Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2969. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (8 Mobil) - 4 Masaüstü8 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.500.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29672968296929702971
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digiturkün yayınına internetten ulaşamıyorum. Var mıdır aynı sorunu yaşayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Yarın akşam saatlerinde işten gelince izleriz artık
    Aynen yarın iş bitmez artık eve gidip izlesek diye
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • O kadar boş sahneler ile zaman kaybettıler ki 6 bölüm ne yapabılirler bilmiyorum
    Açıklanmayam cok sey kalmış olacak 6 bölüm sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    YouTube da var hocam 25 dk da 7 sezon özeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşlemci: Intel i7 4770K@[4.5GHZ] | Anakart: ASUS Maximus VI Extreme Z87 | İşlemci Soğutucu : Corsair Hydro H110 | Ekran Kartı : EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0 | Ram : GSKILL 32GB (4x8GB) RipjawsX DDR3 2133MHz Dual Kit Ram | SSD : Corsair 120GB Force 3 GT | Kasa Güç Kaynağı : Corsair C70 | SILENT PRO GOLD 80PLUS 1000W | Klavye Mouse : Logitech S510 | İşletim Sistemi : Windows 10 Pro (Orjinal)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esoes12

Arkadaşlar en son 2 yıl önce baktım diziye kısa bi özet geçecek var mı ? Unuttum biraz
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • JustCrew J kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam izledim şimdi güzel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 14 Nisan 2019; 23:45:57 >
  • Bölümleri biriktirsem mi, her hafta izlesem mi hala karar veremedim. Ayrıca HBO takdir edilecek kanal. Sadece kaliteli yapımları için değil, birkaç haftada dizinin sezonu bitiriyorlar. Bölümler az ve öz olduğu için sezonun içinde saçma sapan aralar da verilmiyor.
  • Saat 4te alt yazılı mı olacak.Ona göre bekleyeceğim.Bilenler yazarsa sevinirim.

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Saat 4te alt yazılı mı olacak.Ona göre bekleyeceğim.Bilenler yazarsa sevinirim.
    alt yazı o saatde gelmez kardeşim ertesi gün saat 17 gibi falan düşer sanırım.

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Saat 4te alt yazılı mı olacak.Ona göre bekleyeceğim.Bilenler yazarsa sevinirim.
    Digiturk abd ile aynı anda yani saat 04:00'da altyazılı olarak yayınlayacak.
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • dizinin yayınlayacağı kanalı açamıyorum."Şu anda izlemek istediğiniz kanaldaki yayına yetkiniz bulunmamaktadır." diyor. dizinin yayınlanacağı saatte mi açılacak ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.