Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2633. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26312632263326342635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar AMZN Webrip olan sürümleri indiriyorum sıkıntı yok değil mi ?
  • Savaş sahnelerini Türk dizilerindeki sevişme sahneleri gibi geçiyorlar.

Kalitesiz bir bölümdü bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

kavga çıkar la düşünsenize:

Drogon - Viserion kadın ol da ilişkiye girelim

Viserion - Sen kadın ol ben erkek olayım öyle olsun

Drogon - Yok canımm... Bak söz acıtmayacam yav

gibi gibi

Acıtmayacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar.

quote:

Orijinalden alıntı: ByPozitif

quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

3.bölümde cinsellik var mı? 2 . bölümdeki gibi varsa ona göre izleyeceğim

30 40 sn kadar var hacı.

Teşekkürler hocam kim üzerinden ve ne zaman var biliyor musun

kafalara bak

Ona göre o sahneyi atlıcaz allah allah

58 dakikalık versiyonu izliyorsan dk 27-28 arasını atla.64 dakikalıksa 29-31 arasını atla.

Versiyon farkı neden oluyor peki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

3.bölümde cinsellik var mı? 2 . bölümdeki gibi varsa ona göre izleyeceğim

30 40 sn kadar var hacı.

Teşekkürler hocam kim üzerinden ve ne zaman var biliyor musun

kafalara bak

Ona göre o sahneyi atlıcaz allah allah

58 dakikalık versiyonu izliyorsan dk 27-28 arasını atla.64 dakikalıksa 29-31 arasını atla.

Versiyon farkı neden oluyor peki

58 dakika olanda intro koymamışlar.64 de ise intro var. Bir fark yok yani.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    AMZN Webrip görüntüsü çok iyi 3 bölümüde izledim görüntü kalitesi kendini belli ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

AMZN Webrip görüntüsü çok iyi 3 bölümüde izledim görüntü kalitesi kendini belli ediyor

Aynen onların kalitesi iyi olur ben daha çok eksik falan mı diye sorduydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

İlk 2 bölümü sıradan 1080p riplerden indirdim izledim 3. bölümü amzn webrip izledim kalite muazzam sanki farklı kameralarla çekilmiş gibi his verdi o derece kaliteli
  • targaryenler kaybediyor hissine kapılmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kawhi -- 1 Ağustos 2017; 12:55:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

Gelinlik olayı ramsey-sansa düğününe gönderme. Zaten güneyde kar yağmıyor o zamanlar. Joffrey, tyrion olamaz.
    Westeros'ta kim ne derse desin hala cersei hakimiyeti söz konusu. Karadan oraya ulaşmaları zor olurdu.
    Stratejileri senaristler veriyor Yapılan savaşların tek mantıklı açıklaması, dany cersei güçlerini bir şekilde eşitlemek.
    Akgezenlerinde yavaşlığının mantıklı bir sebebi yok ama en makul olanı hala duvarı geçmenin yolunu arıyorlar ya da yolunu buldular gerekli aksiyonu gerçekleştirmek için ihtiyaçları olan bir şeyi arıyorlar.

sansa o dügünde gelinlik giymisti. Ama neden Bran bu konuyu acti anlamadim. Yani Sansa ile ilgili gördügü tek vizyon Sansa'nin belki de hayati boyunca unutamayacagi o gece mi? Bran'in davranislarinda bir sogukluk var Sansa'ya karsi.

karaya oradan ulasmalari zor olmazdi. Hatta Summerhall - Highgarden üzerinden takviyelerle cok daha kolay olurdu. Sonucta Highgarden'in isgalde olduklarini bilmiyorlardi. Haritaya bakarsaniz demek istedigimi anlarsiniz. (Pembe cizgi deniz yolu, mavi cizgi kara yolu)
    Game of Thrones (2011 - 2019)

Farkettiyseniz dizide mantikli hic bir sey yok artik. Tamamen senaristlerin beceriksizligi. Sirf Lannister'larin Highgarden baskinini göstermek icin ve izleyiciyi sasirtmak icin sacma sapan isler yapiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariaven -- 1 Ağustos 2017; 12:52:13 >

• Dün gece yeni bölümü izledikten sonra sinirlenip 7.Sezonun sızan senaryosunu okudum pişman değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Bu arada 3. bölümdeki sacmaliklardan sonra aklimda deli sorular var. Bir cok yerde cesitli cevaplar aldim ama tatmin edici olmadi. Konuda uzman arkadaslar cevaplayabilir mi?

- Bran Sansa'ya "beyaz gelinlik" derken ne kastetti? Gelecekte bir vizyon mu gördü? Sansa benim hatirladigim ne Joffrey'le, ne Tyrion'la ne de Ramsey'le herhangi bir gelinlik giymemisti.

- Lekesizler Casterly Rock'a neden denizden geldi? karadan gitmek hem daha kisa hem de lekesizler icin daha rahat/alisik olmaz miydi? (Greyworm'un dehlizlere girmek icin kayikla gitmesinden bahsetmiyorum, disardaki donanmadan bahsediyorum)

- Cersei normalde cok aptal bir karakter. Dizide de kitapta da böyleydi. Stratejileri ona kim veriyor? Jamie mi? pffh..Euron mu? Randall Tarly mi?

- Whitewalker ve ölüler ordusu cok ama cok yavas ilerliyor. Hardhome - The Wall arasi cok kisa bir mesafe. Jon Snow bile bu arada Dragonstone'a ulasti. Bu orduyu yavaslatan bir sey olmali. Eski filmlerdeki gibi yavas zombiler olmadigini Hardhome bölümünde gördük. Bunun sebebini bilen / teorisini bilen var mi?

Burada merak ettigim noktalar reddit vs. mevcut ama o kadar cok spoiler var ki bilen arkadaslar buraya cevap yazarsa sevinirim...

- Gelinlik derken Sansa'nin Ramsay ile evlenme toreninde giydigi beyaz giysiden bahsediyor. Ingilizce "White Wedding Dress", bizdeki tam gelinlik tanimina uymuyor tabi ama en dogru tercumesi bu sekilde. Bran orada olmadigi halde gecmise donup olanlari goruyor ve Sansa'ya uzuldugunu filan soyluyor. Ama Sansa gecmisi hatirlamak istemediginden usudum deyip gidiyor.

- Dostum Jaime bolumde soyledi ya "Euron Lekesizlerin gemilerini yakti, tum Westeros'u yurumek zorunda kalacaklar" diye. Mevzu aslinda birazda bu. Karadan mesafe daha kisa tabii ki ama gemilerle ayni hizda gitmiyorlar elbette, x = vt. Ustelik ordunun yorulmasi, fark edilmesi, pusuya dusme riski vesaire de cabasi. Hem guvenlik hem de dinclik acisindan gemiyle yolculuk daha mantikli, yol uzamis olsa da.

- Kimseden strateji aldigi yok. Aptal degil, sadece tum planlari yikim uzerine kurulu bu yuzden aptal imaji veriyor.

- 7 sezondur Winter is Coming diye bos yere demiyorlar xD White Walkers da tam olarak kisin gelmesini bekliyor ki tam gucleriyle saldirabilsinler. Soguktan guc alip sicaktan zarar goruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceFalcon -- 1 Ağustos 2017; 12:57:6 >

• Olenna'nin mic drop cok iyiydi bu arada
  • Night King gelecek dertler bitecek. Vurduğun gol olsun beyaz saçlım mavi gözlüm. Jon denen dümbüğü, Danny denen sümsüğü, Cersei denen kütüğü üst üste koy yiğidim. Bunların anlayacağı tek şey budur.
  • Bu arada son bölümde Davos'un Missandei'ye biraz süpheli yaklasmasi dikkatinizi cekti mi?
    Acaba oradaki köstebek Missandei olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kawhi

targaryenler kaybediyor hissine kapılmayın

/>

/>

Jaimenin gifi hangi bolumden ?

Spoiler vermesseniz sevinirim

• Ballers'ın birkaç bölümü sızdırılmış galiba bizim game of thrones'tan sızdırılma haberi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem5466

quote:

Orijinalden alıntı: Kawhi

targaryenler kaybediyor hissine kapılmayın

/>

/>

Jaimenin gifi hangi bolumden ?

Spoiler vermesseniz sevinirim

7.sezon fragmanından.

• Robb Stark'ın "Call the banners" çağrısı gibi gaz verici bir söz yok son 5 sezondur. Seni özledik Martin reyiz.
  • Jon ile Khaleesi aralarındaki kan bağını ne zaman çözecek acaba? Jon ejderhalarla bir bağ kurabilir mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi normal human -- 1 Ağustos 2017; 13:39:21 >
  • 
Sayfa: önceki 26312632263326342635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.