Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31503151315231533154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen ya. Pat diye gitti. İnanılmaz şaşkınım. Got böyle yapıyor insanı işte. Pat diye siliveriyor diziden.

• abi içim acıdı lan ejdere o ne öyle saçmalamayın ya ne saçma öldü. Night Kingden daha saçma bi ölümdü hay allah belanızı versin sizin ya
  • Grubun yazdığı şeyler doğru çıkıyor sonu gerçekten öyle biterse yazar yönetmeni öldürürler net

Harbiden öyle çıkıyor ne diyeceğimi bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajzen -- 6 Mayıs 2019; 5:0:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yalan ettiler ya la ejderi oha hala şoktayım

• bence cercei de olmasa izlenmicek dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlion -- 6 Mayıs 2019; 5:24:3 >

• ah be missandei be ah be greyworm be

• şu dizide her şeyden çok dizinin sonunda Missandei ile Grey Worm u birlikte görmek istiyordum.
    ejderha da bok yoluna gitti bari savaşta öldürselerdi
  • Şu dizinin sadece 1 bölümünü spoiler yemeden izleyeyim Ramazanın ilk günü tek dileğim ya.

En önemli sahneleri yazmışlar ne zevk kaldı ne birşey delircem artık

• Beğenmedim, hele sızdırılan şeylerin birerbirer gerçekleştiğini görünce, iyice dellendim. Ne diyebilirim ki
  • Sen düne kadar boklu bir köleydin ne ara g.tün kalktıda ''dracarys'' diyorsun lan. Karakterler harbiden saçmalamaya başladı ben orda valar morghulis falan demesini bekledim. Ulan koca Ned Stark'ın
    kellesini alanlar
    bu bokluyumu bağışlayacaklardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 6 Mayıs 2019; 5:21:0 >

• olm neleri şişirdilerse pat pat gidiyor.

önce night king şimdide Rheagal. Bu kadar kolaymı la ****ri indirmek.
  • Pembe dizimi izliyoruz game of thrones mu belli değil. Oruçluyum diye bölüm boyunca küfredemedim de zaten tüm sinirim içimde patladı sabah olunca detaylı yorum yazarım ama bıktım harbiden bu boktan senaryodan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanat Günesi

Sen düne kadar boklu bir köleydin ne ara g.tün kalktıda ''dracarys'' diyorsun lan. Karakterler harbiden saçmalamaya başladı ben orda valar morghulis falan demesini bekledim. Ulan koca Ned Stark'ın
    kellesini alanlar
    bu bokluyumu bağışlayacaklardı.

bari ebeni bilmem napayım cersei felan deseydi dedim bi an ejder alev falan mı üfleyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0

olm neleri şişirdilerse pat pat gidiyor.

önce night king şimdide Rheagal. Bu kadar kolaymı la ****ri indirmek.

pat pat öldü aga wightlar ebesini öptü sırtına 100 wight ayrı ayrı bıçak sapladı etkilemedi adamlar 2 mızrağa deri meri bırakmadan deldi geçti

• Bitti bölüm.

Görüşüm

Ben mantık arayan pek insan değilim diziden KEYİF almaya bakarım yoksa o dizi size haram olur.

ama gel gelelim bulutların üstünde gezen rhaegal, nasıl koskoca gemi ordusunu göremiyor? Çok basit öldü orda.

Messindei ye üzülmedim boş vasıfsız karıydı sıradan bi tercüman olan karıyı neden bu kadar önemli sahne gibi gösterdiler ki. Orda tyrion olcaktı o zaman epic sahne olurdu. Bunlar dışında, bölüm güzel.

Tek ejderhası kaldı Danynin. Nasıl olacak bakalım, o mızraklar falan varken ejderha gücü yalan olucak.

• Rezil desem taşlanırmıyım

• Ajzen kullanıcısına yanıt
    Harbi la mormonth ve edd felan. Büyük hata yapmislar orda.

• Bir önceki bölümü çok kimse eleştirsede iyi taraflarından bakıp beğenmiştim ama bu nedir ya.Sıçıp batırmışlar nereden tutarsan tut elinde kalıyor.Spoiler belirtip yorum yapmaya bile değmez.Dünya tarihine geçecek dizinin final bölümleri bunlar,iki sene geçmiş son sezon için.Bu kadar basit,mantıksız nasıl olur aklım almıyor.

• Game of thrones digide canlı yayınlandıktan ne zaman sonra ekleniyor programa ?

• Missandei'nin ölmsei üzdü severdim kendisini
  • 
Sayfa: önceki 31503151315231533154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.