Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2758. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27562757275827592760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Belki çok tepki alabilirim ama İnanılmaz saçma,hatalar ile dolu bir bölümdü,Game of Thrones kalitesindeki bir dizinin böyle bir bölüm çekmiş olması beni şaşırttı açıkçası,Gerçi forumda baktığımda herkes 10 üzerinde 10 ve ya 9 veriyor ama neye verdiler merak konusu,Çekim açıları maliyetten kaçılmak için yapılmış çok belli,Say say mantık hatalarını bitiremem bu bölüm için.Anladığım kadarıyla dizi bilim kurguya yöneldi yoksa sahne geçişlerini başka türlü açıklayamıyorum.

Ya dayanamayacağım bir mantık hatası daha sunacağım. Bir kişi niye 10 metre ötede usul usul yatan ejdarha varken ta anasının nikahındaki ejdarhaya sallar ki o mızrağı(ne olduğu da belli değil)?

Bana her şey ayarlı gibi geldi açıkcası amaç ejderhalardan birini vurmaktı Nightkingde bunu başardı. Asıl Dannydekinide vurmak istiyordu ama sanırım çok istemedi hedefine ulaştı bir ejderhayı zombiye dönüştürdü şimdi.

Çok duygusal bir bölümdü açıkcası 2 ejderhası kaldı sakata geldi biri diziye denge geldi diyorda nıghtking şu anda 7 krallığa falan bin basar o kadar akıllı bir adam gibi geliyor bana ayrıca öyle hiç mantıksız falanda değil gayet düşünebiliyor belkide konuşabiliyor. Herhalde bu gidişle bir ejderha daha gidecek gibi duruyor çok sakat iş bu durum.

Arada cerceide bu işten yararlanıp ikisinede saldıracak hem dannye hemde kuzeye iki tarafa birden. Ejderhadan haricinde sanırım ölen viserondu onun haricinde bir dev bir tane vardı yabani olan daha oda var o değilde farklı ok falan işlemezken buz parçasından mızrak nasıl viseronu delebiliyor onu anlamadım açıkcası. Kitapta acaba danyynin ejderhaları ölüyormu merak ettim açıkcası.

Bence direk hiç uğraşmasınlar Nightkingi öldürmeleri lazım yılanın başı o başka türlü olmaz bu durum. Eğer gidip zombilerle falan uğraşırlarsa bu işin galibi falan belli 7 krallığın başına nıghtking geçer gibi duruyor alayıda mezarı boylar. Ben ejderhalara üzülüyorum açıkcası biri açıklasın ölüyormu hepsi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 17 Ağustos 2017; 1:44:28 >

• Çok güçlü oldu la night king. Devler,mamutlar,ayılar şimdi de ejderha...Savaş olsa dragon ve rhaegal'ı saniyesinde indirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlızkurt007 -- 17 Ağustos 2017; 1:42:51 >
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    O olay banada acayip geldi;

Arbalet'in delemediği zırhı el yordamı ile atılan bir buz parçası tek attı deldi geçti direk.Bu mantıkla drago'nun da ölmesi gerekiyordu arbalet ile Buz parçasıanı doğa üstü bir güce bağlıcaklar heralde.Ulan jon ya ne vardı artislik yapacağına binseydin,gaza geldi ww kesecem diye gitti güzelim ejderha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prengator

Bence işte kendilerine Çocuklar tarafından verilen son emir olan İlk insanları öldürmektir amaçları.Tabi şu an İlk insan,Andal,Rhoynar falan ayrımı yapılamacağı için tüm insanları öldürmek amaçları.

Ormanın çocuklarının da soyları tükendi sanıyorum çünkü evlerine kadar girdiler Hodor'da orada öldü.Bir tek onların zamanından kalan ulu kurtlar ve mamutlar kaldıysa kaldı.Devler,unicornlar,dev aslanlar falan tükendi.İnsan işte geldiği yeri kurutuyor.

Dizi kitaptan koptuğu için sadece bekleyip göreceğiz ve teoriler üreteceğiz sanırım. Ama teori diye sizdigi söylenen 8.sezon senaryosunu yutturuyorlar o konuda dikkatli olmak lazım. Ben sizan 8.sezon senaryosunu okumadım okumam da. Bu sezonunkini 3.bolumden sonra okudum, devamlı aklıma geldi izlerken fazla zevk alamadım o yuzden. Keşke okumasaydim dedim, pişmanım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok seks bir bölümdü çıldırıyorummmm

• quote:

quote:

Belki çok tepki alabilirim ama İnanılmaz saçma,hatalar ile dolu bir bölümdü,Game of Thrones kalitesindeki bir dizinin böyle bir bölüm çekmiş olması beni şaşırttı açıkçası,Gerçi forumda baktığımda herkes 10 üzerinde 10 ve ya 9 veriyor ama neye verdiler merak konusu,Çekim açıları maliyetten kaçılmak için yapılmış çok belli,Say say mantık hatalarını bitiremem bu bölüm için.Anladığım kadarıyla dizi bilim kurguya yöneldi yoksa sahne geçişlerini başka türlü açıklayamıyorum.

Ya dayanamayacağım bir mantık hatası daha sunacağım. Bir kişi niye 10 metre ötede usul usul yatan ejdarha varken ta anasının nikahındaki ejdarhaya sallar ki o mızrağı(ne olduğu da belli değil)?

Bir ejderha 10 saniye içinde binlerce km yolu nasıl gelebiliyor,Dizide ışık hızından ve ya ışınlanmadan bahsedildi demek ki biz kaçırdık.
    Uzun zamandır böylesine mantık hatasının bol olduğu yabancı dizi ve ya film izlememiştim,Birde bu diziyi Lotr ile kıyaslayanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 17 Ağustos 2017; 1:55:10 >

• benjen olayını anlatıcak varmı
  • Ulan dizide ateş saçan ejdarha var yürüyen kemik var Hayvanların içine giren insan var ölümden dönenler ve hala bu dizide bu nasıl oldu diye tartışanlar var. Arkadaşım izlediğin bu dizi fantastik bir dizi bilim kurgu değil sen çok yanlış anlamışsın. Kas olmadan yürüyen kemik tuhaf gelmiyor ama o neden ona mızrak atmadı o mızrak nasıl öldürdü ejderhalar nasıl bu sürede geldi gibi şeyler tuahaf ha. Arkadaş cidden bazende bu kadar çok düşünmesek ve tadını çıkarsak ha

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt_Vader

quote:

quote:

onun bir açıklaması vardır.o kadar da değil yani
    zaten ilk drogona baktı sonra viseriona nişan aldı.

drogo orda ölse büyük ihtimal jon veya yabanıl olan dayımız onun yakılamasını isteyecekti wraght olmaması için ,şimdi havada uçan viserion u öldürse düşünce buzu çatlatıp suyun dibini boyluyacak e haliyle onu yakma şansları yok o yüzden night king abimiz viserionu seçti bence

• Kaç senelik ejder gitti. :D
  • -Bane kullanıcısına yanıt

Enteresan bir şey direk deldi geçti kanlar falanda aktı sanırım Nıghtkingin dokunduğu bir şeyle alakalı veya bu adam kendiside büyülü herhalde. Belkide Viseronun biraz daha küçük olması ve zırhının kolayca delinebilmesinden dolayı bir ihtimal onu hedef almış olabilir anlamadım açıkcası ama sonuçta ejderhada bir zombi olmuş oldu mamuntlar ayılar ejderha falan derken bu iş çok sakata bindi bana göre bir tonda ordusu var.

Benjen ne oldu bir görünüyor bir kayboluyor kendisi orda öldümü kurtuldumu belli değil en son sanırım yakalandı gibi duruyordu orada.?
  • adam 1 ejderha istiyo belki yok yani istese diğer wightlarda atardı mızrağı ordan 1 kişi sağ çıkamazdı
  • Hocam verilen emir bu olsa da, büyüde bir hata yapılmış belli ki; Ormanın çocukları da insanlarla müttefik olmuş. Bu durumda, bunlarin hedefi sadece insan olmamalı. Sanırım yaşayan herşey. Hatta ilk sezonda ölmüş kurt için bu kadar güneyde ne işi var, kesin akgezenlerden bu da kaçtı tarzında yorumlar vardı.

Aslında soru daha spesifik olmalı, tabiki cevabi da. Yani akgezenler savasi kaybettikten sonra ve duvar kurulduğunda ne oldu da bilinen kuzeyin ötesine geçtiler (olmedikleri kesin gibi); ne oldu da şu anda ve hangi amaçla güneye harekete başladılar? (soğuk kış mi, komet mi, yoksa başka bir şey mi)

Tarihe bakarsak;
    Uzun geceden sonra akgezenler yeniliyor,
    Bran duvarı inşa ediyor,
    Gece Bekçileri kuruluyor (demek ki hala tehlike var),
    13. Komutan olan Night's King kendine akgezen gelin yapıyor ve insan kurban ediyor),
    Bu tarihten sonra hatirladigim kadariyla 7-8bin yildan beri Akgezen olayı yok ta ki son gelişmelere kadar...
    İlk bölümde gece bekcilerine pusu kuruyorlar ki burada belli bir kişiyi (jon snow) aradiklari belli.
    Craster'in yillardir erkek kurban verdiğini biliyoruz.
    Yabaniler mance rayder'a sigindiklarina göre birkaç yıldır (ilk sezon öncesinde) saldırıların arttığını soylemek mümkün.
    Neden şimdi peki? Şimdi harekete geçmenin amaci ne? Ya, zaten insan öldürelim diye bizi yaptılar, zaten 8bin yıldır tembel tembel yatıyoruz hayde bari biraz iş yapalım olmamali.

Önümüzdeki sezonun bilinmeyenleri bunlar kaldı zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bir kuzgun saatte kaç km gider
  • Sızdırılan bölüm neydi oyle be efsane

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt_Vader

quote:

quote:

onun bir açıklaması vardır.o kadar da değil yani
    zaten ilk drogona baktı sonra viseriona nişan aldı.

onun açıklaması çok net şudur abi

"ülen yakındakini herkes vurur dur şu havadakini indireyimde şeklimiz olsun"

• thelmessos kullanıcısına yanıt
    Hocam harekete geçmelerinin sebebi azor ahainin doğmuş olması fln olabilirmi çünkü ışık tanrısına çok odaklandılar bu sezon
  • Euron, Yara ve diğerlerine denizde saldırırken geminin girişini hatırlıyormusunuz? Altında uzun birşey vardı diğer gemiye girip bastırmıştı. Kendi düşüncem ölülerle olan savaşta Greyjoylarında katkısı olacak o buz nehiri gemileriyle yarıp geçebilirler birde Euron diğer donanmaya saldırırken gece olmasına rağmen heryerde alevler vardı ateşli birşeyler atıyorlardı devamlı, bu da ölülerle olan savaşta kullanılır diye düşünüyorum.

• -Bane kullanıcısına yanıt
    hocam doğa üstü güce bağlayacaklar tabi adam büyücü yav.Adam iki eliyle binlerce ölüyü diriltiyor şunumu atamıyacak isterse kingslandinge kadar sallardı onu
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt

Benjen en son geçen sezon bran'ı kurtarmıştı bu sefer Jon'u kurtardı ama kesin olarak öldü bu sefer bence.Belliydi bu sezon kimseyi öldürmemişlerdi şurda sezon finalinden önce vurgun yaptılar bir ejderha birde amca gitti.O değilde şimdi bu dirilen ejderha buz mu atacak alev mi acaba
  • 
Sayfa: önceki 27562757275827592760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.