Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2600. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25982599260026012602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu diziyi 1 bölüm bile izlemedim. Niye bu kadar çok abartılıyor bu dizi?
  • Marco van Basten. kullanıcısına yanıt
    Size kesinlikle katiliyorum. Bu sezon Euron konusunda cok pis batiriyorlar.
    Donanma savasi tek kelimeyle faciaydi. Donanmanin nasil meydana geldigi, nasil farkedilmeden gectigi, nasil bir anda bir baskinla gelmesi vs..

Reddit'te zaten bunlar icin özel aciklamali baslik bile acilmis ama inandirici gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

şu diziyi 1 bölüm bile izlemedim. Niye bu kadar çok abartılıyor bu dizi?

ortada adam gibi fantastik dizi yok,kıtlık var da ondan.Alternatifi yok varsa da ben bilmiyorum.
  • Fantastik hikayede gerçekçi, gerçekçi değil tartışması dönüyor. Fantastik evrenler kendi içlerinde mantıkla tartışılır.

Yahu beğenen izlesin, beğenmeyen izlemesin bu kadar basit.

Bunun dışında bu bir dizi, belli bir dk da belli bir bölüm sayısında size bir hikaye anlatmaya çalışıyorlar. Belki bölüm başı bizdeki gibi 150 dk olsa daha farklı olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 25 Temmuz 2017; 14:58:46 >
  • Bu sezon 7 bolum olacaksa bence cok yavas basladi. 7 bolumun rahat 2-3 bolumunu boyle bosa harcadiklarina gore ya saglam 1-2 bolum izleyecez yada kalan az bolumlerde bu bolumlerdeki bos sahnelerin aslinda bosa olmadigini ispatlayacak dialoglar gorecez.
    Gerci sizan senaryo yuzunden heryerde tahmin adi altinda seyrettigimiz videolarinda etkisinden dolayi bize suan o heyecani verememisde olabilirler.

Edit:
    Suan farkettimde, cumle cok uzamis, sonunu okurken basini unutyor insan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 25 Temmuz 2017; 15:1:9 >
  • Şu kış gelsede game of thrones dalgasıda bitse arkadaş her sezon deli gibi bekliyorsun 1 avuç bölüm çıkartıyorlar
  • quote:

belki de son yillarin en iyi TV yapimi oldugu icindir.
    Daha hic izlemediysen en basindan basla. Simdi bile ilk sezonlari izlemek ayri bir keyif veriyor.
  • robertin kimden olduğu belli olmayan bi çocuğu vardı? demir falan dövüyordu. ölmediyse çıksın ortaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnakres -- 25 Temmuz 2017; 16:3:3 >

• Dany'den tiksindim ya ihinit ittiğindi yimin idirim sini ijdirhi itişiyli yikiciğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnakres

robertin kimden olduğu belli olmayan bi çocuğu vardı? demir falan dövüyordu. ölmediyse çıksın ortaya

Gendry, unutuldu sanki o eleman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Su Euron Greyjoy'a bu dizide yapilan kiyak baska hic bir karaktere yapilmadi.

- Abisini öldürdü, özellikle akraba katliamina karsi son derece karsi olan Greyjoy hanesinde kimse bir sey demedi.
    - Cok kisa sürede devasa bir donanma kurdu. Nasil kurdu, ne zaman kurdu? Hem de hic bir agacin yetismedigi demir adalarda? Demir Adalardan Kings Landing'e gelmek de öyle kolay degil bu arada...
    - Martell donanmasindan daha önceden Kings Landing'de olduguna göre (S7E01) Martell donanmasina Kings Landing tarafindan yaklasmasi lazim. E o zaman nasil olur da Martell Donanmasi bunlari göremez. Bir donanma kendi rotasindan gelen bir tehlikeyi nasil farkedemez? (Gecin o casus teorilerini, senaristler Dragonstone olayinda tek kelimeyle batirdilar)

Bari su meshur Valyrian celiginden yapilma zirhi da verin , adam God Mode oynasin dursun.

Sana o kadar kiyak geciyorlar, senin de tek amacin Cersei ile evlenmek....

Dizide gösterilmese de Euron'un manipüle etme özelliği vardır. Öyle kolayca "Tek amacı Cersei ile evlenmek ya." diyip geçmemek lazım. Çok sakat bir karakter aslında ne yapacağı belli olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

ortada adam gibi fantastik dizi yok,kıtlık var da ondan.Alternatifi yok varsa da ben bilmiyorum.

Sabredin seneye Netflix'ten Witcher geliyor. Oyunun kalitesinin yarısı bile olsa efsane olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

robertin kimden olduğu belli olmayan bi çocuğu vardı? demir falan dövüyordu. ölmediyse çıksın ortaya

Gendry bu sezon gelecek twitterından kendisi açıkladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

quote:

- Abisini öldürdü, özellikle akraba katliamina karsi son derece karsi olan Greyjoy hanesinde kimse bir sey demedi.
    - Cok kisa sürede devasa bir donanma kurdu. Nasil kurdu, ne zaman kurdu? Hem de hic bir agacin yetismedigi demir adalarda? Demir Adalardan Kings Landing'e gelmek de öyle kolay degil bu arada...
    - Martell donanmasindan daha önceden Kings Landing'de olduguna göre (S7E01) Martell donanmasina Kings Landing tarafindan yaklasmasi lazim. E o zaman nasil olur da Martell Donanmasi bunlari göremez. Bir donanma kendi rotasindan gelen bir tehlikeyi nasil farkedemez? (Gecin o casus teorilerini, senaristler Dragonstone olayinda tek kelimeyle batirdilar)

Bari su meshur Valyrian celiginden yapilma zirhi da verin , adam God Mode oynasin dursun.

Dizide gösterilmese de Euron'un manipüle etme özelliği vardır. Öyle kolayca "Tek amacı Cersei ile evlenmek ya." diyip geçmemek lazım. Çok sakat bir karakter aslında ne yapacağı belli olmaz.

tabi ki tek amaci o degil. Euron'un neler yapabildigini ve yapabilecegini biliyorum. Ama dizide arkaplanini dolduramadan bu adami öne cikardilar. Joffrey ve Ramsey'den sonra dizinin antipatik kötü adami Euron oldu bile.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

quote:

tabi ki tek amaci o degil. Euron'un neler yapabildigini ve yapabilecegini biliyorum. Ama dizide arkaplanini dolduramadan bu adami öne cikardilar. Joffrey ve Ramsey'den sonra dizinin antipatik kötü adami Euron oldu bile.

uzun sürmez merak etme. ramsay kadar ömrü yok euron un (dizide)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon.

quote:

quote:

Anası kim bilmiyorum ama netice de bir barethon o da. Tahtta söz sahibi olmalı. Kıyıda köşede ordu kaldıysa geçsin başına
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anası kim bilmiyorum ama netice de bir barethon o da. Tahtta söz sahibi olmalı. Kıyıda köşede ordu kaldıysa geçsin başına

Aynen öyle bende onu istiyorum zaten diziye yeni bir soluk gelmeli..

Herkes Dany'nin kazacağından emin gibi işte bu yüzden Euron gibi Gendry gibi adamlar gelmeli .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle bende onu istiyorum zaten diziye yeni bir soluk gelmeli..

Herkes Dany'nin kazacağından emin gibi işte bu yüzden Euron gibi Gendry gibi adamlar gelmeli .

stannis'ten hala umudun var mı :D Brienne saklıyor ihtimali hep aklımda

• Güzel dizi ve 7. sezonda iyi başladı ama bölüm süreleri biraz daha uzun olsa daha iyi olur. Beğenmeyen saçma sapan aşk temalı türk dizilerini seyretsinler.
  • 
Sayfa: önceki 25982599260026012602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.