Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2632. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26302631263226332634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bunu neye dayanarak söylüyorsun ben birşeye dayanmayak şunu söylüyorum ; bu bölüm jamieler üsütndü sonraki bölümde muhakkak ejderhalar (kadının adını düzğün yazamıyorum :) ) üstünlük sağlayacak. asıl olay brain ile jon ne zaman karşılaşacak ve gerçekler ne zaman ortaya çıkacak...

• 6 sezondur güçlendirdikleri Khaleesi'yi iki bölümde alt etti Cersei. Sonraki bölüm fragmanında müttefiğimiz kalmadı kaybediyoruz diyor.
    Olmadı bu, saçmaladılar.
  • fearuq kullanıcısına yanıt
    muhtemelen sezon sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearuq

bunu neye dayanarak söylüyorsun ben birşeye dayanmayak şunu söylüyorum ; bu bölüm jamieler üsütndü sonraki bölümde muhakkak ejderhalar (kadının adını düzğün yazamıyorum :) ) üstünlük sağlayacak. asıl olay brain ile jon ne zaman karşılaşacak ve gerçekler ne zaman ortaya çıkacak...

birisi şu arkadaşa ejderhaların öldürüleceğini söylesin

• quote:

Internette okuduklarima dayanarak soyluyorum, gecmis uc bolum hakkinda yazilanlar cikmis dolasiyla bu ve sonraki bolumde de cikacak hepsi eminim.

Sezon sonu spoilerı. Mesuliyet kabul etmiyorum.

Jon ve Daenerys gercegi son bolumde Sam ve Bran tarafindan aciga cikariliyor, ve ardindan iliski yasiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceFalcon -- 1 Ağustos 2017; 10:25:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

quote:

birisi şu arkadaşa ejderhaların öldürüleceğini söylesin

Sezon sonu spoilerı.

Viserion'un ölmesi kötü değil aslında asıl kötü olan öldükten sonra ne olduğu

• bazi arkadaslar "Spoiler" ile "Sezon Sonu Spoileri" konusunda ayrimi yapamiyor. Yapanlara sözüm yok ama sizan senaryodan dolayi daha gösterilmemis bölümlerle ilgili spoiler verirken lütfen "Sezon Sonu Spoiler" yazin.

Bu sezon sizan senaryonun öncekilere göre daha cok diziyle paralel gidiyor. Lütfen bu konuda hassas olalim.
  • Bölümler deep web'e düştü deniyor ama henüz hiçbir torrent sitesinde yok. Herkes çekiniyor yayınlamaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

Orijinalden alıntı: ByPozitif

3.bölümde cinsellik var mı? 2 . bölümdeki gibi varsa ona göre izleyeceğim

30 40 sn kadar var hacı.

Teşekkürler hocam kim üzerinden ve ne zaman var biliyor musun

• quote:

quote:

quote:

30 40 sn kadar var hacı.

kafalara bak

• Nerede bu sızan bölümler, mobil veri falan dinlemeyip izlemek istiyorum

• sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    bunu tahmin ediyordum bu arada :) mızrakla yaralanan ejderha o kocaman alet ne yapar demiştim.. bu arada aklıma takıldı bu ejderhaların cinseti belli değil dimi ? aralarında dişi erkek varsa ne den çiftleştirseydiler ya çoğaltırlardı :D şaka biyana başımız saolsun
  • quote:

bunu tahmin ediyordum bu arada :) mızrakla yaralanan ejderha o kocaman alet ne yapar demiştim.. bu arada aklıma takıldı bu ejderhaların cinseti belli değil dimi ? aralarında dişi erkek varsa ne den çiftleştirseydiler ya çoğaltırlardı :D şaka biyana başımız saolsun

Ejderhalar cinsiyet değiştirebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

quote:

quote:

30 40 sn kadar var hacı.

kafalara bak

Ona göre o sahneyi atlıcaz allah allah

• büyük olay olur. hiçbir büyük torrent sitesinin yayınlayacağını zannetmiyorum.
  • fearuq kullanıcısına yanıt
    Game of thrones da çifleşmeyen tek onlar kalmıştı Ejderhaların çifleşmesi sahnesi bekliyorum zaten :) HBO yapar hatta paraları yetse pozisyondan posizyona sokar inanıyorum ama paranın gözü çıksın en fazla uzaktan ucuyorlar işte dizide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 1 Ağustos 2017; 11:44:35 >
  • Bu arada 3. bölümdeki sacmaliklardan sonra aklimda deli sorular var. Bir cok yerde cesitli cevaplar aldim ama tatmin edici olmadi. Konuda uzman arkadaslar cevaplayabilir mi?

- Bran Sansa'ya "beyaz gelinlik" derken ne kastetti? Gelecekte bir vizyon mu gördü? Sansa benim hatirladigim ne Joffrey'le, ne Tyrion'la ne de Ramsey'le herhangi bir gelinlik giymemisti.

- Lekesizler Casterly Rock'a neden denizden geldi? karadan gitmek hem daha kisa hem de lekesizler icin daha rahat/alisik olmaz miydi? (Greyworm'un dehlizlere girmek icin kayikla gitmesinden bahsetmiyorum, disardaki donanmadan bahsediyorum)

- Cersei normalde cok aptal bir karakter. Dizide de kitapta da böyleydi. Stratejileri ona kim veriyor? Jamie mi? pffh..Euron mu? Randall Tarly mi?

- Whitewalker ve ölüler ordusu cok ama cok yavas ilerliyor. Hardhome - The Wall arasi cok kisa bir mesafe. Jon Snow bile bu arada Dragonstone'a ulasti. Bu orduyu yavaslatan bir sey olmali. Eski filmlerdeki gibi yavas zombiler olmadigini Hardhome bölümünde gördük. Bunun sebebini bilen / teorisini bilen var mi?

Burada merak ettigim noktalar reddit vs. mevcut ama o kadar cok spoiler var ki bilen arkadaslar buraya cevap yazarsa sevinirim...

• Bran o kadar şeyler görmüş ki adamda duygu denen bir şey kalmadı. Sansa'yı görmesine rağmen duygu falan hiç bir şey hissetmedi yazık oldu adama

Ayrıca Euron Greyjoy portal gun silahı bulmuş mu ne o filoyla her yere ışınlanıyor maşallah.

"Bu Jon Snow. Kuzeyin Kralı." Bu sahnede koptum

• saimertug kullanıcısına yanıt
    kavga çıkar la düşünsenize:

Drogon - Viserion kadın ol da ilişkiye girelim

Viserion - Sen kadın ol ben erkek olayım öyle olsun

Drogon - Yok canımm... Bak söz acıtmayacam yav

gibi gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

quote:

quote:

30 40 sn kadar var hacı.

kafalara bak

Ona göre o sahneyi atlıcaz allah allah

58 dakikalık versiyonu izliyorsan dk 27-28 arasını atla.64 dakikalıksa 29-31 arasını atla.

• 
Sayfa: önceki 26302631263226332634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.