Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2655. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26532654265526562657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sarı kızın dracarys diyerek savaşa girmesi tüyleri diken diken etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bu azor ahai efsane değil mi yıllar önce ölmüştür işte nasıl güncel karakterlerden bir olcak

• Ekşide sezonluk spoiler istemiştim,

Orada sonraki bölümlerde Jaime'nin olacağını bildiğim için ölmeyecek dedim. Nasıl kurtulacak bir fikrim yok. Aslında var da yazmasam daha iyi.
  • Azor Ahai erkek arkadaşlar Dany olamaz fazla uçmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: tru****

Sızan senaryo spoilerı

Ya bu ejderhayı nasıl öldürecek Gece Kralı ne tür bir silah var bu akgezenlerde saçma sapan sebepten ölmese bari inandırıcı olsun

Senaryoyu okumayan açmasın.

Buzdan mızrak yapıyor kendine. Onu fırlatıyor. Muhtemelen büyülüdür zaten o mızrak.

• azor ahai kesinlikle dany olmicak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

Azor Ahai Dany olabilir, teori hakkında (son bölüm spoilerı içerir):

Kitaplardaki efsane, Azor Ahai’nin bir kahraman kılıcı yapmakla uğraştığını belirtiyor. İlk denemesinde çeliği suda sertleştirmeyi denemiş, ama çelik parçalanmıştı. İkinci denemesinde çeliği sertleştirmek için kılıcı aslanın kalbine batırmış, fakat yine parçalanmıştı. Üçüncü ve son denemesinde kılıcı karısının kalbine batırır ve Lightbringer kılıcını yapmayı başarır.

1.Deneme: Çeliği suda sertleştirmeyi denemek:

Dany, ilk olarak denizde Euron tarafından bir mağlubiyet aldı.

2.Deneme: Aslanın kalbine batırmayı denemek:

Dany, ikinci olarak Casterly Rock'a saldırdı. Yine mağlup oldu.

3.Deneme: Kılıcı karısının kalbine batırır diyor. Valyria dilinde cinsiyet muhabbeti olmadığı malum. Aklıma şey geliyor. Jon'un dirilmesinin bir sebebi vardı. Jon ile Dany halvet olacak ve Dany son olarak Jon'u mu kurban edecek? Dany'nin karısı olamayacağı için mecazi olarak ne düşünülebilir bilemedim.

saçma ve zorlama bir teori. jon un en önemli karakter olduğu ve hatta kitabın ve serinin ilk cümlelerinden itibaren vaat edilen prens olduğu veriliyor (açık açık olmasada).

dizininde ilk sahnesinde hatırlarsanız bir grup duvarın dışına çıkıyordu bu olay hakkında çok mantıklı ve kuvvetli bir teori var jon snow ve azor ahai olayıyla ilgili, sadece diziyi izleyenlerin fark edemiyeceği. bunu araştırabilirsiniz. galiba geek teori anlatıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine

Ekşide sezonluk spoiler istemiştim,

Orada sonraki bölümlerde Jaime'nin olacağını bildiğim için ölmeyecek dedim. Nasıl kurtulacak bir fikrim yok. Aslında var da yazmasam daha iyi.

Jaime'nin ölüp ölmeyeceği üzerine kafa yormaya gerek yok. Ölseydi bugün sızdırılan son bölümde ölürdü. Zaten ölmeyeceği bariz belli. Daha yapacak işleri var.

• Yalnız fark ettiniz mi Daenerys ve Jon'un sahne içindeki kimyası çok iyi. İkisinin birlikteliğini hiçbir zaman istememiştim kitapları okurken ancak çok hoş duruyorlar izlerken.

• Efsane bir bölümdü. Son 20 dk özellikle doyumsuzca izledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

Azor Ahai erkek arkadaşlar Dany olamaz fazla uçmayın

Hocam dizi açıkladı ya prince was promised deki prince sözü no gender dır cinsiyetsizdir valyria da.Kitapta da üstad aemon ****r cinsiyetsizdir diyor dany bir ejder.Azor ahai bir isim bir ünvan değil şöyle açıklayayım Jon snow mesela kurtarıcı oldu 1000 yıl sonra jon snow kim diye muhabbet geçmesi absürt olmaz mı halk ağzı bu azor ahai normal bir adamdı . Vaad edilmiş prens daha doğru bu tanıma.
  • 360p olmasına rağmen dayanadım izledim.

Dany sahneleri beni delirtiyor yaw. yahu cersei 2 savaşta eline vermiş, hala Jon snow'a diz çök diyor, diz çök dediği ''adama yeniliyorum şimdi napayım'' diyor. Ejderhaya'da okun girdiği iyi oldu, ''3 ejdarham istesem dağıtırım ortalığı'' tribini böyle yedirirler adama.
  • İnat ettim sızan bölümü izlemeyeceğim. Pazartesiyi bekleyip web rip sürümünü izleyeceğim, madem ki bu kadar beğenilmiş bir bölüm 360 p izleyip yazık etmeyelim bari. Spoiler yemeden nasıl olacak bakalım
  • Şimdi oturdum izledim de son sahnede bir heyecan geldi ama sonra hüsran oldu malesef
    Şu Dany denilen ... öldüğü zaman valla zafer turuna çıkacam.Nefret ediyorum kadından.Dothraki denilen ötü başı açık amelelere de koskoca köklü Lannisterların kaybetmesi ayrı sinir bozucu (saçma demiyorum) Ejderha baya heybetliydi yalnız ama umarım geberir ne bileyim mızrak zehirli çıksın ya da sakatlansın vs şu Danny kaybetsin şu dizinin sonunda da ne oluyorsa olsun.Tywin-Jaime LANNISTERS RULES ULEN

• quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

Azor Ahai erkek arkadaşlar Dany olamaz fazla uçmayın

Hocam dizi açıkladı ya prince was promised deki prince sözü no gender dır cinsiyetsizdir valyria da.Kitapta da üstad aemon ****r cinsiyetsizdir diyor dany bir ejder.Azor ahai bir isim bir ünvan değil şöyle açıklayayım Jon snow mesela kurtarıcı oldu 1000 yıl sonra jon snow kim diye muhabbet geçmesi absürt olmaz mı halk ağzı bu azor ahai normal bir adamdı . Vaad edilmiş prens daha doğru bu tanıma.

The Last Hero: Bran
    Azor Ahai: Jaime/Dany
    Vaadedilmiş Prens: Jon

Bu en mantıklısı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F2AFDA7E -- 4 Ağustos 2017; 23:22:9 >

• Hala-Yeğen olsun o kadar da kimya hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

quote:

Orijinalden alıntı: MrBlackEagle

Dizi izleme siteleri yayınlamışlar bölümü. Google da ilk sekmede çıkıyor nasıl bulamıyorsunuz anlamadım.

Bu arada diziyi izleme isteğim gerçekten gitti. Hackerler veya yayınlanması ile alakalı değil.
    Sırf Jamie yüzünden.

O kadar kişi arasında dragon bir sağından ateş atıyor, bir soluna ateş atıyor ne hikmetse onu tek başına atın üstünde görüp ona saldırmıyorlar. en sonunda kendi kaşınıp yine geliyor Khaleese ye saldırmaya ama yine ölmüyor.

Tam ana olmayan böyle karakterleri korumaları çok saçma. Diziyi izleme isteğim tamamen gitmiş vaziyette.
    Jamie ölmeliydi.

Jamie'nin Cercei'yi öldüreceği kehaneti hala bekleniyor. Bence bu yüzden.

Kehanet falan dinlemem abi çok saçma ya. Savaş alanında ordunun lideri her zaman hedeftir ama ne hikmetse at üstünde adama doğru dürüst saldıran yok, dragon desen hiç görmüyor...
    Jamie, cercie'yi öldürmez

• Buyrun Jon Snowun Azor Ahai yada vaadedilmiş prens olduğunu kanıtlayan kitabın ilk cümlelerinden ve dizinin ilk sahnesinden alınan teori :https://eksisozluk.com/entry/60453136
  • Ne bölümdü be .

Ejderhayı vurunca çok üzüldüm , o herifte bir türlü ölmedi yeter artık ...
  • Bu Deanerys düşmanlığının sebebi ne ben anlamadım ya hatun yokluktan gelip yükselmiş, köleliği bitirmiş ve insanları özgür bırakmış, dothrakileri tarihte ilk kez narrow sea den geçirmiş yok olmuş bir hanedanı yeniden yükseklere taşımış ama insanlar gelip kadına hala basiretsiz, sinir bozucu, bu kadın nasıl buralara geldi fln diyor hani kızcağızın size yaranmak için daha ne yapması lazım ben anlamadım Jaime gibi kardeşiyle birlikte olup bir çocuğun sakat kalmasınamı sebep olmalı, cercei gibi entrikalar kurup robert in piçi olan bebekleri öldürtüp bebek katilimi olmalı, Tywin lannister gibi öz oğlunu cüce olduğu için dışlayıp öldürtmeyemi çalışmalı, Catelyn Tully gibi suçu olmayan bir çocuğun ölmesi için hergün duamı etmeli?

• 
Sayfa: önceki 26532654265526562657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.