Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2710. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27082709271027112712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skinste Chrisi çok severdim umarım burada da (olmayacak kesinde ümit heyecan ) Baratheon ailesini toparlar küllerinden doğurur ve tahtı alır.Davosta kralın eli olur Hound Jorah Jaime Beric kral muhafızlığına Thros diyanet işleri başkanlığı Tyrion 3-5 iş yapar işte krallık için Littlefingera da 3-5 toprak hatta bu da Lannisterlar gibi asıl gücü eline alsın,Arya da Gendryle evlenip Stark-Baratheon birleşmesi olsun geri kalanları da White Walkerlar gebertsin dinimiz amin

Bronna da bir kale tabi
  • Herkes yeterince açıklama yapmış. Ben de ilgili lore vidyosunu koyayim (Night's King 1.10dan başlıyor). Altyazi yok ne yazik ki ama Ygritte'i hatirlamak bile güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelmessos -- 14 Ağustos 2017; 23:56:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trufily T kullanıcısına yanıt
    Hatırladım olayı şimdi hocam

Jon ile ilgili bişe daha soracam

İki bölümdür Dany Jon'a hançerlenip tekrar hayata döndürülme olayı soruyor ama Jon'un bunu gizlemesindeki amaç ne olabilir?
  • Sayin zafer korkmaz hocam mesajlariniz konuyu kapladi warcrafttan cakma olmadigi da kanitlandi lutfen got konusunda warcraft konusmayi kesebilir misiniz?

Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be4die -- 15 Ağustos 2017; 0:13:25 >
  • Buda benim teorim....

Jon Snow azura hai'nin ta kendisidir...Efsaneye göre bir kişinin bu mertebeye erişebilmesi için 3 şartın gerçekleşmesi gerekir....

1- O bir targeryan kanı taşıyacak...
    2- Toz ve duman içinde doğacak...
    3- Lightbringer'ı (yanan kılıcı) taşıyacak...

Jon için ilk 2 si tamam...3 cü şart olan ligtbringer için ise sevdiği kişiyi bulmuş gibi görünüyor ve bu malesef khalesi olacak....Kılıcı kimin döveceğide bu bölümde iyice belli oldu zaten....En son jon bu kılıcı khalesinin böğrüne batıracak (İstemesede) ve kılıç bir anda alev alacak...

The end....

Tamam hadi dağılın şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 16 Ağustos 2017; 0:9:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

6.sezonda mı ne ağaca bağlı biri vardı bi hançer saplayıp öpüyordu kadın sonra o adam night's king oluyordu.Bu o olay mı farklı mı?

O ağaca bağlı olan jon snow'un babası değilmiydi ? amcasımıydı akrabalık vardı sanırım dıdısının dıdısı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

6.sezonda mı ne ağaca bağlı biri vardı bi hançer saplayıp öpüyordu kadın sonra o adam night's king oluyordu.Bu o olay mı farklı mı?

O ağaca bağlı olan jon snow'un babası değilmiydi ? amcasımıydı akrabalık vardı sanırım dıdısının dıdısı olabilir

Hocam bilmem kaç bin yıllık mevzu o ya.Akrabalık falan yok yani.

• 5. Bölüm yayınlandı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

Sayin zafer korkmaz hocam mesajlariniz konuyu kapladi warcrafttan cakma olmadigi da kanitlandi lutfen got konusunda warcraft konusmayi kesebilir misiniz?

Saygilar.

Beyler ikidir üçtür bu arkadaşa kızmışsınız da adam şizofren değil ki tek başına konuşsun, kendi işinize gelene kızmak yerine iki tarafa da kızın yoksa hiçbir samimiyetiniz yok.

Warcraft konusunu okumadım hiç ancak yabancı sitelerde de konuşuldu, ister Warcraft ister Game of thrones ister şu bu, bunların hepsi Tolkien'den esinlenmedir arkadaşlar, bütün orta dünya tarzı fantezilerin başında Tolkien'in yarattığı ırklar, kavramlar(Portallar, orklar, ordu kontrol eden telepatlar vs) Tolkien'den çıkmadır, bu da burda kapansın, Warcraft da ASOIAF da çok kaliteli yapımlar karşılaştırmayalım.

• Sonda bir baktık ki adamlar yüzük kardeşliğini oluşturdular resmen,mordordan ork alıp getirecekler.

Benim anlamadığım mis gibi az yakan ejderha var atla git,uç git,kap ağzıyla bi tane yaratık at krallığın içine nedir yani illa bi yüzük kardeşliği olacak içlerinde bi büyücü(gandalf) olacak filan.
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    Hocam direk gelip lich kingden cakma yeaa diyip lich kingin yanlis hatirlamiyorsam 2003 de ilk gosterildigini soylememesi ve gota inceden cakma muammelesi yapmasi canimi sıktı ve ayrica ilk oyle ortaya cumle atmasa kimse ona night kin cakma degil demez.Bu arada tsyi yenebilecek miyiz sence haftaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

Hocam direk gelip lich kingden cakma yeaa diyip lich kingin yanlis hatirlamiyorsam 2003 de ilk gosterildigini soylememesi ve gota inceden cakma muammelesi yapmasi canimi sıktı ve ayrica ilk oyle ortaya cumle atmasa kimse ona night kin cakma degil demez.Bu arada tsyi yenebilecek miyiz sence haftaya

Beyler futbol bölümünden kaçıyorum burda yapmayın.
    Tsyi de yenemezsek izlemem daha bu sezon. Neyse bu konuda yeterince konu-dışı muhabbet olmuş, geçin lk, ts falan game of thronesa gelelim.

Dany reis yak bizi diyen, Cersei'ye laf edenler Dany'i bu bölüm "Merhametli" görürken, Cersei'yi "Merhametsiz"(Tyrion'ı bilerek bırakması.) görürken neler düşündü acaba, bana burda Lannisterlar şöyle böyle Dany reis çıldırt bizi muhabbet yazanlara sesleniyorum.

• ulan ne güldüm yaaa CUNTS

https://www.youtube.com/watch?v=GLSx_ckJeXI

• quote:

Orijinalden alıntı: Lauc Umut

Buda benim teorim....

Jon Snow azura hai'nin ta kendisidir...Efsaneye göre bir kişinin bu mertebeye erişebilmesi için 3 şartın gerçekleşmesi gerekir....

1- O bir targeryan kanı taşıyacak...
    2- Toz ve duman içinde doğacak...
    3- Lightbringer'ı (yanan kılıcı) taşıyacak...

Jon için ilk 2 si tamam...3 cü şart olan ligtbringer için ise sevdiği kişiyi bulmuş gibi görünüyor ve bu malesef khalesi olacak....Kılıcı kimin döveceğide bu bölümde iyice belli oldu zaten....En son jon bu kılıcı khalesinin böğrüne batıracak (İstemesede) ve kılıç bir anda alev alacak...

The end....

Tamam hadi dağılın şimdi :)

Olması en muhtemel durum bu.

• Arkadaşlar iyi geceler , digitürk'te izleyemedim.

Acaba , link paylaşabilecek var mı iPad üzerinden izlemem için. Çok sevinirim , teşekkürler

dany beni de şaşırttı.ama bu sezonki dany ile geçen sezonlardaki hali arasında inanılmaz fark var.önceki sezonlarda en şevkatli en cana yakın karakterlerdenken bu sezon merhametsiz sert biri oldu.senaristler mad quenn yapmak istiyor belli ki.

Cersei hakkında,tyriona merhamet göstermedi jaimenin sadakatini sorgulamak için buluşmalarına izin verdi bence.yoksa cersei hala dizideki en şerefsiz,en acımasız,en o..(hakkında bütün sayfa kötü şeyler sayabilirim.)
    Son olarak Ww'ler,dragonlar,starklar alayının ... Biz kendi başımıza hepsini yeneriz demesiyle en çılgın kraliçe olduğunu tekrar kanıtlamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt_Vader -- 15 Ağustos 2017; 0:52:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Cersei mad queen olacak gibi.Kadini ilk basta iyi gibi gordm ama bu iyi gibi dusunmem sadece 10 sayfa surdu ne zaman branin asagi itilmesine sebep olup arkasindan hancer yolladi o zaman bitti benm icin.Danye gelince targaryen soyunda delilik sık gorulen bir hastalik.Onun da mad queen olma potansiyeli var ama islemezler %90

• ejderhanın jon a babası gibi yaklaşıp sevdirmesi ve dany nin şaşırması

• Lanet gelsin böyle diziye... Bu diziye başladığın güne lanet gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

ulan ne güldüm yaaa CUNTS

https://www.youtube.com/watch?v=GLSx_ckJeXI

ulan ayakta alkışladım

• 
Sayfa: önceki 27082709271027112712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.