Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2995. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29932994299529962997
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen hocam gerçekten bakalım sonu nasıl bitecek. Umarım çok güzel bir final olur. Dediğiniz gibi tahtta iskelet de oturabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D932137B

8.sezon 1.bolum icin turkce altyazi lazim. nette bulamadim.
    divxplanette var hocam. arkadaşlar yazıyor arayıp bulamıyorsanız diye..ama google'a yazınca çıkmıyor, bende eskiden bu siteyi bildiğim için bulabildim.

diziyi indirme+altyazı konusunda yardım isteyecek olan varsa pm atsın, yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KortX

Bu subaylarından biri.

Night King bu;

Digerini hangi bolum oldurmustu

• krstarica kullanıcısına yanıt

Winterfell'de öldürdüğü bir bölümü hatırlamıyorum ama 7. sezonda bir tane wight avlamak için duvarın kuzeyine baskın yapıyorlardı orada bir rütbeli bir tane wight öldürüyor galiba.
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Torrentlerden arayın her şeyi rahatça bulabilirsiniz.mobilde de uygulaması var. Ve bence sitelerden izlemeyin kalite çok düşük oluyor.sitelerin 720p dediği torrentlerin taş çatlasın 480p kalitesinde oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 18 Nisan 2019; 17:2:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KortX

Winterfell'de öldürdüğü bir bölümü hatırlamıyorum ama 7. sezonda bir tane wight avlamak için duvarın kuzeyine baskın yapıyorlardı orada bir rütbeli bir tane wight öldürüyor galiba.

Bu jonun liderlerini oldurdugunde ,donusturdugu digerlerinin de öldugu bolumdu galiba daenerysin ejderiyle gelip kurtardigi bolum degil mi? O diye supheleniyodum ama emin olamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 18 Nisan 2019; 14:55:51 >

• Hocam alt yazı bulamadım 1.sezon için.Zor bela bir tane indirdim onda da alt yazı çok ileriden geliyor ayarlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Digerini hangi bolum oldurmustu

Alıntıları Göster

5x8 de longclaw'i sallıyor kırılmayınca wight falan şaşırıyordu. diğerini de 7x6 da öldürdü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

5x8 de longclaw'i sallıyor kırılmayınca wight falan şaşırıyordu. diğerini de 7x6 da öldürdü.

Alıntıları Göster
    Eyvallah bakiyim musait oldugumda

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Evet o bölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D932137B

8.sezon 1.bolum icin turkce altyazi lazim. nette bulamadim.
    https://www.turkcealtyazi.org/
  • first9 kullanıcısına yanıt
    @fatih1009 rica ederim. eğer bu sitelerden teliften dolayı vs. silinirse, eşekherif'in twitter hesabını takip edebilirsiniz. o bir şekilde yayar muhtemelen.

@first9 hocam yukarıya resmini koydum, ben türkçe altyazı indir yazınca 2. sırada çıkıyor, sizlerde mi bir sorun var yoksa bende mi anlamadım. zaten birkaç tane büyük türk altyazı sitesi var biri o bahsettiğiniz. yani çıkmama ihtimali olmaması lazım, anlayamadım doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 18 Nisan 2019; 17:9:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

@fatih1009 rica ederim. eğer bu sitelerden teliften dolayı vs. silinirse, eşekherif'in twitter hesabını takip edebilirsiniz. o bir şekilde yayar muhtemelen.

@first9 hocam yukarıya resmini koydum, ben türkçe altyazı indir yazınca 2. sırada çıkıyor, sizlerde mi bir sorun var yoksa bende mi anlamadım. zaten birkaç tane büyük türk altyazı sitesi var biri o bahsettiğiniz. yani çıkmama ihtimali olmaması lazım, anlayamadım doğrusu.
    aradığım kelimelerle alakalı olabilir. ben game of thrones 8.sezon 1.bölüm altyazı indir diye arıyordum. 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

Sezon bitince izle. Şimdi hiç bulaşma.

Alıntıları Göster
    Adam şimdi başlasa zaten bitene kadar 7 sezon bu sezonda biter :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nette sezon 1 ve 6 nın Türkçe altyazılarını bulamadım. Yardımcı olacak var mı?

• Ya arkadaşlar hala aynı muhabbetler dönüyor 5dk sürmez aramayla bulursunuz herşeyi, Birde sitelerin adını veriyorsunuz direkt engellenecekler sizin yüzünüzden mesaj grubu filan kurun ordan konuşun konuya girmiyorum artık dizi hakkında muhabbet yok diye ya
  • Caramel Macchiato C kullanıcısına yanıt
    Bsplayer'ı yükle o alt yazıları otomatik olarak bulur

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Şurada teori olur mu diye giriyoruz. Yıl 2020 hala millet nasıl indireceğini soruyor.
  • 
Sayfa: önceki 29932994299529962997
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.