Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25262527252825292530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cercei'nin konuşması dışında beni etkileyen bir sahne olmadı çokta bir şey göstermemişler zaten 4-5 kere seyrettim yine görmediğim bir şey vardır diye yok etki etmedi gene :D
  • fragmanı bile yetti be. sen ne güzel bir dizisin
  • Cercei nin uzun saçlı hali çok tatlı yav. Saçları kesilince üvey baba da ki lamia gibi olmuş koca kraliçe.
  • King in the North !
  • Yine çok kötü bir sezon olacak muhtemelen. Çünkü Daenerys yine saçma sapan laflar edecek, hakkı olmayan ittifaklarla hakkı olmayan askerlerle savaşları kazanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: One True King

Yine çok kötü bir sezon olacak muhtemelen. Çünkü Daenerys yine saçma sapan laflar edecek, hakkı olmayan ittifaklarla hakkı olmayan askerlerle savaşları kazanacak.

Stannis öldü oğlum deal with it

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 25 Mayıs 2017; 11:52:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Casterly Rock falls

Hocam ben Cersei 'nin o konuda bir planı olduğunu düşünüyorum. Tuzak kuruyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 25 Mayıs 2017; 11:48:11 >
  • saimertug kullanıcısına yanıt

Stannis öldü, ama Baratheon hanesi ölmedi. Son Baratheon Gendry var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 25 Mayıs 2017; 11:49:12 >
  • Sızan senaryo bence bayağı iyi ama bir olay cidden çok saçma.

Jon'un adı niye Aegon? Dizide zaten Aegon ve Rhaenys'in adı geçti. Niye bir daha aynı ismi koysun ki Lyanna ile Rhaegar? Buna karşın redditteki sağır bir üye Lyanna'nın dudaklarından "Aerys" kelimesinin geçtiğine eminim diyordu. Bu da Jaehaerys'e çıkıyor haliyle. Ama kitapta ta Aemon ismiyle alakalı çok fazla foreshadowing var. Rhaegar sürekli Aemon'a mektup yolluyor, Jon hep küçükken tahta kılıçla talim yaparken kendini Aemon the Dragonknight olarak düşünüyor falan. Umarım senaryo aldatmacasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

Sızan senaryo bence bayağı iyi ama bir olay cidden çok saçma.

Jon'un adı niye Aegon? Dizide zaten Aegon ve Rhaenys'in adı geçti. Niye bir daha aynı ismi koysun ki Lyanna ile Rhaegar? Buna karşın redditteki sağır bir üye Lyanna'nın dudaklarından "Aerys" kelimesinin geçtiğine eminim diyordu. Bu da Jaehaerys'e çıkıyor haliyle. Ama kitapta ta Aemon ismiyle alakalı çok fazla foreshadowing var. Rhaegar sürekli Aemon'a mektup yolluyor, Jon hep küçükken tahta kılıçla talim yaparken kendini Aemon the Dragonknight olarak düşünüyor falan. Umarım senaryo aldatmacasıdır.

Ben o sahneyi dikkatlice bir kaç kez izledim.
    Aerys dediğini falan hiç düşünmüyorum. Sahnede Ned'e His name is Aegon T dediğini okuyorum dudaklardan, Bran'a dönüyor görüntü sonra.

Youtube'da falan bulursun bir izle bence

• hypelandım yine inş daenrrys salak salak hareketler yapmaz da adam gibi bir sezon olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • khaleesi ile konustum arkadaslar Ejderhalar fişek gibiymiş ortalığı toz duman edecekler
  • Dany yi bu sezon uğurluyoruz inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Masyur

Dany yi bu sezon uğurluyoruz inşallah

Gidici mi Fırtınadoğan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Masyur

Dany yi bu sezon uğurluyoruz inşallah

Rüyanda görürsün

• Fragmanda Jon Serçeparmağa daldı neden olduğunu çok merak ediyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi güzel bir detay yakalamış Rhaegar'ın aktörü konusunda. Doğru olabilir.

İsmi Wilf Scolding. Game of Thrones'un oyunculuk ajanslarından karakterleri cast ettiği bilinen bir şey zaten. Bu adam da Galler'li. Lyanna'yı oynayan Aisling Franciosi, Davos'u oynayan Liam Cunningham ve oyuncu seçimlerinde görev alan Sue diye bir kadın tarafından takip ediliyor. Kendisi de geri takip atmış hepsine.

(sağdaki)

Adam bu. Bence fena değil olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F2AFDA7E -- 28 Mayıs 2017; 12:14:15 >

• Hafi bakalım sıra Littlefinger ve Cerseiye geldi sırada kezban Dany için bakalım bu karakterlere ne saçmalıklar yaptıracaklar.Tek dileğim mucize olsada şu Danyi öldürürseler vallahi efsane olur sigara icmiyorum ama gider bir paket Malbora alıp keyif sigarası yakarım yani iğrenç leş bir karakter su Dany

• Dany denen balondan kurtulduğumuz bir sezon olur inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 25262527252825292530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.