Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2651. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26492650265126522653
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düştüğünü şimdi gördüm nereden nasıl indirdiniz? Bulamadım bölümü arkadaşlar. Birde bölüm 240p mi yok mu kaliteli sürüm?
  • Bölüm harikaydı.

Bölümün sonunda sanki iyi ve kötü yer değiştirdi. Tabiki fragmanlardan, resimlerden ve spoilerlardan hemen hemen nasıl olaccağını biliyorduk. Ancak Lannister'ları o kadar sevmesem de, Daenerys'in yarattığı cehennem insanı üzüyor ve düşündürüyor.
    Jon Snow'un mağaradaki cevabını duyamadık. Ancak Theon'a "The Queen is gone" dedi. Acaba Daenerys'e sonunda boyun eğdi mi, yoksa Theon'un kraliçe nerede sorusunda kolayca cevap mı verdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Bölüm harikaydı.

Bölümün sonunda sanki iyi ve kötü yer değiştirdi. Tabiki fragmanlardan, resimlerden ve spoilerlardan hemen hemen nasıl olaccağını biliyorduk. Ancak Lannister'ları o kadar sevmesem de, Daenerys'in yarattığı cehennem insanı üzüyor ve düşündürüyor.
    Jon Snow'un mağaradaki cevabını duyamadık. Ancak Theon'a "The Queen is gone" dedi. Acaba Daenerys'e sonunda boyun eğdi mi, yoksa Theon'un kraliçe nerede sorusunda kolayca cevap mı verdi?

Cersei tarafi iyi mi simdi yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Cepten izlemek için link lütfen 🙏

Biri link göndersin reca ediyorum

• 4.bolum çıktı mi

• Valla ben o savaşta bi Bronn ve Jaime'e üzüldüm. Onun dışında bütün ganimetler de gitti Dany hiç sevmem seni ama çok güzel iş çıkardın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peptidoglikanq

4.bolum çıktı mi

evet çıktı hocam
  • Atladığım bir nokta var.

7x4

Iron Bank parası yalan mı oldu. Dizinin Ilk sezonlarından beri Iron Bank çok güçlü olduklarından vs. bahsediyorlar eğer daenerys desteklerlerse ki paralarını vermezlerse her türlü desteklerler nolcak merak ediyorum o Iron Bank sahneleri boşa değildi bence.
  • sonunda beee

Sonunda Targaryen gücünü görmeye başladık. Diziye yakışır savaş sahnesiydi.
  • Kesin bir şey çıkacak boşuna uzun uzun göstermediler.
    Ejderha da orayı hedef aldı sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine

Valla ben o savaşta bi Bronn ve Jaime'e üzüldüm. Onun dışında bütün ganimetler de gitti Dany hiç sevmem seni ama çok güzel iş çıkardın.

Aslında Dothrakiler ganimeti severdi niye böyle yaptı Dany ablamız çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

quote:

7x4

Bölüm güzeldi ama mantık hatası

Çok saçma değil mi sadece tek ejder vardı Viserion ve Rhaegal nerde ?
    Ilk bölümlerden bütçe kıstığınız belli o kadar geçiştirdiniz bari bu bölüm düzgün görseydik.

Dothrakiler gereksiz 3 ejder ile yak hepsini direk bitti.

Haritayı detaylı bilmiyorum ama umarım teleport atmamışlardır

Ejderlerin sürücüsü yokken katliam olurdu tutamazdı Dany onları merhametli davranmış oldu bir nevi

Katliam olsun işte hepsi düşman sonuçta yine yaktı yani ne merhameti.

Şimdi yeniden izlerken fark ettim Jon snowun sözünü dikkate alarak sadece tek ejderine bakıyor.Jon diyo sen farklılık yaratmaya geldin katliam yaratırsan onlardan farkın kalmaz.1 ejder bile neler yaptı görüyoruz şimdi orada olan insanlar kraliçenin 2 ejderini getirmediğini merhametli davrandığını anlatacak.Yanan çok insan olsada hedefi hep arabalar gibi geldi bana.İncelemelerde buna değinmezler bile yavv mantık hatası yav ışınlandı.Zaten kızıl kaledeler yerlerini biliyorum diyor Dany.Euron olayıda zaten adam gizemli bir karakter dizi bunuda açıklarsa benim için kusursuz ilerliyorlar bu sezon.

@nerevarine dediğim gibi dany katliama gelmedi bilerek arabalara saldırttı ejderi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 4 Ağustos 2017; 20:17:4 >

• Allahını seven mobil link atsın

• quote:

Atladığım bir nokta var.

7x4

Iron Bank parası yalan mı oldu. Dizinin Ilk sezonlarından beri Iron Bank çok güçlü olduklarından vs. bahsediyorlar eğer daenerys desteklerlerse ki paralarını vermezlerse her türlü desteklerler nolcak merak ediyorum o Iron Bank sahneleri boşa değildi bence.

Parayı iki parti halinde taşıcaklarından bahsediyolardı sanırım.Yarısı yalan oldu bence.

Bu arada 5. bölümde sızmış diyolar. Doğru mu arkadaşlar ?

• Düşük görüntü kalitesinde bile olsa Harika bir bölümdü. Savaş sahnesi battle of bastards kadar heyecanlıydı. Dany'i pek sevmesem bile ejderhanın üzerinde gelişi gerçekten çok güzeldi.

Dany düşmanın elinde ne olduğunu öğrenmiş oldu. Bir dahakine daha dikkatli olacaktır. Jamie Bronn ve Tarlyler esir mi oldu acaba ? Muhtemelen böyle yapmazlar yoksa Cersie şimdiden kaybeder.

Jon kralsın valla, dün girdin kızın hayatına bugün tavsiye istiyor, yarın ne ister kim bilir...

Stark reunion, yıllar sonra insan nasıl hissedeceğini bilemiyor. Mutlu oldum valla onları bir arada görünce resmen Ned Stark da görseydi falan moduna bağladım hemen. 3 Stark birarada tehlike büyük.

Son olarak Davos adamsın fewer :)

• 10 ay bekliyorsunuz 3 gün bekleyemeyip 360p dizi izliyorsunuz ya Allah aşkına game of thrones 360p izlenir mi diziye hakaret
  • Normalde bölümler ne zaman torrente düşüyor? Ona göre ayarlamam lazım kendimi de. Yardım eden olursa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barabarabarbara

10 ay bekliyorsunuz 3 gün bekleyemeyip 360p dizi izliyorsunuz ya Allah aşkına game of thrones 360p izlenir mi diziye hakaret

Görselliğin bir önemi yok senaryoyu anladığın sürece yeter bana göre.
  • boyle hirsizlara insanlarin prim vermemesi lazim, o kadar emege, harcanan paraya yazik..

• En büyük ejderha çok kötü yaralandı yalnız...
  • 
Sayfa: önceki 26492650265126522653
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.