Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26332634263526362637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

yeni 7 sezon bölüm 4 sızıntısı galiba arkadaşlar:

-half of the loot from highgarden has already made it back to kl by the time dany attacks, which explains why cersei is still able to hire the golden company at the end of the season. dany does not stop her from getting all of the loot.

-lf gives the dagger to bran, who later gives it to arya. bran also repeats some of lf's past lines back to him (chaos is a ladder), which creeps lf out.

-arya's entry to wf will mirror her entry into the red keep after she got lost in the sewers in s1. two guards will not believe her when she says she is arya stark, she will eventually sneak past them and go to the crypts, where sansa finds her. their reunion is awkward, to say the least. they don't immediately hug or anything. arya is disappointed to learn sansa did not actually kill joff, like she had heard through rumors.

-meera leaves bran to go home....buddha bran can't say anything in response beyond "thank you". he's completely dead to emotion, meera is upset.

-arya is also upset at how bran isn't using his powers to help his family more, bran just says house stark doesn't matter. only the war with the wws matters...

-jon dany have two scenes, one where he takes her into the cave where some first men paintings are...this section of the cave is only big enough for 2, so it's just them. script says the 'seeds of mutual attraction' are obvious here. he takes her hand to help her down into the cave at one point.

-2nd scene is where they leave the cave, and dany is informed of highgardens fall. jon tries to leave since it is none of his business, but dany asks him to stay and give his advice...jon says he thinks dany and her dragons are destined for a higher purpose than just burning towns, soldiers and innocents. dany leaves to attack the lannisters anyway.

-the script outline here makes it seem like dany's attack takes place just outside of kl, near the blackwater river. jaime is still actively trying to get more loot wagons into kl while dany is attacking.

-dany and drogon are attacked by swarms of arrows and several shots of the qyburn balista thingy. one shot hits drogon, but doesn't penetrate his hide. just pisses him off. he then burns the ballista thingy bronn was manning, bronn jumps away just in time to avoid being roasted.

there is a 2nd, smaller outline which ı just read. some other tidbits from it:

-jon and davos have a convo where davos asks him what he thinks of dany....davos implies jon is attracted to her, jon says there is no time for stuff like that. this is just before theon arrives.

-ıt says dickon tarly saves jaime's life at some point in the battle (doesn't say how). and bronn runs into someone who is a better fighter than him, he then hides in the wagon with the scorpion in it, a dothraki soldier follows him in and bronn hits him with a shot of the scorpion....this whole bit is very confusingly worded. ı think it means bronn runs into a dothraki soldier who is a better fighter than him, but he outsmarts him by hiding, and lures him into getting shot by the scorpion. ıdk honestly.

-this outline says sansa is upset bran gives the dagger to arya, and not her (the 1st outline doesn't say this). -tyrion is watching from a hill when jaimes charges at dany/drogon...he says 'oh you idiot, you fucking idiot'.

birisi türkçe özetini çıkarabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Game of Thrones (2011 - 2019)

Belki euron gemileri karadan yüzdürmüştür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Euron'un ne kadar gizemli olduğundan hiç bahsetmediler dizide, kitapta karakterin en büyük özelliği bu aslında. Biraz mistik şeyler ekleselerdi donanmanın ne kadar hızlı gittiğini en azından geçiştirmiş olabilirlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F2AFDA7E -- 1 Ağustos 2017; 16:3:46 >
  • Teşekkürler beyler.
  • bu sezon final sezonu mu ?
  • 7. sezon ile ilgili

Cercei ile Dany'nin güçlerini eşitlemek için hem Dorne hem de Tyrell'ler harcandı yetmezmiş gibi her yere ışınlanan nur topu gibi de Euron'umuz var.Ya tamam Dany'i yenilmez göstermek istememiş senaristler ama bunu yaparken de fazlaca da sıvamışlar yani. Ben 3. bölümde harhur çatur çutur savaş sahnesi beklemiyorum elbette ama herşeyin de oldu bittiye gelmesi hayal kırıklığı olmuş bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeqqqqq -- 1 Ağustos 2017; 16:32:33 >
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    hayır
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    hayir. Bir sezon daha var.
  • Dizinin garipliklerine sinirlenip ben de senaryoyu okudum. Pişman değilim.
  • Game of Thrones (2011 - 2019)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

7. sezon ile ilgili

Cercei ile Dany'nin güçlerini eşitlemek için hem Dorne hem de Tyrell'ler harcandı yetmezmiş gibi her yere ışınlanan nur topu gibi de Euron'umuz var.Ya tamam Dany'i yenilmez göstermek istememiş senaristler ama bunu yaparken de fazlaca da sıvamışlar yani. Ben 3. bölümde harhur çatur çutur savaş sahnesi beklemiyorum elbette ama herşeyin de oldu bittiye gelmesi hayal kırıklığı olmuş bence

Benim anlamadığım koskoca Dorne, bir dulla 3 kızının halledilmesiyle nasıl düştü? Ulan hadi Dorne'un başında bu saatten sonra kral yok diyelim. Bu Dorne'un lordları da mı yok, ordusu da mı yok. Dorne = 1 kadın, 3 kız mı.

Hani diyorlar ya, "Bu dizi dram dizisi, savaş değil. Dram dizisi olduğun zaman böyle sıçıyorsun işte. İş savaşa geldi mi mantık çalışmıyor demek ki. Adamlar alışmış boş boş diyalog yazmaya. Bazı şeyleri buradan okudukça "harbi lan" dedim. Euron'un oradan oraya ışınlanması mesela. Khaleesi'nin yanından bin gemiyle geçmesi. Hadi Khaleesi görmedi. Ejdarhalar da mı görmedi. Bütün gün havada dolanıyorlar.

• Euron normalde çok daha güçlü çok daha etkili silahlara sahip ama diziye hiç yansıtmıyorlar :/
  • niye bu kadar sallanmış diziye anlamadım

2 kadın öldü diye dorne nasıl düşer deniyor, tahmin yürütelim, orta çağda eğer bir devletin başındaki hanedan ortadan kalkarsa ne olur? iç savaş,
    karışıklık...
    euron nasıl batıya ışınlandı deniyor, adam donanmasını bütün halinde gezdirdiğini nerden biliyoruz.
    benim tek anlamadığım bran'in olayı, insan kardeşiyle karşılaşınca ilk "senin tecavüze uğrayışını izledim" der mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

arkadaşlar tüm bölümlerin sahneleri ve seneryoları an itibariyle sızmış linki bırakıyorum isteyen baksın

http://green-chili.blogspot.com.tr/2017/03/got-season-7-episode-guide.html?m=1

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    bölümler mi sızdı yoksa senaryo mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Böyle dizi, film mi izlenir. Akşam izlenir, ışıklar kapatılır, çıt çıkmaz bi defa

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Bu vardı zaten, 3-4 ay oluyor. Yeni bir şey sızmadı ama zaten verdiğin sitede yazanlar yetiyor, çoğu şey yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spache -- 1 Ağustos 2017; 17:30:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bran geleceği görebiliyor muydu? Sansa'ya karşı olan bu soğukluğu muhtemelen gelecekte olan bir olayla bağlantılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spache

Bu vardı zaten, 3-4 ay oluyor. Yeni bir şey sızmadı ama zaten verdiğin sitede yazanlar yetiyor, çoğu şey yazılmış.

bu en günceli zaten birşey kalmamış sahne sahne sızmış diyaloglar bile var.
    bu sezon hevesimiz kursağımızda kalacak valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

7. sezon ile ilgili

Benim anlamadığım koskoca Dorne, bir dulla 3 kızının halledilmesiyle nasıl düştü? Ulan hadi Dorne'un başında bu saatten sonra kral yok diyelim. Bu Dorne'un lordları da mı yok, ordusu da mı yok. Dorne = 1 kadın, 3 kız mı.

Hani diyorlar ya, "Bu dizi dram dizisi, savaş değil. Dram dizisi olduğun zaman böyle sıçıyorsun işte. İş savaşa geldi mi mantık çalışmıyor demek ki. Adamlar alışmış boş boş diyalog yazmaya. Bazı şeyleri buradan okudukça "harbi lan" dedim. Euron'un oradan oraya ışınlanması mesela. Khaleesi'nin yanından bin gemiyle geçmesi. Hadi Khaleesi görmedi. Ejdarhalar da mı görmedi. Bütün gün havada dolanıyorlar.

Dorne anlam veremediğim bir şekilde hep ihmal edildi dizide,Doran'nın ölümü falan da çok saçmaydı yani.

Tyrell'ler ise Dorne'nun aksine daha çok ön planda oldu hep dizide ama gariptir onlar da hoppala aniden harcandı gitti

Senaristler sağolsun harcayacak aile kalmadığı için westeros'ta diğer bölümlerin senaryolarının daha tatminkar olmasını umuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeqqqqq -- 1 Ağustos 2017; 17:55:0 >

• 
Sayfa: önceki 26332634263526362637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.