Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2653. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26512652265326542655
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yara Greyjoy ve Ellaria Sand tam sevişmeye başladılar ya, aklım çıktı yeminle. Bir 10 dakka sonra saldıramaz mıydın şerefsiz Euron Greyjoy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E87629FD5 -- 4 Ağustos 2017; 21:34:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

Davos'u da sıcak mı çarptı anlamadım iki bölümdür tam trol

4.duvarı yıktı galiba sağlam trollüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

BEYYLEEER CILDIRIYORUMMMM DOTHRAKILER GIBI HILILILILIIIII DIYE BAGIRIYORUM EVDE DRACARYS ULAAANNN!!!

OLENNA ABLAMIZ DEMISTI EJDER OL DIYE YALARUN DANNNYYYY HILILILILIIIII!!!

Atın tepesine çıktıklarında gaza gelip bende yatakta çömelerek ayaklandım dothraki niralarıyla

• Şu Bronn malı ölebilir mi artık yeter ya. Bıktım bu herifin sürekli bi şekilde paçayı yırtmasından.
  • Beyler niye diğerlerinide paylaşmıyorlar ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Muhtemelen Jamie ölmedi, çünkü ölecek olsa ateşle öldürürlerdi, suya düşme sahnesini gereksiz yere çekmezlerdi. Jamie kurtulacak her ne kadar gerçekçi olmasa da. Dany EJDERYA OLDU SONUNDA DOTHRAKİLERİN ZILGITLARI HALA KULAĞIMDAAA HİLİLİLİLİİİİİİ!!!

Bran napmaya çalışıyor çözemiyorum, galiba gerçekten de zamanda yolculuk yapıp müdahaleler edebiliyor. Artık ben Bran bile değilim dedi. 3 gözlü kuzgun gerçekten tuhaf bir hikaye çıkacak. Arya listesini temizleyecek. North remembers sonuçta da, şeyi anlamadım bu Serçeparmak Arya'nın listesinde var mıydı? Bran her şeyi görüyorsa neden Serçeparmak'ı ele vermiyor? Kaç bölümdür yanlarında bir düşman var ya sinir oluyorum.

Game of Thrones (2011 - 2019)

• Hocam görüntü kalitesi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YALVARIRIM ÜSTÜME 720P - 480P ÇALIŞAN TORRENT YA DA SİTE YOLLAYIN. 2 TORRENT İNDİRDİM VİDEO AÇILMIYOR.
  • kaldı son 3 bölüm
  • 5. Bölümde sızdı diyorlar

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Arenada normal mızrak kanadını yarmıştı?

• ne diyeceğimi bilemiyorum
    kalbim yerinden çıkacaktı nerdeyse
    babamla izlemesem çığlık çığlığa olurdum heralde.. birkaç yerde kendimi tutamayıp bağırdım

• bu arada Dothrakileri yanmaz yapan senaristlere de selam elinizden geleni ardınıza koymayın dizi senaryosunu batırmak için deanerys kazanacak
    hadi gayret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son DH Bükücü -- 4 Ağustos 2017; 21:41:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son DH Bükücü

bu arada Dothrakileri yanmaz yapan senaristlere de selam elinizden geleni ardınıza koymayın dizi senaryosunu batırmak için deanerys kazanacak
    hadi gayret

hocam dothrakilerin yanmadığını nerden çıkardın

• Zorrentlerde 4.bölümü bulamayan bir tek ben miyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt_Vader

quote:

Orijinalden alıntı: Son DH Bükücü

bu arada Dothrakileri yanmaz yapan senaristlere de selam elinizden geleni ardınıza koymayın dizi senaryosunu batırmak için deanerys kazanacak
    hadi gayret

hocam dothrakilerin yanmadığını nerden çıkardın

1 kerecik ateşten geçtiler diye diyor

Her nevruzda biz de dothraki oluyoruz kardeş o zaman Zılgıt da çekiyoruz zaten

Dothrakiler Türklerden esinlenilmiş zaten at üstünde ok göçmenlik barbarlik savaş falan

• quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Zorrentlerde 4.bölümü bulamayan bir tek ben miyim?

Torrente dizi yayınlandıktan sonra düşüyor normal bulamaman.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Zorrentlerde 4.bölümü bulamayan bir tek ben miyim?

Al sana link:

https://mega.nz/#!knIgSTBS!REMOVE?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Ama bu link şifreli, şifre isteyen yere şunu kopyala:

Go0v5bbtEpZV_dY_cqsMld-87VV3fYIRr6DZqErXdvk

Sağolun hocam büyük dua aldınız

@Mis Kokulu Yalanlar Kendime tokat atabilirim

• Dizi izleme siteleri yayınlamışlar bölümü. Google da ilk sekmede çıkıyor nasıl bulamıyorsunuz anlamadım.

Bu arada diziyi izleme isteğim gerçekten gitti. Hackerler veya yayınlanması ile alakalı değil.
    Sırf Jamie yüzünden.

O kadar kişi arasında dragon bir sağından ateş atıyor, bir soluna ateş atıyor ne hikmetse onu tek başına atın üstünde görüp ona saldırmıyorlar. en sonunda kendi kaşınıp yine geliyor Khaleese ye saldırmaya ama yine ölmüyor.

Tam ana olmayan böyle karakterleri korumaları çok saçma. Diziyi izleme isteğim tamamen gitmiş vaziyette.
    Jamie ölmeliydi.

• Bu arada osbirci Bran'in, Arya'ya sarılıp da Sansa'ya sarılmamasına çok pis ayar oldum. Bi de Sansa'ya artizlik yaparmış gibi baktı ahlaksız. Biran önce ölse de kurtulsak şu sümsük suratlıdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanTospa -- 4 Ağustos 2017; 22:29:51 >

• 
Sayfa: önceki 26512652265326542655
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.