Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
66.592
Cevap
451
Favori
2.447.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31583159316031613162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sızdırıldı denilen senaryo doğru olucak gibi gidiyorsa da olmayacak bence. 3. bölüm de tutmadı.


    Senaristler Dany'i bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Sızdırılan senaryo eğer tutarsa Losttan bile kötü biter dizi. 4. Bölümde Euron'un vurduğu ejderha geri gelebilir mi ? 5. bölüm fragmanında bu kadar şaşırdığına göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 6 Mayıs 2019; 13:25:4 >
  • Sezon başlamadan o kadar şişirdiler şöyle büyük bütçe böyle özenli çekimler diye. Yarısından fazlasını göremediğimiz savaş sahnesi ile starbucks bardağı var elimizde. İyi keklediler helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turn table


    Sansa'da bilmiyor bence. Biliyorsa Bran biliyordur belki oda. Yine yüz değiştirip girecektir orası kesin KL ye ama benim merak ettiğim kim olarak girecek. Zaten bunun heyecanını yaşatmak için bence sessiz sedasız arya'yı kuzeyden çıkarıp yola düşürdü senaristler.


    Alıntıları Göster

    Öldürülen kızı olur büyük ihtimal




  • Bölüm çok sıkıcıydı sara sara zor bitirdim. 5.bölümden de beklentim yok , yazılan sızıntılar dogruysa 6.bolum güzel olacak gibi insallah doğrudur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MILWAUKEE BUCKS

    Nasrrettin hocanın bir fıkrası var kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne mi inanmıyorsun diye



    Sen ejderhanın varlığına inanıyorsun daha yakın mesafeden vurulmadığına inanmmıyorsun sence hangisi gerçekçi :))
    sen şimdi winterfellde starbucks olduğuna da inanıyorsundur
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Senaryo tutuyor, kucuk farkliliklar ile
    Surlarda kesik kafa yerine taze kesilmis kafa gordum.
  • Sızan senaryo inşallah doğru değildir. Zaten sezon hayal kırıklığıyla devam ederken üzerine tüy dikecekler.
  • Umudu kestiğim için 4. bölüme bakmadım bile, gene batırmışlar galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimmDD -- 6 Mayıs 2019; 13:52:4 >

  • Stark'ların Jon'un kim olduğunu öğrendiği sahnenin kesilmesi gördüğüm en salakça hareketti. Bu kadar önemli bir sahnenin gösterilmesi lazımdı.

    Bronn'un gelip saçma sapan bak sizi öldürürüm bana fazlasını verin muhabbeti de saçmaydı. Ya öldüreceksen öldür. Ya da gel bak kardeşim böyle böyle diye anlat. Adamlar ile aran zaten iyi. Onlar ödüllendirirler seni... Gelip adamın burnuna vuruyorsun duvara ok atıyorsun. Orada ben olsam Bronn giderken muhafızlar şu adamı yakalayın derdim yakalatıp öldürürdüm. Sen kim köpeksin Lannister aslanlarına kafa tutuyorsun artist?!!!

    Ghost'un gidişi üzdü. Sırf ucuza kaçmak için hayvana sarılma sahnesi bile çekmemişler.

    Onun dışında ejderhanın ölüm sahnesi komikti. Senaristler ejderhanın kalemini geçen bölüm kırmışlardı aslında. Bu bölümde öldürülme sebebi bakın Cersei'nin ejderhalara karşı silahı var diye millete göstermekti. Ama Dany'nin gözler kör galiba koca gemileri görememiş. Ejderha öldükten sonra onun vurulmaması da +9 başrol itemlerinden dolayı.

    Bir saçma sahne de Euron Missandei ablayı alacak kadar gelmişsin adamların içine neden saldırıyı devam edip işi bitirmiyorsun? Orayı da kestiler. Olayı Tyrion reisin gözünden gösterdikleri için bir an o esir düştü zannettim. Keşke Missandei değil de Tyrion reisin kafa gitseydi.

    Bunun dışında bu saçmalıkları bir kenara ayırırsak bölümü beğendim. Bölüme yoğun eleştiri gelmesi biraz sızdığı söylenen senaryoya uygun gitmesinden kaynaklı. Çünkü o senaryoyu çoğu kişi beğenmemişti. Birazda önceki bölümün günahlarının bedelinin bu bölümden çıkarılmak istendiğinden herkes senaristlere gömmek için fırsat kolluyor. Diziyi rezil ettikleri doğru. Ama bu bölüm gerçekten önceki sezonları hatırlatan bir bölümdü.

    Aslında bu bölüm şunu anladım en başından beri Mad Queen olarak düşünülüyordu Dany ve ufak ufak gösterseler de tam olarak giremiyorlardı. Bu yüzden NK ile olan savaş bilerek öne çekilmiş. Bu sayede Dany kayıplar verdi. Şu anda Grey worm haricinde Dany'nin doğrudan güvenebileceği hiç adam yok etrafında. Hem Jorah hem Missandei üst üste gitti. Etrafında adam kalmadı. Ejderhalardan 1 tanesi kaldı. Ordu bayağı azaldı. Tyrion reis Lannister olduğu için ona tam olarak güvenemiyor. Asla da güvenemeyecek. Varys Jon'un kim olduğunu öğrenir öğrenmez 2 dakikada Dany'nin kuyusunu kazmaya başladı. Her zaman el üstüne tutulurdu. Westeros'a geldiğinden beri ise işler hiç istediği gibi gitmedi. Bunların hepsi Mad Queen yapmak içinmiş finalde.

    Bölümü en çok beğenme sebebim Varys karakterinin kaç sezondur ilk kez bir şeyler yapıyor olması. Bunca zamandır boş boş duruyordu. Hiç bir olayı yoktu karakterin. Tywin ölüp Tyrion, Baelish ve Varys King's Landing'ten ayrıldığından beri dizide taht oyunu diye bir şey kalmamıştı. Son 3 sezondur git savaş öldür tarzında geçiyordu dizi. Sadece görsellik üzerinden ilerliyordu. Bu bölüm kaç sezon sonra ilk kez taht oyunu muhabbeti döndü. Dany Jon'a söyleme dedi. Jon safı gitti söyledi. Sansa Jon'a söz verdi. 2 dakika sonra Tyrion reise yetiştirdi. Tyrion gitti Varys'e söyledi. İlk sezonlardaki kim tahta çıkacak muhabbetlerine yakın muhabbetler döndü. En azından Varys karakterine hala düzgün diyalog yazabiliyor olmalarına memnun oldum. Keşke geçen sezon Baelish salakça harcanmasaydı da onu şu muhabbetlerin içerisinde görebilseydik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tritlum -- 6 Mayıs 2019; 13:54:17 >







  • Herkesin bahsettiği saçmalıklardan daha çok Bronn'un elinde arbalet gelip " iyi hadi o zaman " deyip elini kolunu sallayarak gitmesi sinir bozucuydu. Senaryo ise Daenerys'in elimine edilmesini haklı çıkarmak için saçmalaşmaya başladı görüntü itibariyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C234DE19A -- 6 Mayıs 2019; 13:54:26 >
  • Dizi tarihin görülmüş en rezil ve mantık hataları ile dolu bir süreçte devam ediyor.

    Rezalet . Bastım 1 'i.
  • Bran şimdiye kadar kuzgunları kontrol edip etrafı gözetlemekten başka ne yaptı? Kaç sezondan beri o kadar anlam yüklediler Bran’a bütün olayı bu mu yani?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler
    Spoiler

    missandei : dracarys!
    rhaegal : invalid voice match. please try again.

    Spoiler
    Spoiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bran kadar boş karakter var mı dizide. Ne işe yarıyor bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bok gibi bölümdü hayal kırıklıkları ile son bulacak dizi belli oldu iyice.

    Git şu kurt'unun bir başını okşa bari brienne nin ağlak suratını görmekten daha duygu yüklü olurdu eminim. Koskoca deniz filosunu o yükseklikten uçarken göremiyor rheagal olayı ayrı missandei'nin yakalanması ayrı saçmalık. Hele 50 kişiyle kalenin kapısına gitmeleri tam sıvamışlar okları yağdırsalar hepsi telef olur zaten. Gergin bir sahne olsun diye sıvamışlar bir tek Dracarys repliği iyiydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 6 Mayıs 2019; 14:23:40 >
  • Şu saçma bölümü çekeceğinize, Uzun Gece'yi 2 bölüm halinde yapsaydınız ya a be aklına kaleminize tükürdüklerim. 1 saat 18 dakika boyunca boş izledik boş.
  • Lost vakası yaşanıyor..


    50 kişilik ordu ile Cercie karşısına çıkıyor ve sadece boş bakışmalar izliyoruz. Vur gitsin ulan vur öldür o zaman 50 kişiyi.. Bu ne ya Türk senaristler mi girdi bu diziye nedir ? Lost vakası yaşıyoruz resmen.
  • 2.Lost vakası geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elric.

    sen şimdi winterfellde starbucks olduğuna da inanıyorsundur

    Alıntıları Göster
    Hehe çok komik şakacı çocuk seni ben de bekliyordum kim bunu diyecek diye
  • 
Sayfa: önceki 31583159316031613162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.