Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2919. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29172918291929202921
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Teşekkür ederim.

Herkesin zevki farklı tabi. Kimi Harry Potter sever, ben adına bile tahammül edemem. Kimi Star Wars sever ben bu ne saçmalık derim. Herkesin tarzı farklı. Bu sebeple fantastik öğeler içeren diziler elbette olabilir ancak makul seviyede olması gerek birçok dizi izledim popülerlerden bir tek bu kaldı bu sebeple burada bir etüt edeyim dedim.

Bu kadar övdüğün için şans vereceğim. En azından ilk 2 sezonu izleyeceğim. Bu kadar durağanlık Breaking Bad'in ilk sezonunda yaşamıştım ancak o çok başka bir platformdu ve sevdiğim kalitede bir diziydi. Türler farklı dediğim gibi herkesin zevkide farklı.

Ben Harry Potter, Star Wars, Lord of the Rings bunların bile hiçbirini izlemedim. Game of Thrones eğer spoiler yemeden gidersen izlerken ‘Vay anam vay’ tepkisini en çok vereceğin dizi olacaktır açık ara. Birçok can alıcı sahneler olması gerektiğinden daha az sürüyor, bu da bu sahnelerin çekilmesinin zahmetliğinden ve masraflı olmasından alakalı, ama yukarıda da bahsedilmiş Spartacus ile kıyaslanmayacak derecede başarılı yine dizinin görsel efektleri.

Yine dizi müzik olarak da olağanüstü başarılı zaten introsu bile süper. Bunun dışında 3.9 bölümdeki yine 6.10 bölümdeki müzikler de şaheser. Youtube’dan dinleyin derim de spoiler yeme riskiniz var.

hocam konu dışı olacak ama en çok vay anam vay tepkisi verdiğiniz sahneler neler ?

şaşırılan sahneleri izleyen biriyle konuşmak hoşuma gidiyor :)

3x9
    4x7
    7x6

Bunlar ilk aklıma gelenler, daha çok var da 3. sezondan sonraki çoğu şeyin spoilerini yediğimden bir anlamı kalmadı.

1x9 3x9 ve sanırım 4x7 değilde sizin dediğiniz 4x8 oberyn mevzusu malum krakaterin öleceğini bilmeme rağmen şaşırdığım tek sahneydi sanırım , düellonun kazananı belliyken bir anda öyle acı bir biçimde olacağını beklemiyordum , 4.sezon hocam zaten spoiler mevzusunun en yaygıb olduğu bölümdü heralde joffrey mevzusunu sabah tan itibaren her yerde yayınlamışlardı ,,
    buna ek olarak 6.sezon finali cerseinin sept i patlatması 4.sezondan sonraki en uçuk sahneydi sanırım 7nin 6 ve 7 sini izlemedim seneye bekletyiyorum 2019 a kadar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Herkesin zevki farklı tabi. Kimi Harry Potter sever, ben adına bile tahammül edemem. Kimi Star Wars sever ben bu ne saçmalık derim. Herkesin tarzı farklı. Bu sebeple fantastik öğeler içeren diziler elbette olabilir ancak makul seviyede olması gerek birçok dizi izledim popülerlerden bir tek bu kaldı bu sebeple burada bir etüt edeyim dedim.

Bu kadar övdüğün için şans vereceğim. En azından ilk 2 sezonu izleyeceğim. Bu kadar durağanlık Breaking Bad'in ilk sezonunda yaşamıştım ancak o çok başka bir platformdu ve sevdiğim kalitede bir diziydi. Türler farklı dediğim gibi herkesin zevkide farklı.

Ben Harry Potter, Star Wars, Lord of the Rings bunların bile hiçbirini izlemedim. Game of Thrones eğer spoiler yemeden gidersen izlerken ‘Vay anam vay’ tepkisini en çok vereceğin dizi olacaktır açık ara. Birçok can alıcı sahneler olması gerektiğinden daha az sürüyor, bu da bu sahnelerin çekilmesinin zahmetliğinden ve masraflı olmasından alakalı, ama yukarıda da bahsedilmiş Spartacus ile kıyaslanmayacak derecede başarılı yine dizinin görsel efektleri.

Yine dizi müzik olarak da olağanüstü başarılı zaten introsu bile süper. Bunun dışında 3.9 bölümdeki yine 6.10 bölümdeki müzikler de şaheser. Youtube’dan dinleyin derim de spoiler yeme riskiniz var.

hocam konu dışı olacak ama en çok vay anam vay tepkisi verdiğiniz sahneler neler ?

şaşırılan sahneleri izleyen biriyle konuşmak hoşuma gidiyor :)

3x9
    4x7
    7x6

Bunlar ilk aklıma gelenler, daha çok var da 3. sezondan sonraki çoğu şeyin spoilerini yediğimden bir anlamı kalmadı.

1x9 3x9 ve sanırım 4x7 değilde sizin dediğiniz 4x8 oberyn mevzusu malum krakaterin öleceğini bilmeme rağmen şaşırdığım tek sahneydi sanırım , düellonun kazananı belliyken bir anda öyle acı bir biçimde olacağını beklemiyordum , 4.sezon hocam zaten spoiler mevzusunun en yaygıb olduğu bölümdü heralde joffrey mevzusunu sabah tan itibaren her yerde yayınlamışlardı ,,
    buna ek olarak 6.sezon finali cerseinin sept i patlatması 4.sezondan sonraki en uçuk sahneydi sanırım 7nin 6 ve 7 sini izlemedim seneye bekletyiyorum 2019 a kadar

Aynen 4x8 olacak aklımda 7 diye kalmış, imdb'den bakmadan yazdım. Viper'ın öleceğini bilmeme rağmen baya sağlam sahnelerdi, hele o dişlerin bir vuruşla düşmesi hepsinin,
    gözlerin patlaması falan, baya fenaydı. Cersei'nin de 6. sezonda septi patlattığı bölüm çok efsaneydi zaten, hele o septteki sahnelerde çalan müzik 15-20 dakika boyunca olan olaylara çok uygun ve etkileyiciydi.

• Yayınlanan tüm bölümleri izledim.

Bu dizinin populerliği tam olarak haketmediğini düşünüyorum.

Prodüksiyon çok iyi ona laf yok, ancak seneryo ortalama kalitenin altında kalıyor malesef.

Bukadar fazla karakterin olduğu, 7 krallık üstüne extra akkgezer, yabaniler vs olan dizide çok daha alengirli taht oyunları beklerdim.

Şu prodüksiyon imkanlarını bir türk senarist grubuna verin size envai çeşit bundan çok daha güzel kombinasyonlarla senaryo çıkartırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 22 Ocak 2018; 12:25:48 >
  • funnel kullanıcısına yanıt
    Kaliteli olduğu için popüler oldu zaten. LotR gibi film serisinden sonra böyle prodüksiyona sahip fantastik temalı bir yapım piyasada bulamazsın. Dizide ilk sezonlarda gayet iyi alengirli işler var. Ama her tarafı birden olaya sokamazsın. Belli bir olay zinciri olur. Ona göre senaryoyu işlersin. Bizimkiler yapar mı böyle iş bilmem ama ilk önce yılda 25-30 bölüm ve 2 saat süren diziler yapmasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 24 Ocak 2018; 19:20:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Game of Thrones (2011 - 2019)
  • 3x4 bitirdim. bu sezon tam sıkıcı geldi ara vereyim derken son sahne müthişti. merak uyandırdı yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensuski -- 25 Ocak 2018; 2:16:31 >
  • Sensuski kullanıcısına yanıt
    3x4'ün sonu dizideki en iyi 3 sahneden biridir, bana göre en iyisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi izleyen arkadaşlara birşey soracağım "Got'taki penisi olmayan kel adam" diye bişey duydum. Kimdir bu?

Diziyi uzun aralarla, bölüm ve sezon atlayarak, rastgeldiğim zaman izleyerek çok karmakarışık bir şekilde izledim. Birçok karakteri biliyorum da bu karakter hangisi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom.waits -- 25 Ocak 2018; 15:40:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tom.waits

Diziyi izleyen arkadaşlara birşey soracağım "Got'taki penisi olmayan kel adam" diye bişey duydum. Kimdir bu?

Diziyi uzun aralarla, bölüm ve sezon atlayarak, rastgeldiğim zaman izleyerek çok karmakarışık bir şekilde izledim. Birçok karakteri biliyorum da bu karakter hangisi bilmiyorum.

Gelmiş geçmiş en iyi diziyi bu şekilde heba etmeyeydin iyidi.

• Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: spache

Diziye sallamaya hazırlanıyorken tokat gibi bir sahneydi 3x8 deyiz bakalım. artık aksiyon olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensuski

quote:

Diziye sallamaya hazırlanıyorken tokat gibi bir sahneydi 3x8 deyiz bakalım. artık aksiyon olsun.

3x9 u izle ve buraya yaz
  • quote:

quote:

quote:

3x9 u izle ve buraya yaz

tam yerinde ara vermişim diyorsun o zaman

sakin bir zamanda izliyeceğim ve hemen burdayım

• quote:

İlk sezondayım ve ilk 5 bölüm izlediğim diziler arasında en kötü bölümler olmaya aday.

Bu kadar methedilen bir dizide bu izlenimi almam hayalkırıklığı oldu. Eğer bu şekilde devam edecekse ilk sezondan sonra devam etmemeyi umuyorum.

Farklı şeyler olacak, değişecek diyorsanız başka.

Devam edin hocam güzel dizidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 5ci sezona gectim begendigimden degil bi sekilde basladim bitireyim diye.

Objektiv olarak yazayim bari.

Lord of the kings seven birisi ya da ne bileyim ejdarha ve fantastik kitap okumayi seven o sekilde buyumus,buyutulmus ve cocukluk donemi bu sekilde gecmis insanlara hitap eden bir dizi konsept olarak benim sevmedigim bir tarz basta biraz arastirma yapsaydim bunu gorurdum ona gore baslardim diziye.

Ama hakkini vereyim grafikler sahneler ozellikle dovus sahneleri mukemmel. Gercekten emek harcanmis yapay olan yaratiklar bile gercek gibi duruyor. Bu acidan tebrik ediyorum. Arya ve koturum cocuk en cok ilgimi cekenler dizide. :)

Diger taraftan bahsettigim gibi bana uygun biril dizi degil ben bilimkurgudan nefret ederim. Bu gota ozel degil yani starwars icinde aynilari soylerim tabi bu kisiye bagli bir sey o sebeple dizinin kotu oldugu gorusunu bu sebepten savunamam ancak begenmedigim bir hususta cok fazla cinsellik ve kirli bir dil kullanilmasi ve cok fazla dedikoduya yer verilmesi biraz daha fazla savas olmasi gerekirmis daha 3 sezonunu izlemedim onlarida izlemeyi dusunuyorum yakin zamanda

• Birde az uyuyan biri olarak geceleri diziyi izlemeyi tercih ettim 5 gunde 4 sezonu bitirdim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

3x9 u izle ve buraya yaz

tam yerinde ara vermişim diyorsun o zaman

sakin bir zamanda izliyeceğim ve hemen burdayım

game of thrones tarihinin en iyi bölümlerinden biridir 3x9 mümkün mertebe spoiler yememeye bakın sezonlarda

ara vermeyin bence hatta en iyi sezona geliyorsunuz (4.sezon) got un got olduğu en iyi sezonlardır ilk 4 sezon bence olay fazlalığı ve kırılma noktaları şok edici şeyler olarak 4.sezon en iyi sezondur bana göre 5.sezonda belki ara verebilirsiniz 5.sezon baya durgun geçen bir sezon bence illa ara vermeyi düşünüyorsanız 5 te deneyin 3 ve 4 gibi mükemmel sezonları ara vererek heder etmeyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Hocam 5'te ara mı verilir? Hardhome var. Sırf o bölüm için 5. sezonu izlerdim

o da ta 8.bölümde zaten o bölüme kadar fenalık gelecek adama ben bile haftalık izlerken sıkılmıştım , 5.sezonu affettiren tek şey zaten hardhome bölümü
  • Maisie Williams'ın dediğine göre 8. sezonun çekimleri Aralık'ta bitecek, Nisan'da başlayacak.
    quote:

We wrap in December and we air our first episode in April [2019]. That’s a four-month turnaround for these huge episodes. There’s a lot that goes into the final edit. You would not want to rush this season at all. We owe it to our audience and our fans to really do this final season to the best of our abilities.”
    "I would love for Arya to find her true self again and let go of this anger and revenge that’s accompanied her on this journey. I’d love for her to be happy"
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Bu habere düzeltme geldi. Çekimler yazın bitecek, post production Aralık gibi bitecek. Ne zaman başlayacağı da belli değil, Şubat-Mart-Nisan olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29172918291929202921
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.