Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2764. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.495.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27622763276427652766
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

Kaynak sorup IMDB'yi göstermeniz komikmiş.

İnternette aratabilirsin bundan birkaç ay önce son sezonun 2019'a sarkabileceğine dair haberler vardı. Kesin değil tabi.

imdb'yi kaynak göstermek adı-sanı duyulmamış abuk sabuk sitelerdeki clickbait amaçlı uydurulmuş dedikoduları gelip buraya bir şey bulmuş gibi yazmak kadar komik değil bence...

velhasıl internette her okuduğuna inanmaya devam edebilirsin. komikmişmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 17 Ağustos 2017; 11:38:59 >
  • Dizinin final sezonu 2019'a sarkabilir. Bütün bölümleri Hardhome, Battle of Bastards ve The Winds of Winter bölümlerini çeken Miguel Sapochnik çekebilir diye bir şey görmüştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Ben bu diziyi her zaman duyuyordum ilk defa izlemeye başladım ve sezon 4'e kadar geldim 1 haftada, ama bakıyorum o kadar cinsel unsur varki bir süre sonra cidden baymaya başladı direk geciyorum o sahneyi. 3 sözün sonlarıydı sanırım Robb Stark ve eşinin öldürüş sahnesi gerçekden caniceydi içim gitti. Uyku düzenim bozuldu.

Her sezon cinsel sahneler azalıyor 7. sezon 1 tane bile yoktu.

Grey Worm reyize ayıp ediyon.
  • Ya bu night kingin asıl amacı ne tam bilen var mı? herkes bir şey diyor.

Herkesi akgezen mi yapmak istiyor ne istiyo?

• quote:

Orijinalden alıntı: AvrupadaBirCevelan

Jonu'u alsaydı bile geri kalanlar bi şekilde yine direneceklerdi.Ejderhayı almak varken Jonu'u almak mantıksız olurdu ki öylede oldu.Sonuçta adamın gittiği yerde ateş sönüyor,buz tutuyor açıkça ejderhayı ele geçirmek amaçlı bi plan olduğu belliydi.

Jon ejdarhadan daha tehlikeli onlar için eğer azor ahai ise veya işte onu ne olarak görüyorlarsa artık. Jon bi mızrak sallar veya etrafını kuşatıp öldürürdü. Zaten kuzgun Dany'e gitti yolda da öğrenemeyeceğine göre Jon ölmüş ölmemiş vs yine gelecekti. Yani önce Jon öldürecek en büyük dertten kurtulacak, ejderha gelince de ejderhayı alıcaktı bu kadar basit. Bir taşta 2 kuş.

Neyse tabi dizi işte fazla takılmamak lazım.

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Bu lafları diyen IMDB'yi güvenilir bir yer sanmasa cidden komik olmayacak ama öyle ve komik. IMDB'nin olayını anlamamışsınız daha gelip millete laf atıyorsunuz.

Buyur kaynağımı veriyorum:
    https://www.theverge.com/2017/6/2/15731682/hbo-game-of-thrones-season-8-2019-speculation

"In an interview with Entertainment Weekly, HBO programming chief Casey Bloys hinted that the eighth season (only six episodes long) might not air until 2019"

Direk HBO'nun içinden biri demiş. Bu ne kadar komik?
  • Beyler night king
    ejderin 3. Kafasimi? Yani ejderin 3 kafasi var diyolarya. Jon, dany ve 3. Night kingmi? Ozaman nk targaryen oluyor. Belki onunda amaci dany gibi tahti ele gecirmektir. Bence nk tanidigimiz biri cikicak cünkü ismini daha aciklamadilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Detay müthiş:

Game of Thrones (2011 - 2019)

Detay değil hocam dikkatli bakınca sürekli değiştiği görülüyor.ışık yansıması daha çok,ilk dakikalarda da tuttuğunu yere göre değişiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Ben bu diziyi her zaman duyuyordum ilk defa izlemeye başladım ve sezon 4'e kadar geldim 1 haftada, ama bakıyorum o kadar cinsel unsur varki bir süre sonra cidden baymaya başladı direk geciyorum o sahneyi. 3 sözün sonlarıydı sanırım Robb Stark ve eşinin öldürüş sahnesi gerçekden caniceydi içim gitti. Uyku düzenim bozuldu.

Her sezon cinsel sahneler azalıyor 7. sezon 1 tane bile yoktu.

Grey Worm reyize ayıp ediyon.

Unutmuşum LUL gelecek bölümdeki boatsex bekliyoruz ama.

• Bence bölüm aksiyon olarak dizinin en iyi bölümlerinden biriydi. Bazı arkadaşlar olayların hızlı gelişmesinden biraz şikayet etmiş ama dizi sona geliyor artık böyle olmak zorunda. İzlediğim en iyi bölümlerinden biriydi diyebilirim.

Amcası neden orda kaldı ata binmedi konusunda ise ikisi birden binseler peşlerini bırakmayacaklardı muhtemelen o yüzden kendini feda etti.
    Ama bundan daha çok o zamana kadar nasıl hayatta kaldı bunu sorgulamak daha mantıklı bence.
    Birde serçeparmak çok cin Arya'nın ayağını kaydıracak gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32

Hocam orda muhtemelen dedi. Babana benzemiyosun muhtemelen anne tarafina benziyosundur diye.

Olabilir dikkat etmedim demek ki. Ama en kötü ihtimalle Rhaegar ve Lyanna'ya güzel bir gönderme olmuş. Bu arada benzetememesi olayı da cidden saçma. Eddard'a en benzeyen kişi hep tip, hem karakter olarak Jon. Defalarca dizide de, kitapta da vurgulandı bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san lorenzo -- 17 Ağustos 2017; 12:16:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

Merak ettigim donsuz Dothraki ler kuzeyde nasil savasacak.

Bence dizinin finalini 2 saatlik dolu dolu bir film ile yapsalar cok daha iyi olur.

Dany ısıtır hocam onları

• birazda jona verilen kılıçdan bahsedelim,, ne kılıçmış arkadaş her bölüm bahsi geçer , her bölüm jon kılıcı son çare savurmaya kalktığında ( sanki ateş çıkaracak gizliyorlar!!!) ya atlılar, ya ejderhalar, yada amcalar, dayılar ;) yetişir imdada, tahminlerime göre jon tergeryan olduğunu öğrendiğinde kurt başını, ejderhaya çevirtecek ve kılıç ateş edecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

Bu lafları diyen IMDB'yi güvenilir bir yer sanmasa cidden komik olmayacak ama öyle ve komik. IMDB'nin olayını anlamamışsınız daha gelip millete laf atıyorsunuz.

Buyur kaynağımı veriyorum:
    https://www.theverge.com/2017/6/2/15731682/hbo-game-of-thrones-season-8-2019-speculation

"In an interview with Entertainment Weekly, HBO programming chief Casey Bloys hinted that the eighth season (only six episodes long) might not air until 2019"

Direk HBO'nun içinden biri demiş. Bu ne kadar komik?

çok süper bir kaynakmış gerçekten. harbiden de adam: "2018'de değil 2019'da yayınlacak, 2018'de beklemeyin gençler" demiş.

o zaman şimdi sana ödev:

1-"might" ve "may" gibi ingilizce kelimelerin türkçe karşılıklarını öğreniyorsun.
    2-spekülasyon kelimesinin anlamını öğreniyorsun.
    3-clickbait nedir, neden yapılır bunu araştırıyorsun.

bunları araştır, özümse, sonra gel tekrar konuşalım.

bu arada Casey Bloys başka bir röpartajında şöyle demişti:

"hiç kimse okuduğunu anlamayan birisi kadar komik olamaz"

bunu da aklında bulunsun diye yazdım.

• Paylaşıldı mı bilmiyorum

Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Night King in kim.olduğunu bende bran reis çıkartacak ve bu savaşta en önemli rol onun .

night King jon un babası çıkarsa kimse sasirmasin ama NK yıllardır var olan birisi . kafam baya karıştı valla .

birde ormanın çocukları araca duvarın diğer tarafında yani kış tepesi tarafın hala yaşıyor olabilirlerdi oda çok büyük bir muallak ta kaldı . bunların tüm cevabi brain da gizli . o bi halatlar karıştıracak ama belki su sezon finalinde biraz daha ona deginirler çünkü adam yaşanmış herşeyi görüyor acaba neden jon un NK ye yakalanisini görmedi ?? Belkide gördü de kuzgunlari önceden onu yolladı dany e ?? Yada dany e telapatik yolla mi ulaştı . ne biliyim kafam allak bullak oldu valla . bu bran reis de çok bilinmedik şeyler var . tamam 3 gözlü kuzgun su , hayvanların zihnine giriyor , yaşanmış şeyleri görüyor ama daha başka neler yapabiliyor bilmiyoruz. Bana kalırsa dany e haber veren o. Çıkacak . kuzgun muhabbeti zaten aşırı saçma oluyor . bu kadar detaylı düşünen senaristler bunu es gectilerse büyük olay olur . herkes sezon finalinde netlik kazanacak gibi

acaba arya sansa nın yerine geçmiş olabilirmi ??? O uzun boylu sari bayanın adini unuttum kusura bakmayı da , 1 dakika önce serceparmakla konuşurken o beni korur dedi . ardından onu kralın şehrine postalamaya kalktı m acaba arya sansanin kılığına girip sari kadını aradan çıkartmak istemiş olabilirmi ?? Çünkü sansa da baya bi gariplik var di .

Ya birde su sezonu 7 bölüm yapacağınıza 10 bolum yapaydiniz da daha detaylı izleseydik cidden bazinokaylar çok aceleye geldi . tamam hatalara bek kafayı takmiyorum ama 1-2 şey var ki çok havada kaldı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 17 Ağustos 2017; 13:2:19 >

• S.Soylu kullanıcısına yanıt

Bu amca hep bir yerlerden son dakika çıkıp birilerini kurtarıyor şimdi biz orda onun öldüğünü tam anlamıyla görmedik bir yerden çıkarsa çok şaşırmayacağım sanki adam kuzeyde tek başına yaşıyor nasolsa.

Bu bran ejderhaları kontrol edebiliyormu acaba açıkcası edebiliyorsa o zaman viseronu kontrol etsin derim bence. Bence cercei nightking falan öldürsün iyi olur ama hanımefendi bu savaşın parçası olmak istemez çünkü ittifak yapmak ona göre değil hatta bir ejderha kaybettiği için göbek bile atar bana göre.

Bu gidişle tahtın sonunda Nightking tahta geçer gibi duruyor bana göre. Merak ettiğim ise geriye kalan 2 ejderde ölüyormu acaba eğer ölüyorsa o zaman dany'de ölcekemi ne biliyim aralarında bir bağ varsa oda beraberinde gider.?

• Night King'in kim olduğunu zaten gösterdiler ;

https://www.youtube.com/watch?v=pkQMKT6mA_g
  • quote:

Orijinalden alıntı: abebetekila

Night King'in kim olduğunu zaten gösterdiler ;

https://www.youtube.com/watch?v=pkQMKT6mA_g

Ya tamam da bu adam kim ??? Adamı sadece yüzünü gördük . kim olduğu belli değil . birde bi NK ölümsüz mü yoksa sürekli yerine başkasını geçiyor . jon a tip tip bakıyor ama öldürmüyor . bunun sebebi ne ??

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Arya'nın Sansa'nın yerine geçmesi için Sansa'yı öldürmesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 27622763276427652766
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.