Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26412642264326442645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stanis Baratheon

Sızan senaryoyu okudum öğlen saatlerinde,şimdi ise 1.sezona baktım (Robb'un Fısıltı Ormanı Savaşı) kalite yarısında bile deği sahneler diyaloglar kişilerl,senaryo iyice aptallaştı. Umarım 8.Sezon kitap ile aynı olur veya George reyis müdahale eder yoksa dizi daha ne kadar iğrençleşecek 8.sezonda onu izleyeceğiz.

Daha dur justin bieber'i konuk edecekler bunlar ne ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cercei'de nasıl bir istihbarat var arkadaş.sayısız ama en son aklımda kalan...

-ejderdaların dünyanın öbür ucu meereen arenada yaralanma haberi
    -çok güçlü greyjoy donanması ile king's landing kuşatma girişimi
    -casterly rock saldırısını öncesinden bilip hazırlanma

yani insaf dedim.bir de şu yetenekleri ile ünlenen unsullied birliğinin beceri üstünlüğünü ben daha göremedim.
  • Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımla sohbet sırasında
    Dany kuzeye gider mi, acaba
    şöyle falan olabilir mi dedim.Olum sızan senaryoyu bende okudum ne kasıyorsun ki dedi, şok oldum kaldım yerimde Sonra açtı dedi al sızan senaryo bu, oku dedi.Okudum ve lanet ettim.Spoiler konusunda bir sıkıntı kalmadı yani O kişiler baya baya teori diye spoiler vermiş bize haberimiz yok.

Bir de geçen videosunda
    Ben casterly rocka saldıracaklarını fragmanda söylemiştim bla bla diye laf yapıyor.
    Ulan bu fragmanın redditte içinden geçtiler be okumasak bilmesek yutturacaksın yani.Neyse yine sinirlendim.

Nilüfer'i izliyordum ama onunda bir aralar reddit teorilerini kendi teorisiymiş gibi anlattığı olmuştu.
    En iyisi Geekyapar ve Tur Gutuç, adamlar teori üretmeye kasmaya gerek yok zaten senaryo sızmış ve olduğu gibi ilerliyor dediler.Haklılar da hiç bir zevki kalmadı, inceleme izlemenin de içine ettiler

Benim de size önerim Geekyapar ve Tur Gutuç'dur. İyi forumlar.

edit:Kafeinsiz de iyidir ama Berk arada sinir edebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 3 Ağustos 2017; 10:57:53 >

• Şu sızan yeni senaryonun Türkçesini atabilecek var mı ya da özet geçebilecek ?
  • Oha ya
    Daenarys in ejderhasının birisi ölüyormuş ve night king tarafından diriltilip kullanılacakmış duvarda o ejderha tarafından yıkılacakmış çok sağlam spoiler yedim vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByPozitif -- 3 Ağustos 2017; 12:21:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

şöyle falan olabilir mi dedim.Olum sızan senaryoyu bende okudum ne kasıyorsun ki dedi, şok oldum kaldım yerimde Sonra açtı dedi al sızan senaryo bu, oku dedi.Okudum ve lanet ettim.Spoiler konusunda bir sıkıntı kalmadı yani O kişiler baya baya teori diye spoiler vermiş bize haberimiz yok.

Bir de geçen videosunda
    Ben casterly rocka saldıracaklarını fragmanda söylemiştim bla bla diye laf yapıyor.
    Ulan bu fragmanın redditte içinden geçtiler be okumasak bilmesek yutturacaksın yani.Neyse yine sinirlendim.

Nilüfer'i izliyordum ama onunda bir aralar reddit teorilerini kendi teorisiymiş gibi anlattığı olmuştu.
    En iyisi Geekyapar ve Tur Gutuç, adamlar teori üretmeye kasmaya gerek yok zaten senaryo sızmış ve olduğu gibi ilerliyor dediler.Haklılar da hiç bir zevki kalmadı, inceleme izlemenin de içine ettiler

İngilizceniz varsa "Secrets of the Citadel" kanalını takip etmenizi tavsiye ederim

• quote:

Bir de geçen videosunda

Daha öncede uyarmıştım hocam konudakileri. Ama destek bulamadım. Sizlere teori tahmin adıyla sızan senaryoyu yedirdi buradaki bazı ....... evlatları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt_Vader

acı bir gerçek yok,geçen haftalardan hatırlıyorum burada sayısız kere lotr vs got muhabbeti yaptın.başka da konusunu açan yoktu zaten.birkaç kere yaparsın anlarım da sürekli bu muhabbeti yapmanın ne gereği var.got'a daha iyi demeleri mi canını sıktı..

got a daha iyi diyen fanboylardır niye canımı sıkayım

burada birisi diziye overrated dese 50 kişi saldırıyorsunuz,bu normal mi

benimle dalga geçiyorsun aklınca kendin got delisi olup çıkmışsın.Olumsuz yorum yapan her kişiye saldırılıyor burada.Breaking bad daha iyi diyen adama da saldırılıyor.Adam got en iyi demek zorunda sanki

Anketini açtım fark ortada,ben niye canımı sıkayım.

Biri de demiş ki tolkien in masal dünyası.Sabrinin messiyle dalga geçmesi gibi bir şey bu,hayal dünyasında yaşayıp ego mastürbasyonu yapıyor aklınca

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

Ulan Dany bir ejderhaya sahip çıkamayacaksın ne biçim annesin

Hocam?

Sızan senaryo mu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

quote:

Bir de geçen videosunda

İngilizceniz varsa "Secrets of the Citadel" kanalını takip etmenizi tavsiye ederim

Teşekkür ederim hocam son videoya bir göz attım beğendim.

@Brian Clough Sadece sızan senaryo ile ilgili olsa yine iyi redditten basıp basıp video yapıyorlar.Tamam kardeşim yap ama alıntı yaptığını belirt Türkçe kaynak olmadığı için yaptığını söyle ki izlemeyelim.

Neyse bu saatten sonra ne desek boş teori adı altında binlerce kişiye spoiler dayadılar.Dedikleri çıktığında da ben demiştim diyecekler.

• Cpt_Vader kullanıcısına yanıt
    Haydee adam alıntı yaptı spoiler gözükmüyor
    Bahsedilen mesaja bakmayın sızan senaryo spoiler.

@Cpt_Vader Geçmiş olsun hocam, o mesajı düzenleyip spoiler içine alınmasını sağlayın veya yöneticiye söyleyin silsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 3 Ağustos 2017; 15:17:36 >
  • Bu sezon kac bolum olacak bellimi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkan034 kullanıcısına yanıt
    7
  • Konuya girmemek gerek. Bazı andavallar spoiler veriyor. İzleyeceğin dizinin senaryosunu okumak nedir la? Nasıl bir kafa bu? Hadi okudun, niye buraya yazıyorsun!
  • Bu konuya son girisimdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bran Stark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakko9 -- 3 Ağustos 2017; 18:9:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Sızdırılan sezon senaryosunu okudum.Sağlam sezon olacak da öyle bir olay var ki,fantezi boyutunda tahminlerden biriydi,gerçekleşmeden bile içime oturdu,gerçekleşince kim bilir nasıl hissederim.

Spoiler içinde ekliyorum.Harbi koydu bana.

Viserion'un ölüp,Night King tarafında dirilmesi,onun bineği olması.

bunun neresi fantazi boyutuydu ? son 2 sezondur gayet konuşuluyordu bu teori. ve bence gayet güzel bir olay

esas bana saçma gelen şey
    cersei, dany ve tüm lordların dragon pit te buluşup jon snowun yakaladığı whigt ı tartışması ve cersei in kuzeydeki savaşa yardım edeceğini söylemesi sonradan jaime ye yalan söylediğini söylemesi ve jaime nin kuzeye gitmesi hayatımda gördüğüm en saçma got olayı bu. dany ve cersei neden buluşsun ? bence bu 15 saatlik sahte çekim yapılan bölümden sızdırılmış bir seneryo.

Sezon finali spoiler.

Daenerys Jon'a kendi gözleriyle görene kadar inanmıyor ki. Yani düşün, sen taht için Westeros'a geliyorsun ama Kuzey'de öyle bir tehdit görüyorsun ki ne tahtın önemi kalıyor ne de hükmetmenin. Önce bunu ortadan kaldırman lazım. Kadının ejderhasını öldürüyor Night King. Cersei'den büyük bir tehdit yani. Bir şekilde anlaşmaları lazım ne Kuzey'in ordusu yeter ne de Daenerys'in çünkü. Jaime'nin hikaye nereye gidecek çok merak ediyorum yalnız.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

Bran Stark

Next bran scene:

Bran to Jon: It was snowing like it is now, you were really beatiful in your night's watch black outfit, Olly was really beautiful, too.

• quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Sızdırılan sezon senaryosunu okudum.Sağlam sezon olacak da öyle bir olay var ki,fantezi boyutunda tahminlerden biriydi,gerçekleşmeden bile içime oturdu,gerçekleşince kim bilir nasıl hissederim.

Spoiler içinde ekliyorum.Harbi koydu bana.

Viserion'un ölüp,Night King tarafında dirilmesi,onun bineği olması.

bunun neresi fantazi boyutuydu ? son 2 sezondur gayet konuşuluyordu bu teori. ve bence gayet güzel bir olay

esas bana saçma gelen şey
    cersei, dany ve tüm lordların dragon pit te buluşup jon snowun yakaladığı whigt ı tartışması ve cersei in kuzeydeki savaşa yardım edeceğini söylemesi sonradan jaime ye yalan söylediğini söylemesi ve jaime nin kuzeye gitmesi hayatımda gördüğüm en saçma got olayı bu. dany ve cersei neden buluşsun ? bence bu 15 saatlik sahte çekim yapılan bölümden sızdırılmış bir seneryo.

Sezon finali spoiler.

Daenerys Jon'a kendi gözleriyle görene kadar inanmıyor ki. Yani düşün, sen taht için Westeros'a geliyorsun ama Kuzey'de öyle bir tehdit görüyorsun ki ne tahtın önemi kalıyor ne de hükmetmenin. Önce bunu ortadan kaldırman lazım. Kadının ejderhasını öldürüyor Night King. Cersei'den büyük bir tehdit yani. Bir şekilde anlaşmaları lazım ne Kuzey'in ordusu yeter ne de Daenerys'in çünkü. Jaime'nin hikaye nereye gidecek çok merak ediyorum yalnız.

sezon finali/sızan seneryo spoiler

jaime bence cersei i öldürmeden kuzeye gitmez. 3. bölümde de bunun sinyalini verdiler bence jaiminin kılıcının ismini söyleterek sonraki sezonda da büyük savaşta kendini feda edenlerden ve izleciyi ağlatanlardan olacaktır bence

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Konuya girmemek gerek. Bazı andavallar spoiler veriyor. İzleyeceğin dizinin senaryosunu okumak nedir la? Nasıl bir kafa bu? Hadi okudun, niye buraya yazıyorsun!

Küfür yemek en büyük hobi ve zevkleri sanırım
  • 
Sayfa: önceki 26412642264326442645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.