur.

• Tüm sorun her şeyi 6 bölüme sığdırmaktan kaynaklı. Final sezonunun En az 13 bölüm olması lazımdı. Gerçi finalden ziyade sanki bir sezon finali gibi oldu. Zaten Fantastik yapımlarda da hep böyle olur, hikaye devam ediyor izlenimi vermek gibi.

Senaryo'yu sızdırıp hiçbir şeyi değiştirmeden olduğu gibi bırakmak da bravo doğrusu. Güzel iki sahne olarak taht odasında
    Drogon'un aleviyle Demir Tahtı eritmesi
    ve final sahnesinde
    karın altından bitkilerin, otların çıkmaya başlaması. Sur'un kuzeyinde de kışın bittiği izleniminin verilmesi

Bunun yanı sıra bölümde bir baktık ki Kral Topraklarına kül değil, kar yağıyor. Önceki bölümde gayet hava güneşli iken. :)

Aslında bir tutarsızlık olmayabilir fakat Bran'in
    sürekli ben Lord değilim, Kışyarı Lordu değilim demesi, konsey sahnesinde Tyrion'un sorusuna "Bunca yolu zaten neden geldim sanıyorsun? diye cevap vermesi geleceği gördüğüne işaret. Demek ki lord değilim derken aslında Kral olacağım demek istiyordu. Başından beri de kaderci bir yapısı olduğu için de hiç müdahale etmedi:)

O kadar savaş bir taht ve güç için yapıldı. Ancak Tryion'un önerisi de gayet mantıklıydı.
    ve bu öneri ile şimdilik Bran kral seçildi. Ancak sonraki seçimler konsey aracılığıyla halkın iradesine bırakıldı.

Şimdi yazacakları analizler de analistler finali bir şekilde açıklamaya çalışacaklar ancak dizide görünen daha önemli.

ve bu iki senarist Star Wars yapımları ve Yüzüklerin Efendisi Dizisi'nde bakalım nasıl senaryolarla karşımıza çıkacaklar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 20 Mayıs 2019; 8:34:51 >

• Bir starbucks olmasada
    Game of Thrones (2011 - 2019)

• 4-5-6 bölümleri izlemedim. 90 kuşağının resmi Lost'u GoT olmuştur. Hayırlı olsun.

• Arkadaşlar torrent niye bu kadar yavaş hem mobil veri hem wifi 35 kb ile indiriyor.

• 
Sayfa: önceki 32513252325332543255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.